293

Анонимен

преди 1 година

Двата октопода Герб и ППДП са в смъртна хватка за парите от Брюксел ! Давай Гешев не се отказвай !

292

Пфф

преди 1 година

Страхлив шеф на НСлС не ни трябва. Тръгвай си.

291

Алекса

преди 1 година

Половината хотели по морето са на магистрати ! И вие чакате от тия справедливост... склонен съм по да вярвам на Гешев защото него го гърмяха не Сарафов и тия му закъснели писъци за живота му са смешни !

290

Анонимен

преди 1 година

Цирка продължава, само зрелища

289

Анонимен

преди 1 година

Защо не ги направите и двамата главни прокурори? Ще бъде забавно. Можете да направите и двама министър-председатели, Боко и Костя Копейкин.

288

Лаура и Иван

преди 1 година

Задават въпрос на Кьовеши,защо е толкова смела срещу мафията.Тя отговаря,че няма какво да губи.Няма семейство и деца,няма нищо. Гешев има какво да губи,но много тактично и умно решение е взел да ги предпази,като ги е скрил в чужбина. Сега ръцете му са развързани и очакваме да видим истинското лице на българската прокуратура. Ако не ги спре,те ще спрат него.

287

Подкрепа за Гешев

преди 1 година

Атентата срещу главния прокурор беше за сплашване.Това се доказва и от многото подмятания от Буци и негови приближени за не преките ,,предупреждения ,, във връзка със семейството на Гешев.Мутрата е предсказуема,тя нямя фантазия за нещо по различно! Винаги е имала под ръка разни Стъкита,каратисти и футболисти за мръсни поръчки! Ако сега Гешев и американците зад гърба му не успеят с мафията и кукловода и,дупе да ни е яко!

286

Анонимен

преди 1 година

Чакай ся кво значи страх го и искал охрана, аз и още към милион дето плащаме данъци плащаме и охраната, аз неща да му плащам охраната и мен *** страх бе пич от глутницата *** в квартала ми, страх *** за децата ми че в училището са 50% бледи шведи, страх *** за колата ми по тия пътища, страх *** да не *** окрадат че разбиват наред в квартала, аз живея в страх 30 години бе човек кога ще има охрана за мене и ония милиони други дено всеки ден ги страх в тая *** наречена БГ

285

Мнение

преди 1 година

Гешев, Цацаров, Пеевски, Мавродиев и Борисов ще бъдат арестувани първи.

284

Анонимен

преди 1 година

този въобще как е на този пост, постоянно чупи уреда за мерене на тъ по тия. Сега като има Изкуствен интелект, първо да си говори с него и после да излиза пред хората. Сега ще му плащаме и за охрана.

283

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че вече си заслужава да се помисли за Възраждане! Голяма част от нещата ги предсказаха и досега нямат решаващи издънки! Да-а време е за възраждане при това цялостно! Били крайни! По друг начин няма да решат нещата! Вижте го Гешов! Борил се за семейството си! Балък! Сега докато има власт не вземе да покаже от къде ритат атовете, а се крие като лалугер, който като му отрежат мдцта ще бъде разпънат като млада булка при бай Ставри! Този е неистово глупав, ако смята, че има приятели!

282

Фриволната истина

преди 1 година

За дядо ми, истината беше всичко! Лошото в политиката е, че никой никога не борави с истината! Винаги сме знаели, че най-ценното качество е честността и истината, но никой политик не я ползва. Много станаха превратите и скроените шапки, но лошото е че думите не значат нищо и са откровенна лъжа, от двете страни на барикадата. Ние не искаме политици и магистрати, които само лъжат за да насочат вот към тях, искаме да чуваме истината и честността! Няма значение какво казв1а Сарафов след като лъже!!!

281

Сарафов

преди 1 година

Сред средите се знае кой е. Избухлив психопат. Направо не е читав. Че е продажен е ясно. Той си е диктатор. Следователите са му слуги. Каквото каже това правят. Той им казва как да гласуват, кой и къде да подкрепят. Интересното е тук от чии....го крепеше Гешев. Сарафов беше протеже на Цацата.

280

Анонимен

преди 1 година

Що за народ сте, да използвате републиканската идея, за да създадете несменяема държавна аристокрация администрация? Мислите ли, че сте единствените, които са го пробвали този номер? Цивилизацията не работи така, съжаляваме, Ваши Бостански Благородия. Ще ви махат по един или друг начин.

279

Герен

преди 1 година

От едно котило сте заедно крадяхте години наред. "Прокурори"...?!??! И Иван го беше страх. Спретна си атентат с пиратска. ОТВРАТ.

278

Анонимен

преди 1 година

Още като го чух и видях тоя Сараф как "плюе" и се кани на заместника Ясн Тдоров предната седмица и как лъже и маже и ми стана мазен и гнусен и сега още повече ми се затвърди мнението - мижитурка долна

277

Анонимен

преди 1 година

Само за пуканки си е сериала, Холивуд може да се учи от нас как се прави......хахахахаха :))))

276

Анонимен

преди 1 година

Сега според мен ще наизскочат и останалите плъхове - близки на Гешката, дето са яли и пили с него вчера, а днес вече му точат "ножа"

275

Историк

преди 1 година

Как беше : "Гешев е радост " !!! Мафията взе да се рита под масата. Каскета пусна вентилатора, чакаме да видим кой че хвърли лай*ната срещу него. Отивам за пуканки.

274

Анонимен

преди 1 година

тоя над 10 години беше дупе и *** на Гешев, и яде,пи и са цалава с него, ся обърна паланчинката за два дена - същи поп Кръстьо