103

Анонимен

преди 1 година

Копейкитзахапали БРИКС та БРИКС..А защото.Ами защото Русия не може да ползва доларпчетатааа....Отрязаха я.Аре чао.

102

Анонимен

преди 1 година

Настоящата европейска система има много висока издръжливост. Те успяха да натрупат своята икономическа "мазнина" и дори много посредствени политици като германския външен министър Аналена Бербок, Сана Марин или Фиала няма да могат да я пропилеят за няколко месеца. Политическата и идеологическа система изглежда още по-стабилна. И властите, и широките маси са уверени, че са прави за Русия.

101

Анонимен

преди 1 година

Основните съюзници на Русия в западна Европа са инфлацията, падащите доходи и недостигът на стоки. В крайна сметка хладилникът трябва да победи абстрактните ценности и войнстващата русофобия в Европа. Но това няма да се случи скоро, Европа е богата, през столетията колониализъм е натрупала огромни резеври и ще издържи поне още няколко години докато рухне, така че в Русия ще трябва да се запасят с търпение и да изчакат поне няколко години докато ЕС се превърне в гето.

100

Анонимен

преди 1 година

"последиците от войната в Украйна принудиха компаниите в цяла Европа през последните месеци да започнат да съкращават персонал или да замразят наемането на нови служители. Европейските компании съкращават хиляди работни места." - да, от коментарите разбирам, че щели да ги наемат в Русия, Китай, Бразилия, Индия и Южна Африка. :D

99

Анонимен

преди 1 година

Доматите и краставиците са си балкански зеленчуци, това че са ги направили пластмасови чуждите фирми си е техен проблем :))) Цъкайте минусчета пубери, радвам се на вашето невежество, все едно да кажете, че киселото мляко е американско.....хахахахаха.

98

Анонимен

преди 1 година

Най-високата от десетилетия инфлация и последиците от войната в Украйна принудиха компаниите в цяла Европа през последните месеци да започнат да съкращават персонал или да замразят наемането на нови служители. Европейските компании съкращават хиляди работни места.

97

Анонимен

преди 1 година

Те хубаво се репчат западняците, ама немат плодородни земи като на Балканите, отде домати и краставици там, мейби от Индия :)))

96

Анонимен

преди 1 година

"Страните от BRICS, водени от Русия, Бразилия, Китай, Индия и Южна Африка, ще надминат страните от G7 по икономически растеж през 2023 г." - да, бързай да продаваш имотите и да заминаваш да живееш сред събратята ти.. ;)

95

Унгария е на

преди 1 година

Един хал с България а беше една от най- богатите в източна Европа. Орган ги върна в детската градина. Да излизат

94

Чудесно ще е

преди 1 година

Без тях в Европа. Тия са псевдоевропейци като руснаците

93

Анонимен

преди 1 година

Човек с топки като Орбан се опълчи на англо-саксонците и те взеха да скимтят, ама ние като техен домашен любимец подвиваме опашка от радост, демек да ни подхвърлят некой кокал :)))

92

Анонимен

преди 1 година

Ръководството на Орбан не е "самозвано". Човекът просто защитава националните интереси на страната си. Много добре ще направят, ако излязат от ЕС като Великобритания.

91

Анонимен

преди 1 година

Началното училище във Върмонт преименува момчета и момичета на "Човек със cпepма" и "Човек с яйцеклетка". На семействата на учениците бяха изпратени писма с включването на "език, включващ пола" в училищната програма.

90

Анонимен

преди 1 година

абе орбан като го видят от ес /колониалното управление на сащ/настръхват - това е човекът който си позволи до изрита американските "неправителствени" организации същите дето рушат нашата страна и да изрита и сорос заедно със свободния американски университет - но затова има зад себе си народ дето си знае интереса и стои зад него за всичките тия решения- кога българино

89

Те и без туй с нищо

преди 1 година

не допринасят за Европа освен да са опозиция. За какво са на Европа. 100 милиарда лапнали откак са в ЕС само фондове и мрънкат и плюят Европа

88

Анонимен

преди 1 година

Маджарите май не са чували за Жан Виденов?

87

Да излизат

преди 1 година

Те нямат нищо европейско в главата тия

86

Анонимен

преди 1 година

Къв БИКС? Това го има от над 15 години. И до сега кво? Е нищо, то това е проблема

85

Анонимен

преди 1 година

Страните от BRICS, водени от Русия, Бразилия, Китай, Индия и Южна Африка, ще надминат страните от G7 по икономически растеж през 2023 г. Днес Bloomberg пише въз основа на последните статистики на МВФ, че страните от БРИКС ще представляват 32,1% от световния икономически растеж. G7 ще има 29% в този случай.

84

Анонимен

преди 1 година

До Германец... Никой не е казвал, че ще напускат. Единствено иска малко повечко месо на пицата. Тук сте много странни във форума. Едните западналофили другите русофили и като се появи някой, който си го мести в крачола и си играе пинг-понг със запада и изтока помвате да го хулите. Забелязвам същата ненавист към Вучич, Радев и Ердоган. Западофилите и русофилите не умеете да балансирате на въже... Все искате източна Европа да коленичи на някой заедно с Вас.