267

Анонимен

преди 1 година

За непросветените копейки, и на оня боби турбото обяснявам нищо, че бега като мишок. ЧВК"Вагнер" до скоро дори не беше официално регистрирана в Русия. Наскоро тази година я регистрираха но ..като консултантска компания... та въобще там в мордор всичко е чисто като сълза. Турбото поне заработва по някоя копейка а за другите дето му вярват си е за тяхна сметка обаче..

266

Бойко

преди 1 година

А защо не остана до пълната победа на Специалната военна операция?

265

Анонимен

преди 1 година

"Сериозно в РФ според теб има черни бюджети?" Хаххах, повече от колкото можеш и да си представиш. Това верно ли го мислиш или ти плащат? И в двата случая си го закъсал

264

ЗНАЕМ, ЗНАЕМ...

преди 1 година

И НАШИЯ КОПЕЙКИН ХОДИ ДА СЕ БИЕ ЗА РУСИЯ СРЕЩУ УКРАЙНА..ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ГО ДАВАХА

263

Анонимен

преди 1 година

Този *** ли е ходил да се бие? Феновете на джуджака, трябва съвсем да са изперкали, ако вярват в тези небивалици, плод на други болни мозъци. Спрете водката другари!

262

Боби

преди 1 година

До Анонимен 273 Сериозно в РФ според теб има черни бюджети? Умнико в САЩ наистина има Черни бюджети но и те се осчетоводяват вярно от по-специални счетоводители.

261

Щерев

преди 1 година

от *** и БКп нямате ли дълг към руското КГБ и мафия.. време е да идете да убивате деца и жени в Украйна да пазите мирът..

260

Боби

преди 1 година

До 267 Продадохме Москвича на дядо ми може би 5-6 години след като той почина(след 2000 година). Значи нещата като забележки за да се свали цената естествено бяха. напукана ламперия скъсани дамаски на сдалките(изкуствена кожа) и незнайно защо не работи бибитката. Наляха бензин сложиха акумулатор и колата си излезе на собствен ход. Така правилно и качествено беше поддържан от дядо ми и неговия братчет и двамата Бог да ги прости...

259

Анонимен

преди 1 година

"Ако няма документи за Разходи и директно наблюдение от Генщаба за изразходване на боеприпасите на Вагнер как смяташ щеше ли РФ да финансира" Пак ти казвам, много си заблуден ако си мислиш, че се финансират през бюджета и си издават фактури, платежни нареждания и тн.

258

Боби

преди 1 година

До Анонимен КАК смяташ колко са загубите целокупно на Руснаците? с инвалидите са не повече от 50000 а Ъкраинците признават за 300000 което означава че реалността е доста по-жестока. Само един факт издадена е заповед на гробовете на падналите войни на ВСУ да не се демонстрира воени регалии(Флаг, Военни снимки, ордени и т.н.) нали се сещате защо. Защото веднага си личи колко много са. А да още един Факт от онзи ден. ВСУ приемат масово жени на служба...

257

Боби

преди 1 година

До Анонимен Ако няма документи за Разходи и директно наблюдение от Генщаба за изразходване на боеприпасите на Вагнер как смяташ щеше ли РФ да финансира ЧВК Вагнер щеше ли да им доставя оръжие както се доставя на редовни армейски части?

256

Боби

преди 1 година

До Българин 1. Служил е НАБОРНО в Стратегически войски - сигурно синекурна длъжност но е служил. 2. Дори само за това не могат да му пратят призовка по правилата на последната Мобилизация. 3. Сигурно за ПР е служил във Вагнер и то на едно от най-безопасните места но все пак хванал се е на хорото и е служил.

255

Анонимен

преди 1 година

"Едно банково извлечение че е получавал пари от Вагнер" Ти сериозно ли? Хах не знам къде живеете ама сте доста заблуден или Ви плащат да заблуждавате..

254

Анонимен

преди 1 година

До До Боби Е, съветска мижитурко, пак ли изплува?. То при реките е ясно кое плува на повърхността след като е минала през градската канализация. Остави великата съветска техника, кажи за 200 К+ русначета дето си оставиха костите и здравето в чужди земи и ако си малко грамотен си пусни песента за Поручик Галицин. Иначе на Путин цели поколения ще са му благодарни дето е намерил оригинален начин да ликвидира тъпичката и елементарна религия -комунизъм

253

До Боби

преди 1 година

боби как да ти кажа!? значи аз ИМАХ москвич 412!!! ти може би си виждал москвич 412! може и да е било на снимка щото не знам дали след 2000г имаше такива москвичи в България още! и да е имало са били много малко! Та мога да ти разказвам как всеки път когато се налагаше да пътуваме на повече от 50км от родния ми град и всеки път лежах седмица под москвето да гледам кое тече кое трака и да кърпя къде що мога! карането на москвич ми де да знам то няма такава кола сега да го сравня!

252

Боби

преди 1 година

До 258 много просто се доказва. Едно банково извлечение че е получавал пари от Вагнер... Нали се сещаш Вагнер няма да плаща за някаква марионетка. Ако се разчуе никой няма да се наеме при тях. аз си мисля че въпросния медиен шум е именно за това да дискредитират Вагнер.

251

Българин

преди 1 година

Този същият го бяха пранкнали по телефона, че го търсят от армията, и той буквално каза - вие луди ли сте, знаете ли кой съм аз?! Но на про стите руснаци им дай един Фотошоп и стотина пъти повторена лъжа, и всичко става истина.

250

Боби

преди 1 година

До Анонимен Значи стигнахме до това ЛНР И ДНР (Запорожието и Херсон) легитимно части ли са от РФ(преди това независими образования) или не? Ако го нямаше КАЗУСЪТ Косово в който и ние България ентусиазирано признахме независимост да се съглася с теб че е неясно РФ агресор ли е или освободител. Но след Косово ДЕ ЮРЕ Въпросните 4 области са част от РФ и сега се изхвърля ВСУ от тези територии. Запада НЕ ГО ПРИЗНАВА но това не означава че не е законно. Нали се сещате западното право е на прецеденти!!

249

Анонимен

преди 1 година

Опаа. Писачите на сайта се поокапаха. В момента по световните медии вървят факти и писания за разиграното театро от Пригожин и руското ръководство. А може би са го поставили в тила като стратег и аналитик на ситуациите или даже тая работа я върши онлайн от парижкия си апартамент. Те журналистите / нашите/ много добре знаят, че манджата им зависи само от определени хора с ясни историческоидеологически критерии. Който си е опазил очите от помията и праха - разбира

248

Боби

преди 1 година

До До Боби "Но пък аз знам лично колко и как се разваляше москвич 412!" Сериозно и аз знам. Лично карал съм Москвича на Дядо ми. Но също така Москвича на Дядо цял живот е живял в сух гараж и всички ремонти и поддръжка са правени от нашия братовчет за неговите услуги от как се помня като дете внаги имаше опашка с чакащи за ремонт и то много сериозни ремонти нищо банално и това по времето на Соца. И нито един Партиен секретар копче не можеше да му каже самите те му бяха клиенти...