105

Анонимен

преди 1 година

Тиквата е на неговата си страна готов е на всичко за да си спаси дЪто. Проблема е че всички останали са на стнарата на някое посолство, а не на страната на България.

104

Чалгарин дудаев

преди 1 година

ПОЛИТИК ДО ПОЛИТИК ГЬСТА ГОРА.НЯМА КЬДЕ ДА СЕ ......

103

Нане

преди 1 година

Ако тия топ идеоти съставят по някакъв начин правителство... Обявете топ гражданско неподчинение... Избягвайте да плащате данъци, които можете да не платите... ===)))

102

Бау

преди 1 година

Той няма право на избор бе, бай Атанасов! От момента, в който на 18 години е влязъл в Партията и подписал Декларация за сътрудничество на ДС, мърдане няма! Стара любов не се изчегъртва! Вие бъдете стабилни, ако и да не ми допада воя ви срещу Русия! Но, тази мафиотска напластеност е крайно належащо да бъде озаптена! Едва ли! Виж каква мощ се изсипа срещу вас, а насреща сте вие, не толкова единни и самотни в океана от Гелове и Тошковци!

101

Борисов

преди 1 година

Ще ми дават те наклон на къде да заставам и на коя страна да лягам. А деме клъвнал петела?

100

Нане

преди 1 година

Ол инклузив беляне 2024....топ цени.... Почти за без пари... ===)))

99

Нане

преди 1 година

Гнома иска ли гражданска война в България.... ===))) тука не ви минават юрохейските глупотевини...

98

Анонимен

преди 1 година

Атанасов да уточни за кой ден и кой час пита, на коя страна е Борисов. Утре ще му мине, ще размрази Брюкселската скумрия и ще я бутне пак на Промяната. Тази Брюкселска скумрия е обиколила много фризери и витрини за прясна риба.

97

Анонимен

преди 1 година

ПП дойдоха с лъжа и юристите на президента ги покриха,финансови измамници завършили в чужбина...погрешен избор на чужди посолства.а другите нашите си ги знаем.

96

Анонимен

преди 1 година

Атанасов, България вече няма нужда от пребоядисани комунисти като тебе дето сте викали слава на БКП, а после слава на НАТО.Нали щеше да разграждаш Борисовата държава, а сега го каниш да е с вас.Докъде стига омерзението от политиката с такива като тебе?

95

Анонимен

преди 1 година

Урсулата е наша. Ние с нея сме, като Мутрата с Путин, толкова сме близки. Харесваме се, аз и казвам "Оливия Нютън Джон", тя ми казва "Джон Траволта". Оливия, викам, ще стане ли нашата работа? Оливия вика: Аз съм вече станала готова да ми влизате в Шенген. Но за Еврозоната още не давам да ми влизате.

94

Bg izmet

преди 1 година

ОТ СТРАНАТА НА ДЯВОЛИТЕ БЬЛГАРОУБИЙЦИ.

93

Майора

преди 1 година

Има ли смисъл да сеговори нещо и да се даваакъл след като дворът ти е разграден и няма съгласи е мебду съседите! Жалко ген. Гном , това което сам си го направиш , никой друг не може да ти го направи!

92

Анонимен

преди 1 година

И това го казва прокурор от Разград по време на Живковският режим по време на възродителният процес. Пост достъпен единствено за най-верните синове на партията. Човек напуснал поста си веднага след свалянето на този режим и от тогава единственото, което е работа, която е имал е в политиката, пак на народна издръжка, но вече с повече облаги и привилегии. Е как да им повярваш?

91

План

преди 1 година

Борисов вече избра. Ще се разбере и ДБ какво го лъжете, та все тях ги повтаря.

90

Анонимен

преди 1 година

Танасе, Бойко ви скрои шапките пак. Нали аркадаш

89

Анонимен

преди 1 година

ПП показаха пред всички, че царят е гол. Нямат и политически морал. Има рдна хубава чуждица: Ачкаканлък. Има и хубави български поговорки: не ми е удобно да ги цитирам тук. Кой ще ги погледне вече ПП, камо ли да гласува за тях. Аз от тях дори и на пазара *** да продават, няма да си купя, защото не им вярвам на качеството. И ДБ покрай тях отиват в миманса лъм БСП

88

Линда галопа

преди 1 година

Как на коя?На своята естествено.

87

Анонимен

преди 1 година

Та затова добрите политици ще са ориентирани към ЕС, но ще търсят само инвестиции и и бизнес. А другото като идеология и политика, ще го отбиват и отлагат. Това е разумното. Бизнеса си е бизнес. А парите са в ЕС. Но не трябва да взимаме техните виждания. Така наречения модел държава на социалните помощи е соц. тъпня - ограбва кадърните за да раздава парите им. Че даже се гордеят, че.имало малка разлика в доходите. Демек чистач и професор да взимат еднакви пари било честно и справедливо.

86

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на ЕС е, че усещането е че големите държави в него дърпат конците. А като обикновени граждани, никой не ни пита какво искаме. Политиците, които са за ЕС приемат, че всички избиратели доволни, че сме в ЕС са съгласни със всички политики и идеи на ЕС. А това не е вярно. За народа тук, смятам разумните хора виждаме само бизнес и пари. Не искаме чужди ценности, закони и учения. Искаме пари и свобода да живеем добре стях. Без ковид заключване, без насилствени ваксини и куп други неща.