30

Анонимен

преди 1 година

В България няма управия защото необразования веднага отива и вади от триста кладенци води за да оспори абсолютно правилната теза на умния и образования човек, Три милиона бг напуснаха страната заради тази псевдо демокрация. Прекрасна страна с малък но за сметка на това пррост народ.

29

Анонимен

преди 1 година

Ако си мислите че сами си избирате домоуправителите жестоко се лъжете. .... Те са посочени предварително на човека който ги предлага и вие го избирате.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 мирише по-малко на тези, които я местят.За сметка на всички останали! За съжаление българският селинджър не може да го проумее!

27

Анонимен

преди 1 година

До f, не. Проблемът е, че бизнесът се концентрира около институции. Имаме липса на инфраструктура. Имаме липса на интелект, генерално. Надявам се сега видя връзката!

26

Анонимен

преди 1 година

До редакцията.Местенето на кухнята на терасата да не би по малко да мирише.

25

Анонимен

преди 1 година

В нашия блок има по тежки случаи. Едни са превърнали малката кухня/бокс в кучешка бърлога а други в детска стая но пък и защо ли им кухня като готвят на терасата на тиферич. Има и такива които готвят промишлени количества манжи на терасата за бизнес /кетъринг за кучета и прочие просто ей на така.

24

Еех при бай Тошо пък

преди 1 година

не си заключвахме жилищата. Днас живеем зад решетки, железни тежки врати...с камери охранителни...

23

1 брой черноморец

преди 1 година

Вярно ли е това?! Тъкмо се готвих да продам ниви и имоти и да купя некои апартаменти в столицата.

22

Анонимен

преди 1 година

Системно се готви на терасата без остъкление и без поставен навес. Цялата пушилка и миризма отива на горната тераса. Тя започва да лепни но ако горния тръгне да мие готвачките му викат откачен и какви ли не злини му се сторват на главата. С две думи който чисти е лош който умирисва е добър....

21

акълмайстор

преди 1 година

Оплачете се на арменския поп Синдик Синикян.

20

Анонимен

преди 1 година

В клуба на богатите така правят

19

Анонимен

преди 1 година

Ами имат право. По същия начин, както вие си махате носещи стени, къртите шайби и правите всякави там "дизайнерски" творчества, за да си разширите хола или да направите едно общо голямо помещение, защото така било модерно. В софийските блокове е така. Свиквайте.

18

f

преди 1 година

До Анононимен 13Е, препитание само в "институции" ли може да има? Ех ако имаше удобен и бърз ЖП транспорт като в нормална Европа- за 30 мин стигаш до центъра на голям град от всяко село в радиус 30 км. И пък по безбройните вело-алеи опасващи всички села и градчета - с колело за 40-50 мин до центъра на града. Почти колкото се мотат "гражданите" по светофари и задръствания в големите градове. А щяха да отпаднат и куп други проблеми - презастрояване, мръсен въздух, стрес...

17

топ заглавие

преди 1 година

Пичове от днес.бг - не заслужавате да ви се плаща!Най-нескопосаната медия в страна, в която медиите са на дъното.

16

ДА

преди 1 година

А как ви се струва,спално помещение,превърнато в кухня-дневна!?Лягай ,та спи,ако можеш!

15

застраховайте ги

преди 1 година

После застрахователя да се оправя с тех.

14

Дом на колела купи!

преди 1 година

Бъдещето предвиди. Правилно постъпваш ти.

13

Анонимен

преди 1 година

Банкянския не се ли сети, че във Варна града се разширява от Изток на Запад, а не да ми прави некакъв комунистически монумент, от Север на Юг, ама отде да се сети от село... :))

12

Анонимен

преди 1 година

Няма ли новина, че в пощата на някой няма нищо? Според мен това е супер важно да бъде съобщено

11

Анонимен

преди 1 година

До f, защото хората имат нужда от препирание. Жалка картинка, но факт! Време е да се премахне монопола на СОфия и да се насочат институции и в други градове.