19

Мда

преди 10 месеца

Според мен заплащане ежеседмично е най добрияг вариант за - бг , ослуша ли се работодателя с плащане , палиш подметките и си търсиш нов коректенНали ни дават постоянно пример с запада

18

Мда

преди 10 месеца

Приятел се вьрна от италия и ми разказа - там такива истории - месец назад , или месец работиш и чакаш да ти плати някой ако благоволи няма - плаща се всеки ден или всеки петък според уговоркатаАко решиш взимаш парите в края на деня или седмицата и на следващият ден вече си на новата работа ако си недоволен от нещоНека се вьведе и тук за да има работници - мен са ме вьртяли с заплати наще работодателиДоговор се подписва след -2 месеца ако са доволни дяете страни

17

Програма

преди 10 месеца

Много от запорите са за ток, вода и др.

16

Филм

преди 10 месеца

Сега инфлацията им осигури доста клети клиенти на бързите кредити.

15

Трудещ се

преди 10 месеца

Така е трудя се и приемам само кеш , не ме интересува болонски-песофилската система чв някои шматки са роби. Справка за шматките скоро идва дигиталния долар и евро , новата пландемия ще ви забрани да си харчите пари ако нямате целият набор от ваксини, а ако ги имате ваксините пари не ви трябват защото ще сте чао чао

14

Система

преди 10 месеца

Системата е създала ниски заплати, фирми за бързи кредити с големи такси и лихва, от които печелят и плюс съда и законотворците от НС.

13

Задава се

преди 10 месеца

Тежка безработица за изрожденците и комунистите

12

Хаха ха

преди 10 месеца

Реално в квартала половината - мьже не работят - ходят по частно , сьбират по кофите , купуват продават по интернетНа вьпеос защо не работят ми отговарят - ти луд ли си да си губя времето и да ходя преуморен за стотинки - я си бачкай ти нас не ни гледай - изглеждаш сериозно момче

11

Мда

преди 10 месеца

След като получаваш заплата по ниска от - сметките и разходите за живот - естественно ще си с запори и кредити - кой трябва да виним в случея работника , че не може да си плати разходите или работодателя който дава помощи не заплата

10

Бачкащ вече навън!

преди 10 месеца

Добавка към долния ми коментар Преди да се изстрелям извън България, където си трудя за повече отколкото при бг мутрите , им казвах следното кеш и то на ден, но тук повечето плащат на 20 на следващия, Довиждане.Такаче се пазарете За кеш на ден или седмица и като не искат .. пратете чорбаджиите при черните души!!!! В България няма смисъл от трудов договор и осигуровки , парите ги няма в държавата скоро ще лъсне всичко.

9

Тройната клалиция

преди 10 месеца

Видими резултати както обещахме

8

анонимен

преди 10 месеца

Проблемът с хазарта в България наистина е много сериознен, но просто се затварят очите. Колко съсипани семейства, нещастни деца създава той. Но на никой не му еня да се заеме с това защото някои печелят милиони на гърба на зависимите и техните близки.

7

Патриот

преди 10 месеца

Лъжете като дърти ***! Не работниците, а работодателите не искат договори. Никой не му се плаща! Иначе всички реват, че нямало пари в държавата.... Де сопа де!

6

Лаврент Берентий

преди 10 месеца

Хахахах в отворен пазар не могат да си намерат работа и протестират за заплати хахахахаха. Такива като вас, ако дойдете да ми работите в моята фирма ще ви изxвърля на улицата на първата седмица. Все недоволни бе, ама па и не работят. Не само това. Ами възпитават и отрочетата си да са така - "да почнеш мaма на някоя държавна позиция, да си клатиш краката цял живот" НАЛИ ТАКА НЕУДAЧНИЦИ ТАКИВА?

5

Бачкащ вече навън!

преди 10 месеца

В България няма смисъл да си на трудов договор , пари така или иначе няма да видиш , или дори да видиш ще са колкото социалната пенсия на някой който не е работил.

4

Работническа класа

преди 10 месеца

В България и можеби само в някой бивши соц страни ти искат толкова много *** документи при започване на работа!Всъщност друго освен лично карта те ци трябвало да ти искат!По българските граници се виси най много защото простия фат мак гледа да преджоби сиромаха да му вземе луканките или целите които си е купил а мутрата си минава с тира пълен с дрога щото си е платил затова трябва да сме в Шенген!

3

Анонимен

преди 10 месеца

Това бума в иконимиката на Кирчо и Кокорчо, бързи кредити и хазарат, само вижте колко реклами пускат и колко много фирми се нароиха и ще ви стане ясно за какви милаирди става въпрос!

2

Работник

преди 10 месеца

Аз пък отказвам да работа в България на тия измамници

1

РужА иГНАТОВА

преди 10 месеца

Така е в страната на Крепостните селяни.Зарибени и станали вечни длъжници.