172

Анонимен

преди 10 месеца

Мафията е непобедима ,тя е навсякъде.

171

Анонимен

преди 10 месеца

България няма отдавна,това което е сега е нещо което притежава мафията. И Вие академик Денков няма как да се ореборите с тях.Народа предпочита мафията,не уска справедливост. Свиканали са да дават корупция и да бъдат мачкани. Народа не иска да е Европеец ,а нещо между Турчин и Руснак. Да ги управлява комбинацията на Путин и Еродган и Орбан. А именно Бойко Борисов. За него си плаче народа. Оставете народа мафията да го довърши.

170

Анонимен

преди 10 месеца

Трябваше да си оттегли кандидатурата веднага след излизането на записите а не да ни губи времето.

169

Анонимен

преди 10 месеца

Академик Денков дали разбирате ,че ГЕРБ ,ДПС ,ИТН ,Възраждане ,БСП,АБВ и всички "патриоти ", работя за един шеф??? Как мислите,че ще.станат нещата? Аз не виждам как. България е унищожена отдавна,тя се управлява от мафиоти.. Вас ще Ви накарат да изглеждате зле и оак ше се върнат мафиотите. Сами сте в среда на вълци убийци ,безкруполни нехора. Според мен народа си заслужава мафията.

168

Анонимен

преди 10 месеца

Академи Денков едно да знаете ,Никой не се е преборил с мафията и Путинистите. Няма да можете и Вие. България е обречена към унищожение.

167

Анонимен

преди 10 месеца

Всичко е като в някакъв скеч на Каналето и с всеки ден става все по жалко и трагично.

166

Анонимен

преди 10 месеца

До 173 Анонимен Закрийте правителството, парламента и президентството и се управлявайте децентрализирано, като Швейцария, по отделни общини и свободни градове. . . . . . . От кого? От такива от Делиормана с три заучени изречения и с две от четирите основни декствия по математика ли? За това трябват образовани хора, които врче с лупа се търсят! И знаеш ли, че всички такива и даже министри в Швейцария с много малки изключения ходят на работа и то главно с обществен транспорт. Представяш ли си го?

165

Анонимен

преди 10 месеца

Страхотен мъж! Не изключва огромната възможност да се провали и да си замине, а кирчовци и кокорчовци да се накрадат покрай него! А ние българите ще платим колосалната сметка за фиаското им.

164

Анонимен

преди 10 месеца

Ш'са целят с оставки. Я се хващакте и бачкайте! Че като взема една лопата ... :)

163

Анонимен

преди 10 месеца

За какво ви е този Гьобелс и неговия нацизъм? Нито сте го избрали, нито може да управлява, нито ще направи нещо добро за вас.

162

Хайде

преди 10 месеца

Хайде бе денков, от кога те чакаме!

161

Анонимен

преди 10 месеца

Закрийте правителството, парламента и президентството и се управлявайте децентрализирано, като Швейцария, по отделни общини и свободни градове.

160

Анонимен

преди 10 месеца

Докато Буда е прът в колата на историята,нещата няма как да вървят.Чупете пръта!

159

Анонимен

преди 10 месеца

То понеже в момента много вървят нещата.

158

Кънчо

преди 10 месеца

Вече два месеца нищо не сте направили за народа!!! Хората след тежките наводнения се оправят САМИ, държава НЯМА! Махнахте Гешев и мислите как да дадете всичките ни оръжия на Украйна. Боричкате се кой хрантутник да изпратите като еврокомисар и кои хора да си назначите по комисиите. Само с това се занимавате, а народа кучета го яли. Безтегловността на държавата става все по-голяма, както и отчаянието. Оставка продажници долни. Оставка веднага безродственици.

157

Анонимен

преди 10 месеца

Спокойно посолството координира процеса, генерални проблеми в разбирателството не се очакват.

156

Начи

преди 10 месеца

прави впечатление Ротационният, Министър председател @ академик Денков, не се и коментира дори интерес наре... Също така прави впечатление много титли многУ нещУ :)

155

Бай Чеп

преди 10 месеца

За всеки МОЛЕЦ си има отредена БОГОМОЛКА.( разсъждение върху снимков матерал)

154

....

преди 10 месеца

Не мога да понасям мекотели, които при първа трудност започват да размахват оставка. Защо прие поста, а? За да заплашваш ли? Патетично е подобно поведение! Нали си там за да променяш?!?!?!?!?! Накрая какво? Ми трудно е, не върви... тръгвам си! Сме шни ци!

153

Денков

преди 10 месеца

Ако нещата продължават така е редно с Петков и Христо Иванов да обясните на хората, че шансът за промяна е единствено всенародно въстание срещу ДС мафията стиснаала за гушата народа като питон. Иначе по-добре за се изнасяме и да отавяме ДПС и Възрждане да си направят турско - руската губерния и заедно с *** да си живеят като султани в стил Ердоган - Путин.