73

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 81 Как да няма база за сравнение? И ние имаме екзотични сънародници, които са убедени, че някой вечно им е длъжен и че за тях самите законите не важат. Когато се наложи полицията да се разправя с тях заради безобразията им и тези нашенски екзотични налитат да бият полицаите. Разликата е само една - нашите полицаи нямат право да използват оръжието си, за съжаление.

72

Показателно е

преди 10 месеца

Как са възпитали децата си пришълци, на които още в детска възраст е внушено да мразят и презират европейския тип цивилизация. Децата им не само попиват тези техни нагласи, но и се научават още от малки да мислят, че страната домакин и нейното коренно население им дължи всевъзможни бонуси и свръхтолерантност. Сега вилнеят, защото полицаите не са навели покорно глава, след като някакъв keлeш-потомък на пришълци не само нагло е нарушил закон, но и се е опитал да ги убие.

71

ГАДОРЯН

преди 10 месеца

Искам да съм жив и да видя как тъпите европейци ще докарат ЕС до Еврохалифат. Като гледам темповете, мисля че желанието ми е напълно реалистично. От Лувъра става чудесна катедрална джамийка. Хаха. Между другото съм бил там. Ама следващите поколения няма да имат тази възможност. Бас ловя и че Колизеума и всичко ще бъде разрушено след време. Но това е друга и дълга тема.

70

Анонимен

преди 10 месеца

Целия конфликт е на расова основа, протестиращите също са цветнокожи и мигранти/наследници на мигранти, няма база за сравнение с бг

69

Анонимен

преди 10 месеца

На Наел на 17 год. не са ли му обяснили,че ако реши да напада патрул полицейски или военен трябва да размисли,понеже само те имат право да стрелят по този/тези който/които реши/решат да ги нападне/нападнат,че да се защитят от нападателя/нападателите като самозащита,която им се признава по закон държавен и съдебно за самозащита при изпълняване на служебни задължения и обществен дълг за опазване на обществените правила за ненарушаване на обществения ред и общо приетите взаимоотношения м/у хората.

68

БРАВО

преди 10 месеца

Има сведения за смели хора, бранещи собствеността си с оръжие в ръка, без страх да прошеят кръятта на крадците!!!

67

Анонимен

преди 10 месеца

Новото лице на запада потомците на Алжир и Мароко опожаряват цивилизацията, която ги е подслонила.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Тези криминални типове тавариш Сталин ги оправя за 24часа.Стреля се на месо за предпочитане с тежки картечници,след което минават милиционерите и ако още нещо мърда се доубива с контролен изтрел в главата.Ако има избягали се ловят и пращат във френски ГуЛаг,някъде в някоя африканска колония.

65

Анонимен

преди 10 месеца

Ако тавечер гръммат ... Айдв да нв са моог 5-10 хил. примерно, утре дали няюа да са се кротнали?

64

Анонимен

преди 10 месеца

Евромайдана тече.

63

Тартюф

преди 10 месеца

Ако това беше в Москва или Белград, какви извънредни новини щяхме да имаме, какви анализатори с влажни погледи и трескави гласове! Поптодорова, Неински, Румяна Коларова щяха да ни обяснят какви важни демократични събития има! Да не говорим за Урсула, Шарл и Шолц, веднага щяха радостно да се съберат на съвет.Но тъй като е във Франция, било "позор". И криза на малолетни.

62

Анонимен

преди 10 месеца

Това е френската цивилизация за съжаление. Винаги го правят това с погромите и грабежите.

61

Анонимен

преди 10 месеца

Стандартно спец чаатите им имат по 90 патрона за основния си автомат и по 30 за пистолета си. Тва са по 120 възможноати за да ссе намало броя на протестиращите!

60

Анонимен

преди 10 месеца

Затова в бг ни трябвят доброволчески отряди.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Западната либерална демокрация се провали. Могат да обвиняват който си искат, мигрантите, арабите, африканците, руснаците или китайците но това е отричане на истината, вие старите капиталисти се провалихте . Отивате на кино и това е

58

Анонимен

преди 10 месеца

Честит ви Халифат в средата на Европа .... мир на праха й на Франция, ние да го мислим, щот тая орда ще дофтаса и тука...

57

Анонимен

преди 10 месеца

До Факт Френски граждани ,ама с огромни правилегии , социялни ...

56

Реалист

преди 10 месеца

До Никакво По деиствията ще ги познаете .Нека не забравяме ,че Макрон е евреин,Преди това Саркози ,Оланд .Също като нашмъркания от Уркия .

55

Анонимен

преди 10 месеца

Във Русия "освободители", във Франция "освободители" .. Хъх

54

Никакво

преди 10 месеца

До Факт Ееее френски да, ама даже не са неофити защото второ-трето поколение не припознават не френски закони,ни европейски ценности... Пълен провал на либерастната интеграция защото ни законите им вече са френски,ни ценностите европейски,а ***.Що си мислиш,че не са били включени в безплатни образователни програми, даже как да си сменяват пола? Никакво съжаление за жендърците.