118

Анонимен

преди 10 месеца

Аха..ми добре!Путин ви прие заявките,английски банкери-ще ви го смени,на всички!Пола де!Пратете и поименен списък-да не ви кара под ред!Той ковида спря,че някви бледи англичани ли няма да може да оправи?!

117

!!

преди 10 месеца

Разбира се, че могат да забременеят хора със всякаква полова идентичност - стига да имат яйчници :)

116

Щерю

преди 10 месеца

Столицата на ЛГТБ е град Йерусалим, Израел. Процентно сред юдеите има най- много хомосексуалисти, обратни и лесбийки. За да прикрият тази си уродливост евреите всячески се опитват я налагат за нормалност сред другите народи...

115

Анонимен

преди 10 месеца

Банката да покаже пример за бременен мъж.

114

Анонимен

преди 10 месеца

"Междувременно старши служители насърчават другите да ... носят ремък с дъга и показват същия символ на работното си място"Едно време в Германия ги насърчаваха да носят слънчев символ: един като кръст изглежда, на с "подвити" краища.

113

Анонимен

преди 10 месеца

Тия са болни!

112

Анонимен

преди 10 месеца

Нека да има на табелката разяснение - пол по рождение, дали е променян. Също фирмите, организации които подкрепят ЛГБТ прекалено нека да имат табелки да знаем да влизаме ли или не, не ги мразя просто не искам да има инциденти!

111

Тази лудост

преди 10 месеца

ще завърши печално !

110

Анонимен

преди 10 месеца

Едно време умните и способните управляваха. Мериокрация. Сега се дава власт на психопати с личностни разстройство. Пола си не може да определи а ще определя бъдещето ни. Санаториум и изолация е нужна на тези хора, а не реклама

109

Накратко :

преди 10 месеца

ППЛГДБТИ + харесва това :) :) :)

108

Наполеон

преди 10 месеца

До доктор Здравков - Докторе, защо не се хванеш на работа а си седнал с всеки коментар да влизаш в диалог. ЗЕми свърши нещо, трудотерапия му се вика - в труда се ражда истината. Може тогава да проумееш несъстоятелността на твърденията си.

107

Анонимен

преди 10 месеца

Опитите в Англия мъже да забременеят очевидно са се оказали успешни след десетилетия . Тагарев паччаврата да заминава да издуе корема дее6а и уррода безподобен.

106

Дедо

преди 10 месеца

Естествено.. лезбийките също могат да забременеят, дори да се смятат за нъже.. ;)

105

тулуп

преди 10 месеца

крайно време е някои континтенти да потъват

104

Ба маа му!

преди 10 месеца

А уж беше само виц, че в Анадола опитите да забременее мъж продължавали

103

Дрън дрън, та пляс

преди 10 месеца

Вместо да се стараят да забременят странни създания, които си правят някакъв измислен, изкуствен пол, по-разумно е да оптимизират днешните условия в света на белия човек така, че младите хора на възраст 21-35 г. да могат да създадат толкова деца, колкото искат именно в този възрастов диапазон и да могат да ги отгледат при нормални условия. Защото този свят се крепи на гърба на белия човек.

102

една жена

преди 10 месеца

До доктор Здравков 114 Не ядем черупките, д-ре :), макар че ядем мед :):):) И все пак, при човека има разлика.

101

една жена

преди 10 месеца

До доктор Здравков 115 И каква е разликата? И в двата случая твърдиш нещо, което не е вярно. Що касае пластичните операции, и те са малка лудост :), но поне си ги плащат сами и не искат да се съобразяваме с тях. Няма задължение да се правят отделни тоалетни за силиконки :):):) и (още) не правят прайдове. Във всеки случай уголемяването на бюста не е такава промяна, както на пола, не се правете, че не виждате разлика. Какво изобщо твърдите, че не става ясно? Уж бяхте загрижен за интерсексуалните

100

доктор Здравков

преди 10 месеца

До: номер 111 Разбира се, тук не говорим за крайности и извращения. Говорим за мъж който си прави операция да стане жена и обратно, жена си прави операция да стане мъж - общия случай.При пластичните операции разбира се има всякакви крайности, например помня една рускиня искала да изглежда като кукла Барби и се беше направила на нищо!Преди да се оперира на снимката изглежда съвсем нормална жена, а после не прилича на човек. И при тези транссексуални операции също има извращения.

99

доктор Здравков

преди 10 месеца

До: номер 111 (Наполеон) Ти правиш ли разлика между това да твърдиш че си жена, и да твърдиш че си конкретно Мария Антоанета да речем?Разликата е огромна!Ако се родиш с голям нос и искаш да ти е по-малък не си ли правиш операция?Ако на някой долния му "нос" е малък иска да си го уголеми, това значи ли че е луд?Жените масово си правят операции на гърдите. Това луди ли ги прави?Тогава защо мъж който не се харесва като мъж, или жена която не се харесва като жена да са луди?