89

Горките рашисти...

преди 10 месеца

Горките рашисти. Представете си какво му е на военното командване. Това цял свят да ти се смее за военните провали не е лесно. Нормално да плашат гаргите с атомни бомби, жалко за тях, че никой не им се връзва на жалките отчаяни опити за всяване на страх. Щото нали другите хич нямат от същите бомби хахха :) Горките рашисти...

88

Алекс

преди 10 месеца

Много е удобно да воюваш срещу противник,който не разполага с авиация/Чечня,Грузия,Сирия/.Тогава рашките се представят блестящо.Сега силите са поизравнени.Да ги видим "великите" рашки колко могат.

87

Анонимен

преди 10 месеца

До linkerНа неговата възраст вероятно и ти ще приличаш на .., но такива думи излизат от устата на млад и не достатъчно съпричастен човек.

86

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 10 месеца

Лавров е по добър актьор и от Зеленскй. Русия ако искаше да спечели бърза война в Украйна щяха да направят това което направи САЩ в Югославия, а именно бимбене до край. Година и половина война в Украйна, Русия още не е бомбандирал нито един мост в Киев нито една магистрала или важен жп възел в западна Украйна. Всичко това САЩ го направиха още първия месец в Югославия. Тази война е да прикрие голямата битка на олигархията в Русия.

85

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименСтарите хора имат една приказка, "Да се пазиш от човек който не пие". Прави си изводите

84

Анонимен

преди 10 месеца

Горките тролейй и разни украинци и гейове ,айде първо малко помислете как се управлява самолет,а после пишете глупости.

83

Анонимен

преди 10 месеца

До 77 Ами нещо бъркаш как,ще им ги дават като Украйна няма пилоти за тях и май няма и как да има,след като загубиха цялата си авиация.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Аве, горките братушки са толкова увредени от водката, че даже не могат да си намерят управници, на които не им е инфирясал мозъкът от алкохол. Тотал щета, цялата държава алкохолици. Не за нищо и нашите русофили харесват Русия, и те са битови алкохолици.

81

Анонимен

преди 10 месеца

До ИванушкаНиските слоеве са фундамента на който високите се крепят. Нали разбираш че няма ли работници дето да ти отпушат канала за мръсната вода, ще се удавиш в ...Кефите ме като умаловажавате живота на обикновенните хора, еда ли си по-добър от който и да било от тях.

80

linker

преди 10 месеца

Много ми харесва как този е заприличал на rъз :) И неговата аверка захарова, която пък е заприличала на бaбичкa :) Добре им действа войната. Отделно, да говорят за хибридна война е смехотворно, защото същите водят такава срещу всяка една държава в ЕС, както и бяха лидер по "крОмИд не съществува" пропагандата в България. Скапани opки...

79

Анонимен

преди 10 месеца

Значи те водят специална военна операция, но другите водили война срещу тях. Действителността е, че руснаците водят война с алкохола, и алкохолът печели.

78

Анонимен

преди 10 месеца

До Хахахаха.Аминнешо малко си се объркал.Австрия и Унгария не искат да се отказват от руския газ и петрол.А на кой продаваш не е важно,а е важно да продаваш.Китай и Индия са 30% от населението на света и пазара там ,ще става все по-голям.Ама като ти липсват мозъчните клетки няма ,как да го разбереш.

77

Анонимен

преди 10 месеца

До ИванушкаДа учиш в уреден колеж някъде по света е добре, обучението като цяло е най-доброто нещо. Тук не става въпрос за това дали САЩ са зли или не, а за професионално развитие в друга държава на дете на виш политик. Научаваш се на нравите на чужи народи, създаваш бъдещи връзки, които един ден може да ти помогнат да спреш дадено предизвикателство. САЩ са доказани гработели. Военните са най големите крадци. Където минат, заграбват всичко.

76

ВЪПРОС

преди 10 месеца

Ф 16 ? Нещо гнило има тук ?Вицепрезидента ни е Прав - Тагарев нещо крие . Тези самолети са платени авансово от Българите , сега се подаряват на Украйна ?

75

Анонимен

преди 10 месеца

До 75.Абе я кажи кирливата Украйна къде е в цялата схема,че не е ясно .Тя като ,каква държава се явява.

74

Иванушка

преди 10 месеца

Ама щерката учила във лошата Америка, сега живее със зетя в лошия Лондон. За тях може и няма проблем, за обикновения човек е лошия колективен запад. Това им е проблема на wатеnките, пропагандата им минава само пред най-ниските слоеве на обществото.

73

Заплахата за Русия

преди 10 месеца

Дедо Лавров пак сочи не когото трябва. Всеки понаучил нещо за историята на Русия знае, че най-лошата заплаха за тази страна винаги са били собствените й управници. Вовата и присъдружните му бандюги имаха 23 години да се проявят като държавници, но постигнаха само африканска мизерия за огромното мнозинство от населението и приказно богатство за своята шайка. И започнаха тази война не заради заплахи от НАТО, а да имат повод да смачкат недоволството в самата Русия. И засега успяват.

72

Хахахаха

преди 10 месеца

Загубата на Русия е сигурна. Те вече загубиха трилиони евро паръчки. Загубиха Европа като пазар. Загубиха и 30 години от бъдещето си. Руските мършички ще са роби на китайците. Явно монголския им ген и робското в тях проговаря.

71

:)

преди 10 месеца

Конят съвсем се сбръчкал. Кога ще измрът тези мумии - Путкина, Кончето, Медведкин и т.н. Руснаците са *** народ, досега и в БГ да ги бяга обесили по стълбовете.

70

Анонимен

преди 10 месеца

До 69 Ти като си толкова безстрашен - що не си в Донбас с автомат под мишница да браниш интересите на британския крал????