422

Анонимен

преди 10 месеца

Прочетете закона за защита на държавата и закона за защита на нацията и си представете преди девети ако сте интелектуалец с прилична къща в центъра на София, как агентите на полицията се облизват да ви изкарат комунист, либерал, демократ и да ви обезглавят и да ви вземат имота а жена ви и децата ви да ходят интернирани в Попово... Ей тези реставратори отвращават дълбоко. Децата учат в училище фалшива история 30 години... Който не си помни историята я повтаря. Който коли го колятт.

421

:-)

преди 10 месеца

Ама вие какви сте че да знаете кои са руските агенти? Те едва ли са в една партия. Костадинов е говорил като беше във ВМРО такива гнусарщини за русия и руския народ... Вашите партии подписаха куп договири с Русия а на думи са против Русия, преди две години ББ каза че Путин е най-голям приятел на България. Никой руски агент няма да говори хубави неща за Русия, той ще се предпазва. Те поматгат на тия от които получават пари задкулисно с подли игри. Айде да видиме какво правят а не какво говорят..

420

Анонимен

преди 10 месеца

Който премахва антифашистки паметнници да види дали примерно цар Борис Последни не е давал на баща му и дядо мчу пари за отрязани глави на антифашисти и опозиционери... Тогава всички партии са били забранени и който е казвал че е от демократическата партия е рискувал да гто викнат в полицията за справчица и да го гръмнат при инсцениран опит за бягство... Неслучайно Англия спасява Г.М. Димитров, който е буржоазин политик от смърт като го изнася в куфар като дипломатическа поща.

419

Анонимен

преди 10 месеца

До КОЙ КАКЪВ Е Добре ще направи. Ще ни отърве от руските агенти тоест.

418

Анонимен

преди 10 месеца

всичко се обяснява с проблема седем процента, заедно, седем до десет... другите ни избиратели ги излъгахме подведохме ги... ние не представляваме техните интереси...

417

До 444

преди 10 месеца

Истината не е обида. Истината боли.

416

Историчария.бг

преди 10 месеца

Това е борба между различни фашистки кланове. Единият клан иска да премахне антифашистки паметници, не признава фашисткия режим 1923-1944 година, води фашизоидна пропаганда по националната телевизия БНТ в историчарскаото предаване История.бг, където се защитава фашисткият режим преди 1944 година. Фашизмът започна да се пропагандира и омаловажава първо от националните медии и български историчари, които редовно се канеха в студиата. Възраждане започна да ги следва и да се учи от тях.

415

Анонимен

преди 10 месеца

До До 427Не не съм на тях, на БСП съм, но като говорим за име и съдържание, Продължавате ли промяната, или пък сте граждани за европейско развитие?!?!?! БСП е единствена която отстоява социалистически тези, и бедния народ го лъжете да гласува за вас. Пак да е беден.

414

Анонимен

преди 10 месеца

През 2007 влизаме в ЕС вие същия сайт плюехтее тройната коалиция, имало корупция това онова, българина с 38 процента по-богат от румънеца, днес, след прекрасното управление на грб-пп-дб-рзс-рб-и президента предал бсп България е с 70 процента по-бедна от румъния, за сметка на обогатяването на калинковия елит...

413

Анонимен

преди 10 месеца

Десет години проспахте еврото а сега народът ще ви плаща урбулешкото евро, с продънен бюджет... това ли е адекватно? Цяла Западна Европа и Румъния правят социални бюджети а тука 30 години от същото и държавата стиска левчетата и не се развива?!?!?! Защо, за да се крепи капитала на олигархията и народа да робува... и вие тролчетатаа сте сучастници от невежество на тези дела, Г-жа Лъжа, Копейка, рашка, чебурашка... мижи да те лажем... никакъв реален дебат по реалните теми от хладелника, тока, вода

412

Анонимен

преди 10 месеца

айде проправителственитее троловеее давайте хвалете бюджета с който ще обеднеете със седем процента, процент растеж осем процента инфлация... Такъв бюджет може да направи всеки срещнат ... Това ли е бюджет на държава?!?!?!

411

До 427

преди 10 месеца

Гласоподавателка си на въИзраждане..иначе нямаше да го отричаш...защото никой не те е питал! Другите извинения които си написала за изразяването оставам без коментар...няма смисъл. Който разбрал разбрал! Но *** и прочети какво е възраждане в тъллковния речник...и ще разбереш, че думата не съответства на действията на партийката ти!!!

410

Анонимен

преди 10 месеца

айде майсторите на езика на омразата от ППДБ и ГЕРБ търсят език на омразата... ама той е ваш... с езика на омразата разсипахте Иванчева без да е взела подкупа, закрихте партии, очернихте лидери, писали книги, а вашите сречат и откриват Сицилиеви долини... вас си вижте и първо вас си оправете, па тогава оправяйте нещо друго... Методи Лалов ви каза че сте голаа вода. И е прав.

409

Анонимен

преди 10 месеца

Под всяка статия за всеки опозиционер следва обиди и обидни словосъчетания. Никакъв коментар, че дадения човек поставя разумни въпроси че държавата не се развива добре или дава някаква градивна идея. Не ви ли писна от това чернопиарстване. Прочетете бай Гъньо журналист а не го цензурирайте. Спрете да тролействате, няма да допринесете с нищо за обществото. То и вашите лидери не ви питат за нищо...

408

Анонимен

преди 10 месеца

Ама кампанията срещу всички лидери на опозицията няма начало и няма и край. Само обидни квалификации. Това ли е свободната медийна среда.

407

Анонимен

преди 10 месеца

Бисексуалните като Костя мразят гейове, защото ги смятат за жестока конкуренция.

406

Анонимен

преди 10 месеца

Чикатилото нацист и бисексуал Костадинов обръща на думи палачинката в своя полза като всеки бисексуал, защото му е добре да си прави полюциите публично. Всики път като изтърси глупост, погледът му става блажен от душевната мастурбация да се прави на вожд. Щото си вярва. Ще увяхне като попарено цвете, ако го лишат от публичност. Ще се поболее. Като всеки комплексар.

405

Анонимен

преди 10 месеца

До Хахахатова да пишеш *** ли е допустимия психодесен език. Че на вас обидите са ви всяка втора дума. А какво ще направите за народа обществото и държавата НИКОГА не казвате. Не съм гласоподавателка на Възраждане но с вашия език много хора на инат на вас ще гласуват за тях.

404

Хахаха

преди 10 месеца

Странно ...днес трият определени коментари...все едно пазят феновете на ***...много свободна медия е днес.бг...но си има начини да се извади информация...дори и изтрита

403

Копейката

преди 10 месеца

Да си бие камшика в Русия