26

Бай Дрън

преди 1 година

Лошо е, че заговат деца, но така става заради скапаната ПВО на Киев, чиято единствена цел е да запази драгоценните Патриоти, че иначе ще се сринат продажбите. За целта се отклоняват ракети, само и само да не стигнат целта си. Ама нищо, че ги отклоняват в жилищни райони. Това не е ПВО, това е маркетингово ПВО!

25

Анонимен

преди 1 година

Поклонници сте на украинските нацисти, но така обричате децата си да умират за американските интереси.

24

До 27

преди 1 година

Подкрепяте украинските детеубийци!

23

До Харалампов

преди 1 година

Има резон в това. Храбрият финландски народ така отблъсна първото нападение през 1939, когато 300 хиляди *** пълчища нахлуха на тяхна територия. След като бяха размазани, се наложи да пращат нови 500 хиляди за да стане работата, а имайки предвид че финландия е много по-малка по население от украйна , за ссср да не говорим, това си е героизъм достоен за възхищение.

22

Анонимен

преди 1 година

Долнопробен слугинаж се вживява с тези писнаия.

21

Анонимен

преди 1 година

Колко деца загинаха от украинските нацисти от 2014г. Защо забравяте Алеята на ангелите в Донбас?

20

Балабанов

преди 1 година

ДНР и ЛНР се прърнаха в ЖНР. Всички мъже отидоха да се бият за "свободата" си, а укрите броят атаките с дронове и убитите, чакайки шепа войници да им свършат работата. Или сваляйте зельо и заемате партер на пyтьo, или грабвайте автоматите и вперед. Шепа руски партизани ви показаха че може спокойно да е нахлува на рускя земя. Така че няколко хиляди човека ще вземат белгород за два дни. тогава на пиздюхин наистина ще му подгори под петите.

19

Анонимен

преди 1 година

А материали за многобройните украински атаки срещу градове и сел а в Русия? Целенасочено по жилищни сгради и битови обекти. Всеки ден и нощ, включително тази нощ.

18

Тишина

преди 1 година

А нещо за унищожението на ГРУ на Украйна в Киев нямали?!

17

Шефрет

преди 1 година

Докато Шойгу не надуупи на дувара Наркомана , все ще има сълзливи украински фейкове.Ам да се оплаче на милицията Наркоса ,че му правят заря след 11 вечерта и нарушават общественият ред))

16

към 10

преди 1 година

Това е от 29 май, когато управляемата зенитна ракета PAC-3 на ЗРК MIM-104F Patriot се шашардиса, отклони от курса и удари по булеварда на името на Степан Бандера.

15

До 12

преди 1 година

Не ги свалят, защото са си техни.

14

Харалампов

преди 1 година

Укрите са робско племе, също като нас. Ако бяха единна истинска нация, щяха да се вдигнат масово и да изринат путинските орди за няколко седмици. В момента няма много желаещи да воюват за свободата си и това е оснвония проблем на ВСУ. Оръжие има много но няма кой да борави с него. Нека това не звучи като обеинение а като констатация, все пак не може да виним някой че иска да живее без значение при какви условия. Ние така изкарахме в робство 500 години.

13

Ярл фон Трън

преди 1 година

Какво са търсели през нощта в главното управление на украинската разведка?! Видяхме вече как ракета на ПВО поразява маршрутка по улиците на Киев. Западът продава на Киев стоки с отдавна изтекла годност, при това на двойна цена. Търгаши-кръвопийци и геополитически мародери. Незападният свят става все по-силен и един ден ще ви потърси сметка.

12

Само уродливите

преди 1 година

русофили могат да паднат толкова ниско и да пишат несвързани глупости под публикация в която се съобщава за убити деца...

11

Анонимен

преди 1 година

Украинците се крият зад деца и старци. Впрочем в Донбас колко деца избиха и съвсем целенасочено? Някаква реакция от милозливия запад? Правеха се, че няма такова нещо. А онова скандално изказване на Лукашенко, че нашите деца ще ходят на училище, а вашите ще се крият в бункери? Сега трайте и не просете съжаление.

10

Анонимен

преди 1 година

Смелите украинци свалят всички ракети, освен тези които убиват деца.

9

ам'чи тъй де

преди 1 година

Кривогледите укровци, вместо ракетата са целнали нещо тяхно.....

8

Анонимен

преди 1 година

На коя дата е извършена поредната руска атака над Киев? Не е ясно.

7

Да

преди 1 година

Никой нормален вече не вярва на украйнските фейкове.