66

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт.Идол ми е само България и такива интриганти като теб нямат място тук.Дишъл си са просиш само ,ами проси си бе жалко болно създание.

65

БАНко

преди 1 година

ЗА СМЯХ СТАНА НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА !!!

64

Космонавт

преди 1 година

До 83 Какво ми словоблудстваш ве рубашка, ще казваш ли нещо съществено или трябва да си представям какво имате вие "българите" русофили? Като начало ми обясни как се връзва българщината с русофилията и пан-слявянските лудости, които целят да обезличат всичко българско, кажи ми, защо идолът ти Путин каза, че говорел на македонски, защо България плащаше газта най скъпо... и още 1000 въпрроса на които не можеш да дадеш отговор. Ще ти напомня за пропагандата - важно е да убедиш четящите, не мен.

63

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт.Какъв българин си като не знаеш история на България бе шнорхел .По това те хванах.Ти дори не познаваш българите.Българите имаме нещо специфично ,което никой друг не притежава затова не можеш да се изкараш българин колкото и да се опитваш .Затова и един българин винаги познава друг българин.Ти обаче не си и това ти е най-голямата грешка да се опиташ да се правиш на такъв.

62

Анонимен

преди 1 година

Абе космонавт на теб ти се каза и на всички други украинци,че тук никой не ви желае и проблема идва от самите вас.Толкова ли е трудно да го разберете.Колкото и да драпате нищо няма да се случи само още повече хората се настройват срещу украинците.

61

Анонимен

преди 1 година

Така ли бе психолог .Що не се прегледаш някъде или да отидеш в Бахмут да си преследваш химериканската мечта щото си просяк и се надяваш нещо да ти падне ей така наготово,ами там падат,ама снаряди.

60

Психолог

преди 1 година

Не бъркайте русофилите с хора. Каквото и да си мислите, не е каквото изглежда. Мислите си че да си русофил е присъда и е за цял живот . Не, русофилите са пластична маса от човешка ута*йка която мени формата си според интереса който води индивида до възможния за него прогрес.Това е наи долната прислойка на обществото, ниско интелегнтни и отчайващо противни.

59

Космонавт

преди 1 година

До 68 Дърт руофил, нямаш живи съученици, тръгнал си хора да гониш от България? Къде е ждуджаран, изплющяха му един дрон директно в човката и се покри? Сигурно строи бункер в бункера и затова отказва да получи приза за най добър рекламен агент на Пейтриът? Да живее България, Слава Украине, и да не забравяш, че тракийските народи воюват с монголоидните орди, това е единствената истина за войната. Добра страна си взел, и ти ли си монголоид?

58

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Днес в новините: Русия се оплаква от последствията от действията на Русия.

57

Анонимен

преди 1 година

Е всичко най-смели за пореден път са само в сайтовете.Голям смях .

56

Анонимен

преди 1 година

Айде всички в Украйна и там си цвилете на воля.Тук никой не ви иска.

55

Сетих се изведнъж

преди 1 година

Абе, къде е Зеленски?

54

Анонимен

преди 1 година

До 50 А прочете ли,че в статистиката,на Най развитите световни икономики,въпреки " санкциите" ЕвроАмерикански,Русия е в Десятката Американофилче жалак???-:))) Я Бегай бре! И седнал той да обяснява,международното положение на простолюдието??-:)) БЕГАЙ!!!-:))

53

Ром"с

преди 1 година

У нас растоянията не са ли в километра ,а не в мили .и Симонян не е чак толкова американка като Йоана която само препечатва без да включи главата си ...аз не зная колко са това 50 мили ..а ми е интресесно..ех ,джурналяги ..

52

Анонимен

преди 1 година

Аз да попитам само,къде е Зеленото наркоманче? И що не се прибира в Своята Укрия? Това Еврейче,това което е замислило на 9 май,ще му струва живота мисля!! Вече го търсят,и гаранция ,че ще го намерят тези които го търсят! Жалко ще е,за жителите на Укрия!!

51

Анонимен

преди 1 година

Парад ще има. Останалото са обикновени мерки за сигурност, както във всички държави.

50

didid

преди 1 година

До на днешния ден XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

49

Анонимен

преди 1 година

Какво става в Турция? Ердоган падна ли?

48

Анонимен

преди 1 година

интересен е въпроса какво правят двама на покрива в 3 часа сутринта точно преди дрона да се взриви.

47

До на днешния ден

преди 1 година

Не забравяй да разкажеш и за мърмота дето свива шоколад в Москва