41

До Сельо от село

преди 11 месеца

На когото не му харесва да плаща такси, да си купи къща и в нея да си прави каквото си иска. Някакви гашуни си мислят, че улицата свършва пред вратата на апартамента им. Щом живеят под един покрив с други хора, ще се съобразяват с правилата!

40

айде

преди 11 месеца

мошениците ще направят най-моженическия закон

39

Демирев

преди 11 месеца

Па я като седим пред блоко и наблюдавам, че ми платат ли кат за камера?

38

Анонимен

преди 11 месеца

ТАКСА ВХОД 0 това да не е WC, бе?

37

Анонимен

преди 11 месеца

Работата с компютър са един вид битка. 1) Човекът бяга от бойното поле, макар да си въобразява, че "тази глупава машина" не е за него. 2) Човекът е победен и става роб на компутера, макар да си въобразява, че е точно обратното, и че той е овладял уменията. 3) Човекът и Компютъра сключват примирие. Човекът започва да ползва компютъра като инструмент, а компютъра престава да прониква в душата му. 4) Човекът е победил. Това не се случва често, а когато се случи победителят знае за какво става дума!

36

Анонимен

преди 11 месеца

Постепенно започнах да пренебрегвам материалното, загубата на материалните вещи вече не предизвикваше у мен такива негативни емоции, както преди, "Беше ми мъчно, че нямам обувки. Тогава видях един човек с отрязани крака." - африканска мъдрост.

35

Честито

преди 11 месеца

Айде първия лобистки закон е факт и прецаква жълтопаветния електорат...

34

Анонимен

преди 11 месеца

Не изпускай от погледа си целта и се опитай да откриеш най-сигурния и удобен път към нея.

33

Анонимен

преди 11 месеца

Коя религия е най-истинска? А кои климатични условия са най-добри? И двата въпроса са еднакво безсмислени. Китаецът - християнин и *** - будист са като лъв в Антарктида и пингвин в Африка. Коя религия е най-полезна? А кое лекарство е най-ефикасно? Как ще предложиш билка, без да знаеш болката? "Всекиму своето" и нека никой не натрапва собствената си вяра на другите!

32

Анонимен

преди 11 месеца

Такси по закон трябва задължително да се плащат дори и да не живееш 1 ден там. Включаем такса асансьор и озеленяване. Ако не можеш да го правиш - продаваш. Това да не е концерт пожелание!

31

Ами

преди 11 месеца

Всички в чужбина, няма ка да се поддържа. Навсякъде има годишна такса за поддръжка

30

Grom

преди 11 месеца

Ползваш ли асансьор, колкото другите? Харчиш ли ток? Мърсиш ли? Грозно. Мислят си, че като те имат пари - всички имат пари.

29

Ганьо

преди 11 месеца

Искам всичко да ми е без пари.

28

Бай Дрън

преди 11 месеца

А такса парламент ше се плаща ли, ако парламента живее само месец?

27

Анонимен

преди 11 месеца

вече за да си влезете у ап-та ще плащате, а парите ще отиват за украйната. ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ-ПУПУ

26

Българин

преди 11 месеца

Оправиха вече страната и се заеха с домоуправителите и входовета на блоковает.

25

Анонимен

преди 11 месеца

98% от българите са доволни от заплатата, работното време, платения годишен отпуск и кетъринга на работното място. Допитването е направено сред 240 човека от Народното събрание - състав: 238 Роми и 2 Българина!

24

ЧСИ 828

преди 11 месеца

Тези още не са дошли и рекета започна с пълна сила!

23

бълг.пословица

преди 11 месеца

"Орташката работа и кучетата не я ядат!"Невероятна простотия!

22

скотски живот

преди 11 месеца

В блока в който живея наехме частна фирма.Вярно,скъпо вземаха ама веднага се заеха с работа.Започнаха шпакловане и боядисване на общите помещения,реновираха асансьорите, започнаха подготовка за смяна на тръби и канали.И най-важното започнаха безмилостно да гонят със съдебни дела ония тарикати които отказваха да плащат.Сред клошарите и тарикатите се надигна недоволство направиха събрание и с гласуване на болшинството ги махнаха.Сега всичко е по старому-всичко се разпада пак си плащат 5-10 човека