148

До 158

преди 1 година

А руснаците нямат бази по света,така ли? А военния им бюджет може да е и повече от американския,ако олигарсите на путин на крадяха толкова моля ви се.

147

Върл Левскар

преди 1 година

Отива в Судан да не загуби златото , че лошо му се пише .

146

До 158

преди 1 година

Освен че имат всичко изброено от теб, имат и я свързвам с далеч по-приятни неща,свързани с развлечение,наука и технология.. А ри кажи с какво свързваш русия,освен с парада на 9 май?!

145

Анонимен

преди 1 година

Дълбоко огорчен и разочарован съм от руската армия. Аз бях сигурен че ще превземе Бахмут и след това за 3 дни ще превземе Киев, но предателят Пригожин избяга от Бахмут и го изостави. Може би Путин трябваше лично да ръководи битката за Артьомовск а не да я оставя на готвача си. Един пpoст готвач каква война може да спечели, виж ако беше Путин досега руските солдати щяха да маршируват в Берлин, а Путин лично щеше да е окачил руското знаме над Райхстага.

144

До 157

преди 1 година

Къде видя да говоря за украйна и украйнци? Питам,някой и колко хора свързват русия,освен с военно дело? Аз от както се помня,не я свързвам с нищо друго

143

До 156

преди 1 година

САЩ има военен бюджет от 1 ТРИЛИОН долара годишно, 800 военни бази по света и е въвлечен в 100 военни конфликта за последните 30 години, но ти свързваш Ресия с война?!!

142

Анонимен

преди 1 година

До 156 Ти не разбра ,ли че няма русофили,а хората са против украинските брътвежи.

141

До всички русофили

преди 1 година

От около 30 за Русия слушам и свързвам основно с войска,оръжия ,окичени дядовци с медали и прочие! Общо взето я свързвам с воини и военно дело! Бас ловя,че поне 90% от рисофилите също я свързват с това! Е драги,това ли е идеалния свят за вас? Кой има по-голяма ракета? Честно найстина не ви разбирам!

140

Анонимен

преди 1 година

Голямо нещастие сполетя великата руска непобедима армия. 300 дена се бори Русия като пpaсе с тиква с тоя Бахмут, загуби 70 хиляди солдати и накрая си плю на петите и побягна от Артьомовск

139

Анонимен

преди 1 година

Сигурно руснаците са решили да превземат най-напред Берлин преди Артьомовск и за това изоставят града временно.

138

Анонимен

преди 1 година

Вагинарите бягат от Бохмут. Пригожин бяга в Африка за да подготви убежище за Путин в джунглата. Войната е към своя край, остава само Шойгу или Герасимов да подпишат безусловна капитулация от името на Путин.

137

Анонимен

преди 1 година

Когато превземеш един град, не е бягство ;)) Победа го наричат нормалните хора!

136

До 148

преди 1 година

Защото статията е лъжлива украинска пропаганда от Уиан, за по-т ъпичките като теб :)

135

Анонимен

преди 1 година

Защо се отказва, остана за превземане само една външна дървена тоалетна от Артьомвск и Пригожин бяга от там. Аз нямам обяснение, може би русофилите дето по цял ден слушат и гледат руска пропаганда имат обяснение.

134

Анонимен

преди 1 година

мда той пригожин сигурно също бяга в тоалетната, където после си бяха от майното, нещо пропагандата издиша май, защото ДНЕС БАХМУТ ПАДНА - вече е 100% прочистен от укронацита

133

Анонимен

преди 1 година

Хаха вагнеровци се били задушавали... тия избиха половината укро армия и то въоръжени с лопати

132

Вагнер

преди 1 година

Привзеха Бахмут само с лопати ;) Според УК разузнаването! Моля не трийте!

131

Анонимен

преди 1 година

Авторката това ли успя да скалъпи като "новина" докато си пи кафето сутринта??? Още утре ще има "новина ", че... Вагнер са си в Бахмут. Пълни измислици и фалшиви новини в този сайт

130

Анонимен

преди 1 година

Заглавието е убийствено..... Жалки журналистчета!!!

129

Русофил

преди 1 година

От мен страия русофил да го знаете. Русия може да се нассере, може да се наккеннза, но няма да се изложи и си остава велика.