206

Анонимен

преди 1 година

На русофилите хем им беше обяснено, че неправилно тълкуват понятието "руснак", хем продължават да св напъват като гладни на сpaне. Не бе, кажете ми, долу даже някъв *** говори как се били наричали българите, царете, ала-бала. Ами като са се наричали българи, тогава последно българите славяни ли са или българи? Сърбите защо се наричат сърби, а не някакви други? Нали уж и те са славяни? Защо се казва Сърбия, а не Славяния? Пък после имат претенции защо Киевска Рус в днешно време как се казват.

205

Ама нали Украйна

преди 1 година

Печели?? Какво да преобръщат??

204

Анонимен

преди 1 година

А пък в демократична България в сайта Dnes.bg трият коментарите които не са в разрез с политиката спусната от ЦК на ЕС...Гладна Урка,Победа Сънува или на сръбски надай се к.у.р.е на пиени жени...това бех написал и го изтриха...маааамка ви джендърска...

203

Скоро

преди 1 година

Както каза говорителят на Кремъл,очаквайте не очакваното.

202

Страхливци

преди 1 година

Защо Украйна не използва този "бунт"и да си върне територии?!

201

Нова ако

преди 1 година

Не е самопризнание, че Украйна губи войната!Защо иначе ще искат да се преобърне ако печелят ;)

200

Анонимен

преди 1 година

А какво е Киевска Рус, ако не е днешна Украйна и Украйна ако не е наследник на Киевска Рус? *** кажи на някой историк, че Иран не е наследник Персия.

199

Анонимен

преди 1 година

Войната ще приключи през юли със сигурност... Това беше 1 от условията на Пригожин за да се върне....

198

Да

преди 1 година

А защо тогава Украйна не атакува Руските войски?защото няма с какво те са разгромени.

197

Анонимен

преди 1 година

Вярвате ли или не, вероятно в бъдещите 10-тина години, ОТАН ще се "transform" в "Evropolisarmi" и ще има други функции за разлика от сегашната агресивна идеология за съвместно съществуване в Европа.Другата алтернатива е "atombombs"и"END"

196

До 203

преди 1 година

Царете на Царство България са се напичали български царе а поданниците българи! Гражданите на пепублика България са бългапи! А жителите на Киевска Рус украинци ли са се напичали ;) Царете на Династията Рюрик Владимир Велики украински цар ли се е наричал бее??

195

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са толкова примитивни, че си мислят, че някой да бъде наречен "руснак", значи задължително трябва да е от Русия. Или все едно турци има само в Турция. Ахахахах! Те и идея си нямат, че турци има в цяла средна Азия. Или все едно сега както разни смешници викат, че "българите са славянски народ", утре Русия ако си смени името на Славяния или Славия, ще кажат, че щом е най-голямата такава, значи всички от там идват. Даже ще претендират, че няма българи, ами всички сме славяни.

194

До 203

преди 1 година

Киевска Рус е Украйна, колкото Сиверна Македония е Империята на Александър Македонски ;) Айде със здраве, невежество такова!

193

Анонимен

преди 1 година

Киевската рус няма нищо общо с козяците просто козяците искат да са руснаци

192

Анонимен

преди 1 година

Ти дето плащаш ДДС на порциона в стола и тоалетната хартия данъкоплатец в Германия се изкара :)

191

Анонимен

преди 1 година

"Само да ти напомня, че Киевска Рус не е Украйна ;)" - То и Царство България не е Република България. Ахаххаха! Московска Рус, Русия ли е? Ахахахахха!

190

aZ-ът

преди 1 година

Тия дето ми напомнят, че Киевската Рус съществувала преди Московската Рус - да попитам. Московската Рус съществува и преди Задокеанския Краварник ? И ? Кво ?

189

До 200

преди 1 година

Само да ти напомня, че Киевска Рус не е Украйна ;)

188

До 198

преди 1 година

Значи признаваш, че Германия не е виновна за Афганистан, Сирия или Украйна, но пак НИЕ немските данъкоплатци да издържаме бежанците а? ;))

187

Анонимен

преди 1 година

"Сега се вземете в ръце и да изравнете тая измислена държава Украйна със земята." - Само да ти напомня, че Киевска Рус съществува от по-рано отколкото Московска Рус. :))