41

Анонимен

преди 1 година

Ами да може да ке повтори сценария с Чечня, Грозни беше изравнен със земята Киев воже да последва съдбата му. Тогава Руснаците не жалеха никого и победата дойде бързо и сега трябва да стане същого Васирани бомбардировки и ракетни удари както правеха американците. Никаква жалост това не са хора а Укрофашисти.

40

Анонимен

преди 1 година

Реалист, новата реалност. Срамежливо признаваме че киевският режим обстрелва цивилни обекти и убива мирни селяни и граждани в Русия, но се срамуваме да ги наречем терористични актове и военни престъления срещу човечеството.

39

Анонимен

преди 1 година

Каква мобилизация, какви 2 милиона , войната свърши отдавна . В Кремля знаят че никой няма да им позволи да вземат това което искат .Варят ги на бавен огън .

38

дедо Ташунко

преди 1 година

безумно бръщолевене, благодаря, нищо не ми влезе в главата.

37

анонимен келеш

преди 1 година

Днес в тази война в Украйна 200/300 русначета бяха ли избити?ДА!А наздраве:):):):)И утре така и вдругиден пак:):)

36

Киро Скалата

преди 1 година

ало, вишисто, купи ли на оня ботур абонамент за фитнеса?

35

Анонимен

преди 1 година

Тъжното е, че доста хора не помнят какво се случи в Чечня. Грозни беше изравнен със земята. Жертвите бяха стотици хиляди и от двете страни.

34

читалище заря

преди 1 година

До АбдокодирХоджибобоевкак точно повреждаш инерционен механизъм, неукяне. знаеш ли изобщо кво е рсзо

33

Анонимен

преди 1 година

САЩ и. НАТО имат около 6000 ядрени ракети - хаххахахахахахах САЩ има не нато... Голема разлика.А СЯЩ немат намерение да *** заради некакви си европейци...

32

IQ 3.14

преди 1 година

т.нар. атаки на руска земя се получиха точно преди президентските избори на пу и след края на злополучната за кразная армия първа чеченска. тогава толкова много чеченци взривяваха блокове, че даже два екипа на фсб се избиха кой да гръмне един блок в тюмен.само че братушката дето е автор на тоя пасквил има избирателна амнезия

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 - Предлагам направо да им пращаме като помощ Магарев в ролята на главнокомандващ. Е, тогава ще видят руснаците кон боб яде ли!!!

30

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Решимостта на колективния запад да доставя на киевския режим ракети с голям обсег като британските Storm Shadow дойде, след като руснаците счупиха мерника на HIMARS и той вече нищо не може точно да порази. От седмици британските супер Storm Shadow стават лесна плячка на руското ПВО. Взето е решение за доставка на още по-топ, на супер-супер TAURUS. Всяко едно такова теленце струва под милион евра, но руснаците вече са готови да го свалят без проблем. Репутацията на отан-оръжията се срина в zеро.

29

Анонимен

преди 1 година

контранастъплението чака наща помощ тагара и компания

28

OZZY

преди 1 година

До Анонимен..28..То се опитва да започне вече от 5-6 дни,ама понеже не им се получава се правят на утрепани!

27

Реалист

преди 1 година

Накратко - срамежливо признаваме че Украйна цели цивилни обекти в Русия, само дето се престискваме да ги наречем терористични атаки както правим за Русия.

26

Анонимен

преди 1 година

Никой не вярва вече, че Русия е някаква ядрена мощ или каквато и да е било мощ. Ако бях на мястото на Украйнците щях яко да нападам руската територия без въобще да ми пука, дори щях да я минирам от всякъде.

25

Анонимен

преди 1 година

един преятел каза да питам тук, кога почва победното контраотстъпление на украинците?

24

Анонимен

преди 1 година

..изобщо не вярвам на Русия НЕ СЪМГЛУПАВКАТО ТЕБЕ..!

23

до 21

преди 1 година

не вярваш на ядрената мощ на русия?......данни от пентагона: сащ има 200 ядрени оръжия, русия има 2000....сега повярва ли?

22

анонимен келеш

преди 1 година

Всички оръжейни заводи и фирми в България са на русофили и комунисти:):):)Като започнем от Манджуков и стигнем до Ники Гигов:):):)Всичките тези в момента продават и изнасят бомби и снаряди за НАТО и Украйна с които пък те трепят руски солдати:):):)А наздраве:):):)