47

Болгар

преди 10 месеца

Владимир е прочел една книга-приказка,през целия си живот, като нашият Бойко и си мисли, че този Петър Романов (Велики) който,е получил образование в "Прогнилия. Запад" е наистина Велик, като е воювал срещу Дания,но нали и Русия трябва да има Император!

46

Атос

преди 10 месеца

,Това го казва президентът на най расистката и антисемитски държава.Той греши.Шведите са си научили урока щом влизат в НАТО.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Ле, ле мале кой туй нещо, дет пyтинясалия скoпец иска да ме обreже с кopонясало нещо! Той за мюзлюмaците, обpeзaците хлeнчи, а уж за пpавославие се пepчи! Той на бeзкoжен фoлoс се клaня в златната клетка на Крeмъл и си похапва диня от бостаня, отгледана от нашта мома Геpгана, дет му я носят лeваци със пoтури на донски казаци! Ти Сyлтан, Сюлeйман Пютимaн, колко още ще ни рeжеш, че то Чешмичка по нaшата покрита с Рози земичка не остана с необръсната чyруликаща пинчyричка в пещеpите над село Кичка

44

До Христо Христов

преди 10 месеца

Швеция е нещо, което ти няма как възприемеш, усмислиш и разбереш.

43

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Връзката е , че Петър Велики е бил руски жунгален.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Разбира се Путьин може да покани всички коранолюбци в неговата "държава", само че не го прави. А и никой peзняк не иска в Расия, всички искат в Швеция. Така че дядя Вова да не плямпа много, ами да си гледа войната.

41

Бонго Бонго

преди 10 месеца

*** платил пари на мюсюлманина хасссан да изгори Корана, за да не влязат Швеция в НАТО.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Някакъв дрогиран имигрант е изгорил Корана и джуджето веднага го тълкува като държавна политика на Швеция.... Абсолютен пoдлец и демагог е сатрапа.

39

Къс Бакшиш

преди 10 месеца

Кремълското джужде пак ръси безсмислици.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Подмазва се на Ердоган. И какво общо има Петър Велики с Корана, да не би да е бил мюсюлманин?!

37

Някой 24

преди 10 месеца

И всичките му двойници ислямисти. Направи на създърма толкова мюсюлмански държави сега за корана загрижен. Най-вероятно заради Ердоган другият антихрист вързан на синджир от НАТО. Това звучи малко като скандинавските разкази за рагнарог когато звяра ще се освободи от синджира.

36

Анонимен

преди 10 месеца

В Русия всичко е "цветя и благоденствие", че и Швеция реши да "оправи" диктатора...

35

Българин

преди 10 месеца

Антихристът ще се завърти навсякъде, само и само да оцелее! Ту Петър Велики му е в главата, ту Сталинградската битка, ту ще превзема Берлин ! Отдавна плува в свой паралелен свят! Въобразил си е , че.каквато и лъжа да пробута на крепостните, те ще му се вържат! Ще видим докога?

34

Москва потъна

преди 10 месеца

Сюнета на султан Путин ще бъде национален празник.

33

Богомил

преди 10 месеца

Владкооо, Корана е изгорен от арабин, не от швед! Колкото и да се стараеш да отвличаш украински деца и да ги правиш руснаци, няма да можеш да спреш бързата ислямизация на Русия. Отделно от мюсулманите, самите руснаци имат 25% тюркски гени, другите са угрофински. Не сте "славяни". Славяните са траките и венетите, техни роднини

32

Анонимен

преди 10 месеца

хаха,гледам американофенскитеуркопитечета налазили из форума,вземете се хванете на няква нормална работа вместо да киснете по цял ден тук и да чакате на социални помощи

31

какво се чудим

преди 10 месеца

бай вова е обърнал резбата и си има рязана карабина от чечня затава е такъв ислямист

30

Дон Кикот

преди 10 месеца

Намирисва ми на обединение с Турция и създаване на общ султанат?

29

адолф

преди 10 месеца

До Анонимен26 Ами то погледнато реално в руската федерация има повече мюсюлмани отколкото православни християни.Нормално е да са загрижени за корана.

28

Анонимен

преди 10 месеца

"Православният" Путин стана правоверен ислямист