29

Анонимен

преди 1 година

Украинците са много глупави. Да си на границата с Русия и да искаш да влизаш във военен съюз който е против Русия си е пълно безумие.

28

Анонимен

преди 1 година

Украйна още има градове, жп линии, пътища, питейна вода.... Тоест жалят хората. Прочетете за Ирак. Нищо което поддържа живот не остана....

27

Анонимен

преди 1 година

КОГА , КЪДЕ, ИМЕНА, ФАМИЛИИ, ЯВКИ ИМЕННО 77 А НЕ 999 ! КОГАТА НАЦИТЕ ЕКЗЕКУТИРАХА ПОВЕЧЕ ОТ 15О В ОДЕСА ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ беше в реда на нещата !!!! и най важно намалиха ги на 48 защото повече от 50 е друг по суров закон

26

Анонимен

преди 1 година

Украйна още има градове, жп линии, пътища, питейна вода.... Тоест балет хората. Прочетете за Ирак. Нищо което поддържа живот не остана....

25

О-о-о Неее ...

преди 1 година

До О-о-о Неее ... Сори ХАРКОВ е града .. ако случайно чете някой дрт даскал с маниакална пристрастеност към точност на информацията .

24

Анонимен

преди 1 година

ООН,да беше си направило труда,да разследва,колко мирни граждани, НАТО и Америка Екзекутираха в Ирак,Либия,Афганистан,Сърбия и ,защо Никой не навдигна " Глас" тогава? -:) Мислят си,че Европейците сме " забравили" ли? Ами не! Не сме! Що се хващат директно за Украйна? А колко руски пленници Разстреляха Украинците? Нямат " данни ли"? А сега що ги имат?!-:)

23

32121

преди 1 година

До Анонимен18. Пълно мълчание има само по руските телевизии. Ако си свалиш червените очила и прочетеш докладите на следователите от Буча ще разбереш, че руснаците са извършили зверства, които са несъвместими с човешката природа.

22

Анонимен

преди 1 година

Преди около година военнопрестъпникът Болцман разстреля в Буча на улицата цивилни носещи бели ленти в знак на подкрепа към Русия.

21

О-о-о Неее ...

преди 1 година

Значи България "на шега" поиска хуманитарен коридор за бесарабските българи през 2016г . А репортажът на английските ВВС за ракетния обстрел на Донбас от украинската армия същата година и потвърдените от журналиста десетки убити са .... някаква поръчкова статия на Кремъл ? А за ТРИНАДЕСЕТЕ биолаборатории на Пентагона в Украйна разкрити на съвещанието на американския сенат са вече НАПЪЛНО ЗАБРАВЕНИ и близо СТОТЕ заболели от ХОЛЕРА ??? в Краков край една от лабораториите е най-нормалното нещо ?

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1. Ти като си ми един цивилизован...

19

Анонимен

преди 1 година

Преди 8 години младата майка Кристина Жук и нейната 10 месечан дъщеря Кира се разхождат с количка в парка, в самия център на родния си град Горловка, когато пада първата ракета на укронацистите. 10 месечната дъщеря Кира умира на място а Кристина е с откъснати крака, окръвавена, умираща в нечовешки мъки лежи на зелената трева притискайки с усилия най-скъпото което има - нейдата дъщеря. Дошлите на помощ се опитват да и помогнат, а Кристина само шепти умирайки "Кира, моя Кирочка..." Снимките със сцената обиколиха целия интернет тогава - "Горловская мадонна".

18

много брутално

преди 1 година

видеото как украински офицер взриви с граната собсвените си войници в укритето защото не искаха да тръгват в атака, как се разпищяха когато им хвърли вътре гранатата.

17

до 12 иззрродда

преди 1 година

ами ти какво чакаш? отивай доброволец в укр като много дето отидоха от чужбина да разбереш истината. Колко много хорица вярват сляпо на медийната манипулационна дезинформация. скоро ще ги изкарат и канибали руснаците

16

Анонимен

преди 1 година

Какво става с Буча? Мина една година? Жозето и Урсула и всички се изредиха да се снимат пред чували с трупове, постоянно ги въртяха в медиите, а оттогава цяла година вече нищо за Буча! И холанци и французи правиха разследвания, повече от година - нищо! От какво бяха умряли тези хора чиито тела показаха на пътя, от какво оръжие, при какви обстоятелства, по кое време, на какво място? Каква е тяхната самоличност? Кой ги е застрелял? Нищо! Пълно мълчание!

15

Грозната истина

преди 1 година

Русия не цени човешкия живот. Русия и Европа имат цивилизационни различия, което е причината ние европейците да не можем да разберем психиатрията Русия. Там дори църквата е изродена и проповядва насилие. Направо съжалявам малкото нормални руснаци, на които им се налага да живеят там.

14

Анонимен

преди 1 година

Точно на обратно е статията.ООН обвини украинските силоваци в измъчване на десетки задържани в скрити изолатори. Повече от 40 задържани в украински затвори са съобщили на ООН, че са били измъчвани и подложени на сексуално насилие в секретни центрове за задържане под стража, се казва в отчета на Управлението на Върховния комисар на ООН по правата на човека.

13

анонимен

преди 1 година

басма ще им цепят! унищожаваш до крак, без военнопленици!...командосите да унищожат тоя зелен плъх и войната ще свърши!

12

Анонимен

преди 1 година

И в Донбас нямаше геноцид, я се скрийте, клоуни.

11

Изроди

преди 1 година

Затова трябва да бъдат смачкани в Украйна. И нато въобще какво чака ? Трябваше отдавна да се е включило

10

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да лъжете, бате си Боко, Кикито и Асенча не можете ги стигна. Те щяха поне 7000 жертви да измислят.