22

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев беше най -слабият фин.министър от 681 г. Благодарение на него българите обедняха драстично. Маааааалоумните му действия напомпаха инфлацията до небето. Същият еднолично спря плащането към Газпром и отвори врата за газовите посредници,които ни товариха със скъп руски газ. Той и Шарлатана Петков никога повече в управлението на Държавата. За тях само Съд и присъда за геноцид над населението.

21

На път

преди 1 година

Не ни приспивайте с дребни къвги и експертни кабинети. Виждаме, че ГЕРБ и ПП ДБ си правят коалицийка. Кой колко ще плюска е друг въпрос. Който е гласувал за тези две коалиции и все още им вярва или е платен, или се самозаблуждава или е т*п.

20

Фенклуб

преди 1 година

Споко, мустакатка ще му роди дъщеря номер 4.

19

Анонимен

преди 1 година

Препятствие са,защото спряха далаверите на мутрата.Айде стига вече сте му ли.зали подметките!Не ви ли е унизително?

18

Анонимен

преди 1 година

Пак ли този патологичен лъжец и безскрупулен измамник, заминал с правителственият самолет за частна вечеря и секс нощувка с мустакатата си любовница в 5 звездният хотел "Хаят" в Солун. А защо не го осъдиха и за двойното му гражданство на този лъжец простото Киро.

17

Анонимен

преди 1 година

Препятствие за кого?За шайката,довела ни до последно място в Европа заради кражби и продажби!Експертно правителство,на което конците се дърпат от зайчарника.Не,благодаря.

16

факт

преди 1 година

е то се вижда че тия шарлатани са пречката за съставяне на кабинет . те искат нови избори с надежда да ги спечелят . разиграват сценки от детската ясла - момченца които се сърдят че не получават това което искат .

15

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя Ноев.Така не го разбрахме какво иска,Преди 2 г викаше да махат Бойко о т Герб и беше с Радев.Сега пак се извъртял.Политикани.

14

Анонимен

преди 1 година

Ако трябва и 10 пъти ще ходим на избори,но няма да допуснем мафията отново да превземе държавата.

13

Анонимен

преди 1 година

Източна Европа вече няма пари за подкрепа на украинците. Някои европейски държави са принудени да намалят подкрепата за бежанците, според Bloomberg. Според изданието Румъния не е извършвала плащания в полза на украинци от 4 месеца.

12

препятствие били

преди 1 година

И защо да са препятствие? Защото не искат да се обядинят с хора, които имат присъди по Магнитски. Никой не иска да работо с престъпници и мафиоти. Ще ги омърсите, затова не искат. Освен това - нали не ставали да управляват. Вие като ставате- действайте. Все някой им е виновен на тези от Бостана. А най-удобните им виновни са свестните от ПП.

11

Анонимен

преди 1 година

След изказването днес на Пригожин, че "Музикантите" се нуждаят от боеприпаси, Министерството на отбраната на Русия публикува документ с който решава всички подобни проблеми на "Вагнер". С други думи, от всичко което се нуждаят е вече на път за зоната на военните действия. Днес Пригожин заяви още, че са останали само 2 кв.км контролирани от ВСУ на територията на Бахмут.

10

Анонимен

преди 1 година

По-добре млади и неопитни,отколкото дърти и опитни крадци.

9

Анонимен

преди 1 година

След уволнението на Тъкър Карлсън аудиторията на канала Fox News падна три пъти.

8

Анонимен

преди 1 година

Бойко,адаша ти повече власт няма да види,не ни го пробутвай.

7

Анонимен

преди 1 година

Съветник на министър-председателя на Република Конго току-що призова за пълно изтегляне на силите на НАТО от Африка. Това изявление беше направено на конференцията на Александър Дугин

6

Анонимен

преди 1 година

Утвърдено име,човек,който разбира от управлението на страната?Бойко Ноев да не ни пробутва бай чекмеджан отново за премиер?Я стига!

5

Бойко Ноев

преди 1 година

и той се е предал на мафията и бандитите. Арестът си беше много удачен, но прикриватурата не си свърши работата, съвсем нарочно. Просто трябва да се махне фигурата на главния прокурор, откъде накъде ще са в съдебната система? Как адвокатурата си е отвън? Тогава всеки прокурор ще си върши работата. И всички стари муцуни надават рев към младите и кадърни от ПП.

4

баба мара

преди 1 година

парапетът и другарчето му да се махат от политиката не се ли усещат че не ставатза нищо отиваме на избори докато случим на хора

3

MaйMyнaтa

преди 1 година

Недоносените eднoклeтъчни кoпeлeтa, които гласуват эа промяната, e6axa мaйкaтa на таэ държава.