28

Анонимен

преди 1 година

не мога да ги разбера тия, нема да правиме коалиция с ГЕРБ, ама очакваме те да подкрепят нашето правителство, на *** ли ни правите бе, кой ще те подкрепи без да сте си разделили баницата, а дали е явно или не нема значение

27

Анонимен

преди 1 година

Само така никаква аванта на Слави,Доган и бойколан.

26

Анонимен

преди 1 година

а нещо за кауфландската промоция на НЕКСО нема ли да кажеш

25

Анонимен

преди 1 година

Тази сутрин научих , че Бойко Методиев Борисоф 2002 година , когато е станал Глав.Сектетар на МВР , събрал всички босове на мафията и се договорил бил с тях.Ние мафиотска държава ли сме.А Бойко Методиев Главен Секретар ли е или глава на мафията е България

24

тоя па

преди 1 година

един в Дубай и един в Сърбия ли да го задават :)

23

Анонимен

преди 1 година

Откакто шепата подивели либерали свалиха Бойко, в държавата не се случва нищо. Дойдоха едни шарлатани, които надуха пенсиите със заеми, инфлацията изхвърча и накрая се скараха за пари и защото бюджета е опоскан. Аз на очите си ли да вярвам, или на променкаджииските опорки. Като искаш пълно мнозинство, докажи се, построи нещо, подобри живота на хората. Не, е само с плюнки по Бойко беше дотук. На всички следващи избори, процентите ще им се топят. С ГЕРБ могат само да се позакрепят. Иначе са аут.

22

Ангелов

преди 1 година

Разбира се че къро и трактора не могат да задават дневния ред. Маже само Маджо по телефона и Бобоков от джипа ако не вярвате питайте мравояда.

21

Анонимен

преди 1 година

Гешев не повдигна обвинение срещу президента за изнасяне на квалифицирана информация към чужда държава, срещу Кирил Петков за лъжа в декларацията за гражданство и за предоставяне на квалифицирана информация от цялата ни енергетика към офшорка с руско участие "Джеймкорп", както и за незаконния арест на Борисов. Срещу Лена Бориславова за изнасяне на секретна информация към "Бивол", спещу Демерджиев за подновените лични документи на Цветан Василев.

20

истински мъж

преди 1 година

Днешното ни трагично състояние,е последица от 12 г.-то мутро-примитивномаймунско у-ние та банкянската разбойническа организация.Проклети да са онези от нас,които въпреки ограбването от бандитите,пак гласуваха за банкянския павиан.

19

хахаха

преди 1 година

и кой да го задава , хазарта ли ?

18

Анонимен

преди 1 година

Божков финансира юмручния преврат на Радев, с който доведе ПП, ДБ на власт. Зад гърба на черепа надничат Маджо, Бобокови, на Христо Иванов културния гуру- Нексо, където работи Никола Минчев - спонсорите на ДБ, Цв.Василев...те всички чакат да бъдат оневинени.

17

Анонимен

преди 1 година

Този пишман циркаджия ,Про100 Киро, с фалшиво ксерокопие на диплом от Харвард , само като видиш как се движи и ти става ясно колко е въздух под налягане! Нима позволихме подобно ч.у.че.ло да е премиер на държавата на хан Аспарух, цар Симеон , цар Асен ???? Даааа, позволихме и затова не заслужаваме държава , а днешния бар.дак , управляван от политически *** !!!

16

Анонимен

преди 1 година

Преди да премахнат модела на гл.прокурор трябва хубаво да се изяснят доста факти около делата им в последния кабинет на коалиция NEXO -Кирил Петков и Христо Иванов и компания. Например врътките с МЕТ за внос на газ, например Български пощи, например финансирането по линия на НЕКСО, например 9-те милиарда, които офукаха за няколко седмици края на 2021 година, например завода за електромобили, например стотиците милиони евро за украинските бежанци, например ББР и още и още. Това са все важни въпроси, на които българското общество очаква отговори.

15

Анонимен

преди 1 година

Простото Киро не може да чете и да говори , камо ли да прави реформи или да мисли ! ( няма и с какво,де) ! Докога ще ни навирате в носа тези недоразумения на комунистическата мафия на България ??? Я стига вече !

14

Анонимен

преди 1 година

еднакво противни сте ми всичките

13

Lina

преди 1 година

Всички сте един огледален образ, ако бяхте опция , нямаше да сте с 20 % две партии. " Присмял се хърбел на щърбел е положението". Пр осто к радци! Няма кой да ви гласува, май

12

Анонимен

преди 1 година

Може, може! Щом Христо Иванов и бил министър на Мутрата от Банкя значи всичко може!

11

Анонимен

преди 1 година

ПП-ДБ забатачиха държавата с дългове и 2 години избори.Мерси от такава промяна...

10

Анонимен

преди 1 година

а Бобоков, Черепа, Прокопиев може ли? а нещо за Нексо

9

Свирчев

преди 1 година

Искаме Прокопиев да задава реда!