25

Анонимен

преди 1 година

Германец, ти къде и по колко време зареждаш Тесла-та? Питам, щот зимам чат пат Спарк и знам как е зареждането. Та отговори ако обичаш.

24

Ужас

преди 1 година

При лузърите има много интересна връзка между заплатата и нивата на злоба. Колкото е по-ниска заплатата му, толкова по-злобно човече е.

23

Анонимен

преди 1 година

Тоя "ужас" изглежда хич не е в ред. Па и се хвали че бил обратен. Тцтцтц.... Леле майко!

22

Анонимен

преди 1 година

Зарядни за ел. коли си трябват. В София като се разходи човек и си се виждат коли на ток. Иначе за извънградско няма зарядни. Това в цяла югоизточна Европа. Тесла планера не може да ви изгради маршерут между Будапеща и Варна.

21

Ужас

преди 1 година

Ей лузъри, мен ме еббатт на 20 евро, а им гъргорим на хуищата за по 10 евро! Къде сте тръгнали на кинти на мен да ми се изтегате?!?! Запомнете - кинтите са в нас пеееразете! Даваш гзъ имаш пачка! Гълташ ***, пак си с кинти! И двамата сина ги направих пеееразе, да не останат гладни в тоя суров живот!

20

Ужас

преди 1 година

Тук са се събрали бая бачкатори, лузъри, продавачи, склададжии, сервитьори, готвачи и охранители. Тъй като живота ги е смачкал, а самочувствието им е нулево, са се напукали и пишат против електромобилите, докато жените им ги опъват програмистите.

19

Анонимен

преди 1 година

В Ънглия и другите страни имат проблем, електрокарите тежат повече, а сградите паркинзи са проектирани да издържат тежестта на конвенционалните автомобили и може да стане беля.

18

Анонимен

преди 1 година

100 станции са нищо за коли, които се зареждат с часове! Трее да има зарядни станции през 50 метра, както е примерно гъстотата в София. Даже през 20 метра, с по 10 извода. Кога това? Или с кабела от 6-тия етаж, до долу, ама ако съм паркирал пред кооперацията, а ако съм паркирал на 400-500 метра? М? Не стаа и това е.

17

Анонимен

преди 1 година

Имаме ли нужда от още един монополист? Защо продавачът на ток ще държи и зарядните станции?

16

Анонимен

преди 1 година

И кво? Заебвваш електрокара 8-10 часа да се зарежда и отиваш, зимаш го и след 200 км пак. Не, благодаря! И половин час ми е много!

15

Анонимен

преди 1 година

До До 7 Бил Гейтс, ти ли си бе?

14

Тъкър Карлсън

преди 1 година

Всеки знае, че няма достатъчно метали за да има няколко милиарда автомобила, целта е да нямате автомобил.

13

Анонимен

преди 1 година

Всъщност зелените енергии са по-замърсяващи, ама това ще се разбере, когато са ви унищожили напълно и нямате друг избор.

12

Анонимен

преди 1 година

До koga Откъде накъде всички ще ти субсидираме електрическата каручка бе? Да не говорим за соларните панели, които за да ги реиклираш струва двойно за производството им, а за капак не могат да обезпечат електричеството на каквато и да е страна, а панелите са бая токсични и за да не ги рециклират ги заравят в земите на банановите републики, колко екологично..

11

До 7

преди 1 година

Ердоган е на 70 години, не на 25. Така или иначе е в краят на живота си. Май в някакъв филм си се вкарал и мислиш, че хората на 70 са активни и здрави. На 70 годишна възраст тялото се разпада и човек минава през огромни психични, умствени и физически промени. Оттам-нататък хората вегетират и е по-добре да бъдат евтаназирани отколкото да се мъчат.

10

Анонимен

преди 1 година

До фин до 3 Да не са го ваксинирали и тоя Ердоган

9

Анонимен

преди 1 година

"хипербързи зарядни станции, които за 15 минути зареждат батериите до 80% от капацитета им" - и които за няколко години унищожават батериите - ама по-добре не четете, не мислете, не се интересувайте. ББС каза, че критичното мислене е вредно.

8

Анонимен

преди 1 година

Аз няма да търпя някой да си кара бракмата, а токът ми у нас да е рекордно скъп поради недостиг заради електрическите бракми.

7

Анонимен

преди 1 година

Покриват ли? И 3000 да сложат пак нищо няма да покрият

6

Анонимен

преди 1 година

До важна новина Ами много е възможно... За съжаление "демократичният" запад така се справя с тези, които му играят по гайдата... Надявам се човекът да се оправи и да им разкаже играта!