201

:)

преди 1 година

И единият лъже, и другият лъже. Въпросът е да се сбият, та да спечелим ние. Но няма да стане.

200

Анонимен

преди 1 година

Всичко е само Спектакъл !- Докато Няма нито един осъден Крадльо в затвора, Нито един не е върнал дори малко от Накраденото , къщи,палати,хотели,злата, фабрики , болници и т.н. - Всичко е Кражба -33г Зловеща кражба !

199

Край

преди 1 година

Българите искат да видят как Гешев почиства цялата политическа тиня. И да седят на първия ред с пуканки. Ми няма как да стане. От сега да си знаете. Гешев ще си качи цената и ще се продаде. Изчистването на тинята става със 200 000 души пред парламента.И преучаредяване на държавата и вкарването на поне 200 човека от тия в затвора за различни срокове.Гешев няма да направи революция - ще я осребри.

198

КАКВО ЗНАЕ ГЕШЕВ?

преди 1 година

Е СЕГА ЗАПОЧНА ДА ГИ ТРЕСЕ СТРАХ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА! КТБ, ДЖЕЙНКОРП, АЕЦ, БЕЛЕНЕ, ТРАНСИМПЕКС, ОФШОРКИ, ИМОТИ В ЧУЖБИНА, ЯХТИ, САМОЛЕТИ, КРАДЕНЕ, КРАДЕНЕ, КРАДЕНЕ...

197

Възмутен

преди 1 година

Да му се чудиш на Бойко бе... Ами кажи - Тоя не го познавам и никога не съм го виждал... Какво се чудиш толкоз?

196

Предложението

преди 1 година

Консул в Турция, голяма вила край морето, държавна заплата и партийни добавки от държавната субсидия на ГЕРБ.

195

Анонимен

преди 1 година

Тази работа я върши Пиар Севи Бойко. Те си чатят постоянно, видя се от всички. Стига лъжи на гербодепесарите бойковисти.

194

Край

преди 1 година

Гласувайте бе. гласувайте. Гласуване му е майката. С гласуване ще преборите мафията окопчала държавата с железни пипала. В някой друг живот. Без кръв и затвор няма как да стане бравчеди.

193

И ЮМРУКА ТОЖЕ.

преди 1 година

ЗАЩО СКОЧИХА ПРОТЕСТЪРИТЕ СРЕЩУ ГЕШЕВ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ? ЗАЩОТО ПОДГОНИ БАНЕВИ, ЧЕРЕПА, ВЕТКО, МИНЬО, БЕНЧО, БОБОКА, ОЧИТЕ... ВСЕ НАШИ ХОРА.

192

koko

преди 1 година

народа сме зад Гешев- българския Фалконе, ще прегази мафията за ден-два

191

Край

преди 1 година

Сега ще се види под каскета има ли ТОПКИ или изсъхнали стафиди. До тук на Бате му се дръпна слюнката.А вие се гответе да гласувате. Пак. И пак. И ПАК ...Щото с гласуване някой е победил мафия нали...

190

Анонимен

преди 1 година

Няма измитане този политически б****к.

189

Банкя

преди 1 година

И пак се прави на луд тоя отвратителен еднокнижник. Той и шайката му крадяха 20 години и сега запъхтян отново "ни чул, ни видял". Е няма такъв наглец.

188

джо

преди 1 година

БОРИСОВ ГЛЕДА ДА СПАСИ КОЖАТА СИ .АМА КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ЗА ДАЛАВЕРИТЕ МУ/АФЕРАТА БАРЦЕЛОНАГЕЙТ И МХ.ДР

187

той мутафчиев

преди 1 година

До Черноризец Хлабавбез разрешение от Бойко нищо те прави

186

Боко си замина

преди 1 година

Боко пусна по пързалката доста от своите солташаци от мафията ГЕЙБ! Най-добре го отигра с апартамента на Цецо Ухото. Но всичко има начало и край. Гешката Каскетски е не по-малко долен от Буци и ще свали рейтинга на Бидоня до 2-3% !

185

Анонимен

преди 1 година

Подчиненият ти Гешев,каза да очакваш неочакваното др Борисов!!-:))) И на теб ти готвят нещо вече!! Доказателства и то явно документирано!!!-:))

184

Алекс

преди 1 година

Случаят Гешев е показателен за начина на действие на ББ спрямо съратниците му.Използва ги докато му вършат работа и когато вече са неудобни,ги захвърля като мръсен ***.ПП/ДБ да наблюдават внимателно и да го заобикалят по-отдалеч.

183

Анонимен

преди 1 година

Гешев не е искал посланническо място.

182

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Христо Мутафчиев веднага да ги взима на щат в съюза на артистите тия всичките. Такъв театър рядко се вижда.