118

Хахо

преди 10 месеца

Укрите са напълно разбити и само западните медии и Зельо се самозалъгват.Гледам големия евроатлантик Б.Б и си спомням като подари кученце на Путин.

117

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Толкова бавно върви че росия започна отвътре сама да се разпада докато чакат.

116

Анонимен

преди 10 месеца

Е толкова дълго,че украинците ще свършат.

115

ЩЕ ВИДИМ

преди 10 месеца

1) Ако в следващите 30-40 дни Украйна не направи сериозен пробив на поне един фронт, тогава може да станем свидетели на контраатака, но вечр не Русия. 2) Русия също напредва и завземе територия в определени посоки и за да бъдат журналистите обективни трябва от тези 130 кв. км. да се извадят загубените от Украйна територии от началото на юни насам. 3) В тази война Украйна нняма шанс, освен ако Русия не се разцепи отвътре или ако НАТО не се намеси в конфликта "пряко" (Полската армия например).

114

ЗиЛ

преди 10 месеца

Не знам дали сте видяли граничният окоп на руската армия... Това в близките години няма минаване ако ще и китайската армия да го щурмува. Контраофанзива...Харчат едни американски пари...Американците са злета, *** се и във Корея, и във Виетнам, както и в Сирия.... Но нека си харчат парите за украински животи

113

Анонимен

преди 10 месеца

Имам чуството, че генерал Герасимов и генерал Суровикин в разгара на битката срещу НАТО изоставиха смелите руски солдати на произвола на съдбата и избягаха от фронта като първи страхливци. Възхитен съм от генерал Кокошинков който сам се бие супер успешно срещу НАТО по телевизията.

112

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен128 Където им е мястото. Сега изяснили ти се защо беше ,, бунтът '' на Вагнер?

111

Анонимен

преди 10 месеца

Някой русофил има ли конфиденциална информация къде са генерал Герасимов и генерал Суровикин?

110

Анонимен

преди 10 месеца

Путин не иска да прекрати войната, защото в мига в който това стане, Украйна ще бъде приета в НАТО и тогава всичко за Русия приключва.

109

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 123 Доколкото си спомням военния оркестър на руската армия се удави в Черно море преди 5-6 години на път за Сирия където трябваше да повдигне бойния дух на руската солдатня. Според мен това е основната причина руската армия да не може да превземе Киев за 3 дни с оркестъра.

108

Анонимен

преди 10 месеца

До тя Госпожице тя, от 105 години за всичко хубаво случило се на човечеството причината е Русия, а за всичко лошо виновникът е останалия свят. Няма нужда да ни повтаряш тая фалшива руска мантра.

107

Анонимен

преди 10 месеца

До Не знам какво циклиСамо че генерал Кривонос друго твърди. Мдааа

106

Анонимен

преди 10 месеца

Украинската войска по численост, е колкото военния оркестър в руската армия.

105

тя

преди 10 месеца

"Много кърваво " за сметка на руски и украински войници, така го пожелаха американците , всичко е в тяхна изгода !

104

Анонимен

преди 10 месеца

Колко да цикли 2 седмици, след това беж към Урал. Проблема е че руските мръсотии нямат край. Минирали са ЗАЕЦ и се готвят да я взривят след 5 юли за да забавят максимално украинската контраофанзива.

103

Анонимен

преди 10 месеца

гхаха разбирачи, свръхзвукови и хиперзвукови е едно и също. Щом Patriot сваля "Книжал" занчи ще сваля "Циркон" много по-добре. Всички приказки за прахваленото руско оръжие са фейк. Ако не беше ядреното оръжие Русия щеше да сподели съдбата на Югославия, която се оптита да воюва с НАТО. Иначе Русия е една изостанала технологично държава.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Как е Франция?

101

Анонимен

преди 10 месеца

Корабните системи за ПВО на западните страни са проектирани за дозвукови и свръхзвукови скорости. Но те са абсолютно безсилни пред хиперзвука. Големият обсег ще позволи на руския флот да унищожава надводни и наземни цели практически безнаказано, без да навлиза в засегнатата зона.

100

Анонимен

преди 10 месеца

Много малко коментари другаре, да не би Пригожин да е закрил троллската ферма за България

99

Анонимен

преди 10 месеца

Чудесно! Войната на украинците сега започва. След като режимът в Киев обезлюди рускоговорящите райони, време е да почне тотална мобилизация и на западните региони дето го поддържат.