22

Анонимен

преди 1 година

Парите какво ли не правят.....

21

Украйна вече

преди 1 година

Е разрушена и във война, за нея няма значение Трета Световна ..или Четвърта..затова се опитва да вкара и Нато във войната! Няма сакво да губи, ние имаме!

20

Не бее

преди 1 година

Направо да въоражим Украйна с атомни бомби и F-35...сигурна съм че войната няма да ескалира ;))

19

Анонимен

преди 1 година

Губим войната, има бунтове срещу нас, контраатакуват ни, войната се приближава до нас.

18

Каскета

преди 1 година

Ей Попов не се напъвай много, че виж ме -> напъвах се и сега добре, че Урсула ме уреди в Мюнхен в една баничарница да работя. баце само използува и после ни захвърля!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Само друг лизaч би помагал на крaварски лизaч.Затова е този едногласов вой . Но вие си скимтете, на нас ни харесва.

16

Христо Христов

преди 1 година

Лъже като всеки натовец.

15

Анонимен

преди 1 година

Войната вече е при нас . Гледай кво стана със складовете на Гербев ??? Наще политици донесаха войната в България чрез техните търговци на смърт . Ние сме били от запада и нещем ,,евроазиатската общност,, Тоз току що изгони всички инвеститори . Бизнеса не е за толкова ограничени хора . Не може да продаваш оръжия срещу съседна държава и да отказваш достъп до най големия пазар в света и да чакаш някой да инвестира . Това и да си го мислиш не трябва да го казваш .

14

По същество

преди 1 година

Върви виц на място

13

Прочел

преди 1 година

Разума се дели на две . Вие да другите не . Дотук добре . Фалшивите новини са зле . Всеки ден трета световна и укрепване за превенция - едните да, другите не . Резултат . Споко .

12

БГ

преди 1 година

Заминавай на фронта, предател, герб излагат България на опасност, потенциално виждам герберите -затворници-излагат на опасност държавата и народа ни. герб, пп дб-това са бъдещи затворници!!!

11

Закривай

преди 1 година

окрайна!

10

Анонимен

преди 1 година

Няма ли да спира тази война?Писна ни от нея.Писна ни все за Украйна да говорите.Писна ни от нагли укри.

9

Някой

преди 1 година

Най-много да гръмнат пак някой склад, да насъскат Македония и Сърбия. Иначе няма как по-друг начин да дойде от другата страна ще трябва да се оглеждаме и от където гърми.

8

Българин

преди 1 година

Разсъждения на един предател и пионка на баце Чекмеджан!!! Ей Попов внимавай, че виждаш как баце постъпва със слугите си-респективно каскета. Радев е истински генерал, а ти сигурно едно набиране не можеш направи!!! Бас държа, че ако в България влязат руски войски, тоя ще ожълти гащите и че почне да пее за вековната славянска дружба !!!

7

Анонимен

преди 1 година

Пone, Гeбpeв na гъpмя, тoвa близо ли e, или e gaлeчe?

6

Отряд1

преди 1 година

Предайте на г-н Попов, че руските ракети "ще бъдат насочени" към Варна (гръцката махала) само поради факта, че сме част от глутницата, която помага на Украйна. Ако той нещо реши да отговаря ... предайте му, че когато битката е неизбежна, Русия ще удари първа така, че да нямаме възможност за обратен отговор. Тогава ще го питам дей войната. Проблема е, че баба ми живее в гръцката, и аз лично (по примера) на Пригожин, ке откинам ръчички и крачка, ама не руски ...

5

Край

преди 1 година

То символичната война не е попречила на САЩ и Англия да сронат София. Сега давайте оръжи на Украйна НО е въпрос на време Путин да избомби складове с оръжие за Украйна на територията на натовска държава. Само за да видите колко бързо ще забравят за чл.5 на НАТО. Един от кандидатите е ВМЗ Сопот, а другия Арсенал Казанлък.

4

Българин

преди 1 година

Един генерал с глава на раменете, а не куха манерка като Фигуранта! С даването на оръжие не само не приближаване войната а я отдалечаване! Иначе сега башибозукът на Путин щеше да е обкръжил Одеса и щяха да искат да я превърнат в Мариопул! Първосигналният вой на руските таракани не го броим!

3

SS

преди 1 година

Чухме мнението на поредния книжен и паркетен генерал !