84

Анонимен

преди 11 месеца

Междувпрочем, 17-годишното момче не е било застреляно ей така. Преследвали са и са го спирали на няколко пъти, като последния се е опитало да прегази насочилия пистолет към него полицай. Шофирало е луксозен автомобил, и се е държало арогантно през цялото време, докато не се е опитало да убие хора.

83

Анонимен

преди 11 месеца

Ами продължавайте да си вкарвате "доктори и инженери".. то нали белите само ще работим и мълчим..

82

Факт

преди 11 месеца

Едва ли Френският клузет е на такова географско положение че тия неща са възможни от Френската територия нищо не става скапъно място.

81

Анонимен

преди 11 месеца

Германската нация съвсем не се състои само от старци, както му се ще на някого от писалите по-долу. Нужни са им мигранти като работна ръка, не като храненици. Украйна ще им ги достави.

80

Друга прогноза

преди 11 месеца

Аз пък прогнозирам бунтове на коренното германско население, на което му дойде до гуша да хрантути пришълци, на всеки от които Меркел даде по 4 интеграционни години, за да свикнели с Германия и нейния начин на живот.През това време не работят, а само папат помощи.Те обаче се капсулираха както пришълците във Франция и демонстрират,че нямат намерение да променят стереотипите си, дори дойдоха с по няколкото си съпруги, а който имаше само по една, си урежда религ.бракове с още по три, според шериата

79

123

преди 11 месеца

Дали пък не е щото си вкарахте много ценности от Африка?

78

Анонимен

преди 11 месеца

От Германия изтичат капитали, компаниите се изнасят в Китай и САЩ, населението е застаряло, държава от старци, икономиката угасва. Има недостиг на работна ръка, Германия се нуждае годишно от половин милион мигранти за да оцелее.

77

Ван дер Любе

преди 11 месеца

Демокрацията Щунк! Парламента Щунк! Нацисткият виЗадник Щунк! Запалете Райхщага!

76

Разумен

преди 11 месеца

Когато отглеждаш диво животно вкъщи, в един момент осъзнаваш, че съществува зоопарк или джунгла.

75

Анонимен

преди 11 месеца

Отказът на Китай да приеме Борел фактически означава непризнаване на легитимността на ЕС.

74

Анонимен

преди 11 месеца

Това ме е демокрация едно на ръка, това си си е ляв болшевизъм, кокто го рекламирт като демокрация. Второ правителствата станаха върли капиталисти - високи данъци, скъпи жилища, няма поколения, които да плащат с данъци пенсии, малък процент са свръхбогати, други оцеляват, пълно е с неинтегрирани чиждоземци. Това виждам в прогнилият запад

73

Анонимен

преди 11 месеца

Редно е, само в БГ-то си траем и свиваме уши и живеем бедно, и протестираме във фейсбук.

72

Чужденец

преди 11 месеца

До Наблюдател: Отпаднал от училише преди 2 госини, кара нов мерцедес, бил дистрибутор( на какво ли? ) и се опитва да бяга от ченгетата през тях(демек заплашва им живота).. И това според вас либерастите не е основание за стрелба по него?

71

Глас

преди 11 месеца

Не отхвърлят демокрацията и държавата, а политиката на правителството!!!

70

Анонимен

преди 11 месеца

До 94 Наблюдател . . . Не разбрах за България ли говориш, защото не споменаваш страна?

69

Анонимен

преди 11 месеца

Само Възраждане! Да живее Възраждане! Каквито и да са крайни или най-добре безкрайни и да уцелят всички из ме кя ри! Политиката им въобще не ме интересува, искам възмездие! Ще трябва разширение на софийския затвор!

68

Българин

преди 11 месеца

Ей, съсипахте ги руснаците с тези санкции...

67

Анонимен

преди 11 месеца

До Мда От Монголия не сме защото там са друга раса народи и днес. От Иран може би но само заради студа на север са слезли бг. Найвероятно идваме някъде около Урал като унгарците.

66

Овчар от Швейцария

преди 11 месеца

Овчар съм в едно малко селце в Швейцария. Понеже дълги години работя тук имам така да се каже приказка с кмета. Разказа ми скоро , че групичка с Бил Гейтс и кучетата на кукловодите са се събрали в известна вила. Коментирали са Европа. За България е казано, че ще бъде разделена между Турция и Гърция. А тази година ще има строеж на гигантски ферми за развъждане на скакалци и болести които ще бъдат изпуснати. СПАСЯВАЙТЕ СЕ!!!!

65

Мда

преди 11 месеца

Тука малко бьркаш реално и ние сме дошли от иран като орди поне така твьрдят учени историци Ние сьщо ймаме техните корениДруги твьрдят че идваме от монголия през руските степиЗнаеш хан аспарух е водил конрн народ