28

Анонимен

преди 1 година

До "Не е въпросът дали парите стигат да отгледаш дете,"-не се хаби,няма да те разберат...ето виж,има такива дето искат насила да женят...Ами,кво да кажеш :)

27

анализатор

преди 1 година

Спешните мерки са само ЕДНА-ЖЕНИТЕ ДА БЪДАТ ОМЪЖВАНИ,И ДОКАТО НЕ РОДЯТ ТРИ ДЕЦА,В КЪЩИ.Ако стане майка на 3 деца,държавни бонуси-записване във ВУЗ без приемен изпит,възможност за завършване в съкратени срокове,и подсигуряване на работа по специалността по избор.Другота е анди-манди.Като сме десетки години в свободия,какво стана?Само урус-ии,дават го хард с ц-гани,араби,черноафриканци-не подбират.Но да се омъжат,да родят деца-не.Нищо друго няма да оправи нещата.Баба ми е родила 8 деца.А?

26

Анонимен

преди 1 година

Не е въпросът дали парите стигат да отгледаш дете, естествено че стигат, проблемите са средата. Образование, здравеопазване, сигурност, здравословна среда, възможности, правораздаване, права свободи и т.н.т. Тука нещата с гола вода. Не е лесно да си родител. Държавата не си върши работата. Хората раждат, ама в чужбина. Имам познати много богати хора и семействата им са в чужбина, тука само правят пари.

25

До Изнервен

преди 1 година

Заради такива като тебе, които държат на власт тоя мошеник, сме последни по всичко. Повече мразя тия които го избират отколкото него. За сведение статистиката показва, че за управлението на ГЕРБ, България се стопи с 1 милион. В нито една война не сме губили процентно толкова хора. Това е национална катастрофа.

24

Анонимен

преди 1 година

"3K е ниска заплата за София. Едва ли ще могат да отглеждат дете" - пенсионелите живеят с по 300лв, ама 3000 били малко за дребосък, който единствено трябва да се наяде и наспи между двете насирания. Семейство с 6000 нямали 300лв за ядене и дрехи на едно същество, което се интересува само от това да играе и да гледа телевизия. Да, "добре, че го абортираха" в кофата с отпадъци със сигурност му е много по-добре от колкото сред живите. Такива като теб са част от проблема.

23

Анонимен

преди 1 година

До 11 - прав си не са длъжни - съгласен! Парите не могат да бъдат мотивация,да имаш деца.Има много по- важни неща,които очевидно България не предлага на обикновените хора(не говорим за "животните"),за да се решат.

22

Анонимен

преди 1 година

САЩ е велик за 30 години унищожи България, а Турция не можа за 500 години.

21

Анонимен

преди 1 година

Това е българския етнос ромския етнос се увеличава даже получават и помощи без това да е обвързано с посещаване на училище.

20

Ден бабве

преди 1 година

Нас нормалните хора какво ни интересува това?

19

До 12

преди 1 година

3K е ниска заплата за София. Едва ли ще могат да отглеждат дете. Трябва да се преквалифицират и да си намерят нормална работа като програмисти. Хубаво е абортирала.

18

Анонимен

преди 1 година

Измишлютина е че се топим с 50 хиляди годишно.Всяка година в БГ идват 10 хиляди чужденци ,които остсват.Второ има около 15 хиляди,които се завръщат от чужбина.Трето отрицателния прираст се дължи най вече на много високия прираст по комунистическо.

17

Анонимен

преди 1 година

(Познавам една, която абортира щото...) - вие защо ги мислите тези като въпросната..? Правете си деца и така.Всеки прави каквото му харесва,ся..да ги трепем ли като не ти харесва как живеят някои хора? ;)

16

Анонимен

преди 1 година

Това са розови сънища по-бързо се топи със 100 хиляди.

15

Анонимен

преди 1 година

Закривай.

14

Анонимен

преди 1 година

До 11 - прав си не са длъжни да раждат, ама трябва да си казваме истината такава каквато е, а не да изпадаме в илюзии, че комунизма, социализма или демокрацията са виновни. Рoмите в махалите имат по 3-4 деца и явно парите и управлението са без значение, всичко е въпрос на приоритети, а очевидно белите българки имат други приоритети - снимка в Дубай, снимка в 33, снимка в бар, снимка във ферари, снимка в хотел, снимка в басейн. Разни етноси - разни идеали. ;)

13

ЧЕСТИТА ДЕМОКРАЦИЯ

преди 1 година

ПОД ТУРСКО БЕ ПО ДОБРЕ В ПЪТИ ОТКОЛКОТО СЪС САЩ ТЕ ДОВЪРШИХА НИ НПО ГЕЙ ХАРАДИ ЕМИЛИТА ТРОТИНЕТКИ ТИКТОЦИ ДЕЦА НЕ ВЪДЯТ ФАКТ

12

Анонимен

преди 1 година

Защото Бойко създаде рая на земята, ама мазохистите пак си го избират.

11

Анонимен

преди 1 година

Познавам една, която абортира щото мъжа й не искаше да подари двете им кучета. Смешното е, че самата тя имаше куче последните 15 години. И двамата бяха със заплати над 3к и двамата имат по 2 апартамента в центъра на София. Хич не е до пари въпроса. Просто момичето е кухо и я е страх да бъде майка предпочита да обикаля по планините и да виси в тиндър. Така са възпитани, както вика долния коментиращ - не са длъжни да раждат, свободни са да стоят умствени и емоционални бездетни инвалиди на по 40г

10

Анонимен

преди 1 година

Все тая,никоя жена не е длъжна ражда,но да не изпадаме в подробности.това,предполагам няма да го разбереш.

9

Public enemies

преди 1 година

Емиграция основно, навсякъде е Европа без Албания и Украйна разбира се е по-хубаво от нас.