103

Македонец

преди 10 месеца

До Петър Дънов Да не е на Мака ти Европа па ти да казваш кои е влиза а ко не? Да не беше Европа со што друго е не уценувахте? Наместо да развиваме соработка и приателство они се фатиле за нешто пред 150 години и е исправат криви дрини. Само продолжете, така сигурно повее е ве сакаме. Само едно да ви биде асно, ние сме еден до друг и треба да сме заедно, а не да ви промиват мозоците паачовци.

102

Кирил

преди 10 месеца

Аз съм от Петрич и не ги искам в ЕС,много са гадни

101

Анонимен

преди 10 месеца

Четирите реки на библейския Едем са българските провинции, Фисон (Места) протича през Родопа. Герон, Гион, Асткус (Вардар) - през Македония, Тигър (Искър) през Мизия, или България, а Ефрат (Марица) през Тракия. Това е библейският Едем, раят на българите, а изглежда и за авторите на книга Битие на Стария Завет. Химн на България - Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Припев: Мила Родино. ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, те нямат край!

100

М.Дриновски

преди 10 месеца

Макетата изпратиха танкове на ВСУ. Пичяги са а не мyxъли като нас. Имат право да ни се сърдят защото сме ги оставили под турско да седят вместо да ги освободим след акто нас ни освободиха наготово.

99

Мара Бунева

преди 10 месеца

Нека Пендаров(ски) да продължава със сръбските си номера. Ще види ЕС след 100 години. Ако доживее, ще е последният жив македонец във Вселената...

98

Анонимен

преди 10 месеца

Македонците презират България заради комунизма ... защото когaто те бяха почти бели хора, в БГ разстрелваха на границата, ако решиш да избягаш ... но това младите не го знаят.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Биле ли сте някога в Кавала? Не ви ли е направило впечатление, че Червените покриви на стара Кавала напомнят повече на Копривщица, отколкото на белите покриви на Атина? Разрастването на Кавала с по-гръцка архитектура сигурно е станало след като Кавала е била предадена на Гърция. Трябва да настояваме и Македонците и Българите пред Европейския Съюз официалното име на Кавала да бъде "Бившият българо-македонски град Кавала" тъй както Гърците прекръстиха Македония на Северна Македония?

96

Анонимен

преди 10 месеца

"Па шта си ти?" На български означава "Какъв си ти?". Вазов написва това стихотворение през 1913г. след като сръбският престонаследник Александър I удря плесница на едно момиченце в Македония, което на наглия му въпрос отговаря, че е българче.

95

Петър Дънов

преди 10 месеца

Фалшива РСМ ,Аз не ви искам в ЕУВие сте ниско интелигентни....Да бъдат забавени възможно най-дълго...15 20 г.ДА се отдели Албания от СкопиеТова е заповед към парламента

94

Някой

преди 10 месеца

Като се замисли човек нас заради един коридор за бомба и заради местоположение без много зор са ни взели в НАТО и ЕС. Украйна я смляха, а Македония що плюнки със злоба хвърли и закрилници си търси при положение, че те са неуважителните. Луда работа.

93

Наблюдател

преди 10 месеца

Не разбрахте ли, че Шенген и еврозоната са изтъргувани за членството на БЮРМ ! "Големите" имат нужда от работна ръка.

92

Анонимен

преди 10 месеца

как не е казал че сме окопатори И кой съм окопирал баба ми ли ?

91

Анонимен

преди 10 месеца

По всички държави, по цял свят всички го знаят Александър Филипович и го пишат на всички езици като "Александър Велики" - "Alexander the Great". Само в три държави името му от "ВЕЛИК" е понижено на "македонски" - Русия, Сърбия, Македония и е прекръстен от "Александър Велики" на "Александър Македонски", използувайки метода разделяй БЪЛГАРИТЕ на нации и ги владей!

90

Анонимен

преди 10 месеца

Ако Александър Филипович излезе от гроба, ще Ви размаже мутрите! Той е един от Великите Български Герой и той именно основа ДЪРЖАВАТА АЛЕКСАНДРИЯ - проектирана от Дейнократ - приятеля на Александъв Велики. След като Александър завладява Египет, той харесва естествено защитено пристанище близо до остров Фарос и се разпорежда там да се построй град! Той Александър Велики никога не е знаел, че ще бъде толкова понижен и от "ВЕЛИК" ще падне толкова ниско на "македонски"от днешните макета?!?

89

Гошо храста

преди 10 месеца

Доколкото знам Александър и неговата империя разпространяват елинската култура,а новопоявилите се наследници на Клеопатра се отказаха официално от него с договора от Преспа ...

88

Радио Москва

преди 10 месеца

БЮРМ е последната карикатура останала от вмирисалата се Югославия отишла на бунището на историята.

87

Самуил

преди 10 месеца

Тея не падат по долу от братята си по измислена държава и народ украина. Македония е една малка украина, даже като погледнете на картата се падат в същата покрайнина на България както украина на Русия.

86

Анонимен

преди 10 месеца

сърбомана донякъде е прав, верно сме последните, които имаме думата:) докато не кажем ние, никъде няма да ходят.

85

Анонимен

преди 10 месеца

Тъй минаваха годините в тоз Развит Социализъм, в чакане на Утрешния ден, в който влизаш в магазина и не мислиш за пари хептен! Питам се сега след толкоз чакане, толкоз списъци и срам. Как на някой му се струва, че живяли сме като във Храм?!? Как все още има носталгии, страдащи по Руския Модел? И мечтаят за почивка, с Професионална карта на Море!....

84

Анонимен

преди 10 месеца

България най- добре познава брюкселианския език и как е изпълнила критериите за шенгеня и си висим пред него и няма изглед за приемане! Така, че имаме безценен опит за споделяне! Отделно как може Гърция да получи това, което и ние искаме, а за нас не можело... Как така?! Що давате и се навеждате на гърците, а на нас не давате... Факт е, че нешите меки кирчовски китки не са виждали брутален политик, не са спорили с Орбан или Качински та да видят какво е тон! Нашите са ощипани нежни госпожички