30

Като видя украинец

преди 1 година

Първо поглеждам дали е денем или нощем вече. Егати систематичните лъжи. Къжете не знаем. Нямаме доказателства. Или ние го направихме. Но не лъжете така това не е нормално, насажда се омраза. Когато говорите или споделяте лъжи.

29

Анонимен

преди 1 година

Аз съм малко вътрешен човек, учил в Лвов за 2 години и си позволявам да поназнайвам. Разликата между Донецк и Лвов е между Земята и Марс, вервайте. Най-добре да се разделят и да заживеят щастливо. Те са от различни губернии.

28

Анонимен

преди 1 година

Голямо реване,голямо нещо, терористи,рашисти... Свободни хора сте,а очвидно и много смели. Така че никой не ви спира да отидете на фронта и да помогнете на Украйна.

27

Шантаж на Зеленски

преди 1 година

Защо Русия да си наводнява левият по нисък бряг на Днепър и Защо не взриви Киевското водохранилище например ? Няма ли да е по ефективно вместо да остави Крим и АЕЦ Запорожие без водоснабдяване ?

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен26 Да така е,ходи да се оплачеш на арменския поп

25

Анонимен

преди 1 година

Първо обясни кой си ти, че един твой състудент каза че си много бил умен, но още тогава агент на тайните служби. Сега си кажи, чадо И как и какво и защо, че много имаш да разказваш

24

Анонимен

преди 1 година

Рускофашистките окупатори и терористи предизвикаха огромна катастрофа, и изложиха на риск живота на хиляди цивилни. Животните в зоопарка дори не са били евакуирани и са удавени.

23

Анонимен

преди 1 година

Демек руснаците сами са взривили язовира който снабдява Крим с вода. А стига бе....

22

Анонимен

преди 1 година

Никога не съм мислил, че един ден ще бъда русофоб, но благодарение на русофилите и фашисткия режим на бункерния рептил това е факт... Милиони хора по света са като мен.

21

Колю

преди 1 година

"И те са достатъчно трагични - промяна на суровинния баланс на Черно море и рязкото замърсяване на водата". Не мога да разбера те като държат водата в язовира по чиста ли е по *** ли е. Ясно е едно, че ще има наводнение след стената на язовира и ще страдат много обикновенни хорица, които до преди 9 години живееха спокойно.

20

До 19

преди 1 година

Западния бряг на Днепър не е руски, а украински. Рашистите са го окупирали временно. А сега се готвят да се изтеглят като унищожават всичко след себе си.

19

До 17

преди 1 година

Не запада, а рашистите с нахлуването си накараха украинците да мразят руснаците. Масовите убийства, изнасилванията на жени и деца, мародерствата, унищожаването на сградите и избиването на хората го правят руснаци, не някой друг.

18

До Укро феновете

преди 1 година

Кой има интерес да взриви язовира който водоснабдява Крим и АЕЦ Запорожие и да наводни левият по нисък бряг на Днепър който е руски ? Въпрос със повишена трудност ли е това ? Помислете ?

17

Тия вече за зевзеци

преди 1 година

ни взимат. А тоя Арестович и малките деца не му се връзват вече

16

Анонимен

преди 1 година

Аз имах доста приятели от Киев години преди войната и никога не сме говорили колко мразят руснаците или нещо такова. Това се случи сега под влияние на запада. Съвсем не ги бригаше кои руснаци, кои казаци, кои латвийци, ама запада с неговата пропаганда ги направи луди и вече не е така, уви. Народите не се понасят, а са живяли чудесно с години. Това им казвам, а те се пенявят-

15

Анонимен

преди 1 година

До ФАШИСТКАТА ХУНТАОръжията бяха от другата страна обаче, от страната на господарите ти.

14

Анонимен

преди 1 година

Само и единствено укрите имат полза от взривяването на стената.

13

АРЕСТУВАЙТЕ

преди 1 година

АРЕСТОВИЧ

12

Анонимен

преди 1 година

Арестович кога ще научи украински ??? Нали е за Украйна що поне не научи украински език ??? Зеленски е плащал за уроци по украински . Сам си го призна . Нали почна да бачка на бензиностанция що не си гледа бензина ? Не е като да вземаш грандове и държавна заплата май ???

11

ФАШИСТКАТА ХУНТА

преди 1 година

В КИЕВ, Е НЕЗАКОННА, ЗАЩОТО Е НАСЛЕДНИК НА ВЪОРЪЖЕНИЯ МАЙДАН