34

Анонимен

преди 11 месеца

"нямаме нужда от политици, които внушават страх, а от такива, които решават проблеми" --- В тази връзка да попитаме Щайнмайер, нацисткият внук решава ли проблемите на Германия или ги създава и се опитва да внушават страх срещу Русия?

33

Всяка намеса на

преди 11 месеца

България в чуждите конфликти от световно значение води до териториална загуба. След толкова еднакви грешки в рамките на няма и 100 години би следвало да си знаем мястото съвсем ясно. Би следвало външната ни политика да се води от тези исторически грешки.

32

Анонимен

преди 11 месеца

ЗА началото на една война винаги има причина а в дания случай Русия Украйна е борбата за пазар на въглероди в която ЮСЕЙ победи (ВЗРИВИХА РУСКИТЕ ПОТОЦИ ПО ГАЗ И не дадоха да се развие и нефта и то не само чрез българия която не е даже и страна а територия на която мафията е главна (всичкото оръжте и заводи са тяхни за това са и невидими и не се пише за тях ОСТАЛОТО Е ПРИКАЗКИ ОТ 1001 НОЩ

31

Малко история 4

преди 11 месеца

Успешния ръст на икономиката и демографията се дължи най-вече на факта, че нацистите в Германия и фашистите в Италия успешно разпознават тумора, т.е. лошия човешки материал и го отстраняват, доколкото могат преди да е умъртвил организма, т.е. обществото.В Япония,третата страна от Тристранния Пакт, млади момчета са изпращани на самолетите да се взривяват в американските кораби и да им потопят тихоокеанския флот.Когато изпращат момък, излиза цялото населено място с венци и е гордост за семейството

30

Малко история 3

преди 11 месеца

По време на черния за демократите период около Втората Световна Война (ВСВ), България е в апогея си, българския лев е широко оценяван и популярен в Европа, на нивото на немската марка и френския франк. Икономиката за времето си е една от първите в Европа, демографска и икономическа криза няма. Последното териториално разширение, т.н. Южна Добруджа също датира от него период. От 1944 насетне са тръгнали нещата по нанадолнището, като последните години скоростта се засилва експоненциално !

29

HELL

преди 11 месеца

До до 26-ти Разкажи ми - "планета и измерение". Разбирасе умствено изосталана АМЕ*А. Планета съществува в мултивслене според теория на верятността. За всяко решение и не взето решение се СЪЗДАВА АЛТЕРНАТИВНО ИЗМЕРЕНИЕ И ПЛАНЕТА с различно развите на събитията. ТИ СИ ОТ ДРУГИ ИЗМЕРЕНИЕ където не трябва и да се намесва в нашето с "ГРЕШНА ИСТОРИЯ"

28

777

преди 11 месеца

Е па братко, тея леви толерасти съсипаха Германия. Писна им на хората.

27

до 26-ти Разкажи ми

преди 11 месеца

малко за вашата планета и измерение, та да уеднаквим понятията.

26

HELL

преди 11 месеца

До Малко история 2 - Ти от коя АЛТЕРНАТИВНА ПЛАНЕТА си, защото историята ти леко грешна на 180 градуса. За това питам, че май не отговаряш за нашето измерение!

25

Малко история 2

преди 11 месеца

Гледайки Европа днес, лесно ще установим, че нивата на несправедливост са изключително високи. Това не е случайно, целта е да се радикализират тези 500 милиона и да се хвърлят за пореден път срещу Русия. Нацизма е екстремната форма на съпротива срещу несправедливостта, също така е и рецепта за национална катастрофа - за справка Германия. Борете се с несправедливостта, за да не идват на власт нацистите. Не ги канете с бездействието си. Изразявайте гражданската си позиция и обсъждайте проблемите!

24

Анонимен

преди 11 месеца

Щайнмайер - от локомотив на Германия и прогресивен политик, се превърна в позор за Германия и ръкавица за Бай-ден. Ама то от нео-либерали какво друго да се очаква?!

23

Само възродените

преди 11 месеца

немски националисти могат да се опълчат на РуZката *** и да поправят грешката на Адолф и Пригожин като нахлуят в Москва и елиминират всички отрочета на болшевизма, КПСС и КГБ

22

Анонимен

преди 11 месеца

Германия дава ляв мигач, но винаги завива на дясно. И така карамболажът на кръстовището е сигурен. От 150 години е така. Струва ми се, че така ще си остане.

21

данъкоплатците

преди 11 месеца

Не искат да хрантутят секаква *** придошла от къдет си иска, разбираемо

20

Малко история

преди 11 месеца

С налагането на несправедливите и унизителни репарации срещу Германия след ПВС се появяват и *** ризи. Придобиват много висока популярност, защото по техните събирания и манифести говорят за несправедливостта спрямо Германия. Това е било факт, както е факт и несправедливостта, която цареше в Украйна, преди да се появят техните кафяви ризи. И какъв е извода? Извода е, че национал-социализма се култивира и развива най-добре, там където има огромна несправедливост.

19

Факт

преди 11 месеца

Германия и ЕС създадоха фашистка Украйна,в центъра на Европа,какво се учудват ?!

18

Сандо

преди 11 месеца

Демокрация в действие! Когато властващите не следват желанията на народа се появяват парти които ги набутват медиино в крайно дясното простратнство ама те дали са там не е ясно. Същото е и с Възраждане.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Между другото, интересно е защо точно източни провинции като Саксония и Бранденбург :) Ако сте ходили в Германия, сами ще се досетите. Познавайки няколко човека от Аахен, може би скоро и те ще последват.

16

Точен

преди 11 месеца

Германия е васал на САЩ. След 19,00 на централните площади в големите немски градове няма да видите нито германец, камо ли германка. Само тълпи араби и афроевропейци. Алтернативе не са "крайно"дясна, а единственета прогерманска партия в Немско. Който е бил в Германия, знае, че е така.

15

до 1

преди 11 месеца

Дума "шайзе" няма. Думата е "шайсе".