78

Анонимен

преди 11 месеца

Какъв красавец и с този устремен поглед вторачен в нашето евроатлантическо бъдеще...

77

Анонимен

преди 11 месеца

Плевналиев е утка. Радев е мъж. Плевнвелиев е вярно кученце. Радев е водач. Плевнелиев е карикатура. Радев е президент.

76

анонимен

преди 11 месеца

жалък ***,произведение на боко

75

В.

преди 11 месеца

Сега Радев им е трън в очите. Защото вече се реши проблема с корупцията, всичко цъфна и заслужено отправяме поглед към външно-политшчески теми.

74

Сина

преди 11 месеца

Призовавам за пълна депедерастизация на България - в тази връзка плевнелиев-банов ВЪН!

73

1950

преди 11 месеца

РАДЕФ: КРИМ ЧИИХ Е ААААААА? ДА СИ ХОДИ ПРИ УТИН ДА СЕ КРИЯТ ЗАЕДНО В БУНКЕРА !!!!

72

Посолството

преди 11 месеца

Ха така наш човек може и гллупав, но наш си е ***

71

Анонимен

преди 11 месеца

Речите му московски, ама действията не са. Хи-хи. При Плевнята е обратното. Надлъгват се.

70

Анонимен

преди 11 месеца

Трябва да те е напуснало за винаги чувството на нормалност.Аланкоолу,ти беше една карикатура представляваща държавата ни пред света.Боко беше казал,едно магаре да вържа пред офиса и го обяве за президент,щеше да бъде избрано.Над два милиона и половина гласуваха за Р.Радев,той беше избран,а ти назначен.Седи си на калпавия ***,не се показвай,да не дразниш хората.

69

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя може да скача единствено в къщи и то, ако синЬоптичката му разреши.

68

Мухаха

преди 11 месеца

Мъжът на Синьоптичкта Деса , е СРАМ за всички противници на Румен Радев. Ахахаха. С такива неадекватни коментари не могат да се похвалят дори пияни русофили ...... Чехлю Банов е отново по медиите защото... 1. Деса иска да изкара лятото на Малдивите ама не им достогат пари... 2. Плевела пак нещо се е издънил в къщи и са го изритали навън докато и мине яда на Деска... 3. На старите му господари им е писнало да ги врънка за пари и са го пратили да свърши малко работа за си заслужи 5-те лева...

67

мак

преди 11 месеца

Защо постоянно го натрапвате? Защото грачи по Радев. Вижте му "умната" физиономия. Няма по-невзрачно същество от него, едва ли не покланящо се пред по-големите, една снимка е много показателна, със сталинка. Какво щеше да прави ми.шока рп, за да не е изолиран той и България? Сигурно цял бюджет щеше да даде за войната, щеше да прати войници. И във всяко изречение щеше да повтаря "европ. ценности".Това щеше да се харесва в ес.

66

Анонимен

преди 11 месеца

тоя па ,колко е жалък горкия да го сменят с цецка и то собствената партия няма такова унижение и Радев е в Австрия каква изолция.

65

Хай да не

преди 11 месеца

класифицираш речи пренавит *** съсел.Видяхме те колко можеш, с тоя навирен нос, напъните ти да изглеждаш достойно и със самочуствие те правят още по-жалък. За изказванията ти да не говорим. Ако на Радев са Московски твойте са краварски, с погалване по главицата от Тулупа за кураж.

64

Анонимен

преди 11 месеца

Да говориш за нещо дето всички сме го знаели си башпросташнина.

63

Кой

преди 11 месеца

беше тоя?!?

62

баба мара

преди 11 месеца

вземаи мотиката и изчезваи не се ли усещаш че си противен и само прос-то-тииръсиш

61

Някой си

преди 11 месеца

България е парламентарна република! Въпросите по модернизация на българската армия не ги взима президента, ами ония 240 лентяй, които освен далавери друго не умеят. Тоя на вместо да се скрие в миша дупка ходи и ръси акъл за неща, с които е дълбоко не запознат.

60

Анонимен

преди 11 месеца

Не съм съгласна.

59

Плевю

преди 11 месеца

Мишока пак почна да църка от дупката си .Радев каза оправдават ни партии на малцинствата . ГЕРБ събраха няма и 700к гласа 11% от имащите право на гласуване , каква първа политическа сила са с четири стадиона фенове .. пародия . Другите след ГЕРБ изобщо не трябва да се коментират , те правителство ръгнали да правят