29

Анонимен

преди 1 година

Да напомним, че "патриотът" КоССтадин също искаше голям дефицит. Сигурно този бюджет вече му харесва..

28

Анонимен

преди 1 година

Червените фашисти винаги държавата ФАЛИРАТ!!

27

Да се чете:

преди 1 година

Радев-Чорапа представи бюджет И след мен ПОТОП..

26

Милиардер

преди 1 година

Тези от служебния му на зеления чорап, също като мутрата от Банкя ли си мислят, че все още сме в края на 2022 г. Бюджетите се приемат обикновено в края на предходнатта г. С такива правителства, генерали и мутри като споменатите, просто нищо добро не очаква България. Кризата им е си САМО политическа. Обикновените българи изобщо, АМА ИЗОБЩО, НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ТЕХНИТЕ ПРОБЛЕМИ. ЧН 2023 г. на приятелките ми журналиски и журналисти от Днес.бг. Както и на тези от Инвестора.

25

Икономист

преди 1 година

Фаааааааалит!

24

Анонимен

преди 1 година

Нали щеше да е 3?!

23

Анонимен

преди 1 година

Правителството на Рундьо - Рубльо умишлено вдигат бюджетния дефицит, за да не можем да влезем в Еврозоната! Асболютни предатели!

22

Анонимен

преди 1 година

Има информация, че в Испания поради силна засуха почти изцяло е загубена реколтата от пшеница и ечемик. Значи, има пазари, където българското зърно може да бъде продадено.

21

ХАЙМАНИТЕ

преди 1 година

Като пиша Мустафата, нямам предвид този лидера им на ДПС, а на приятеля ми Мусито от механото в Ловеч. Когато пък пиша за Лютвито, няма предвид Местана им, а този от Дръстенето в Ловеч. Как няма да се сетя, след като си бяхме, освен приятели, и хайманите му на Радко. Специални поздрави за г-н Вальо Марков от Слатината. Пеша сме ходили с един друг приятел, от ДГ-то, до разклона. Българските политици не познават този нашия си край, родния, по-добре от нас. Там сме си израстнали и ще им звездички.

20

Българин

преди 1 година

Юрката ще им помогне на Цветелин и на Дрогоманския да си го разделят. Може и да сме селяни, но ги разбираме нещата с парите. ЯХВИЯТА си е най-вкусна, когато си е сготвена от най-добрите българските ГОТВАЧКИТЕ. Те също са ми приятели. Просто защото аз също готвя.

19

Анонимен

преди 1 година

Костов си мислеше, ще свалим Бойко и ще крадем яко както 97.Е, пак не му излязоха сметките.Дойде войната, която отричаше до последния ден и сега страната е съсипана.

18

Анонимен

преди 1 година

Останаха ли още хора неразбрали, че Радев, неговите шарлатани и всичките му служебни кабинети работят пропутински директно за Русия? Пуснете си гостуването на Гълъб Донев при Цв. Ризова от миналата седмица, ами половин час говори за газа за Сърбия и Унгария който доставяме, спряха всички продукти от Украйна, вкарват ни в заеми и дефицит, Крим е руски и скоро и България е руска.

17

Селянин

преди 1 година

Поздравявам негласувалите българи, както и приятелите ми с ВЕЛИКОЛЕПНИТЕ ПЕСНИ НА ВЛАДИ МАРКОВ. Аз ще пея някои други през юли в Бургас. Но не и на участия. Ще почивам там, но пък и нищо натози свят, че дори и на оня, не е безплатно. КОЙ КАКВОТО И КОЛКОТО ДАДЕ. ТАКА МЕ Е УЧИЛА ПРАБАБА МИ, ОНАЗИ ВРАЧКАТА. НАЙ-ДОБРАТА, а не ВАНГЯ от Петрич.

16

Анонимен

преди 1 година

Тоя 12 милиарда лева дефицит са точната сума която ще бъде раздадена на червените олигарси във вид на помощи от наведеният ушат капрала Радев!Незабавно да бъде преустановено това безконтролно раздаване на пари наречени"субсидии"за бизнеса!

15

Анонимен

преди 1 година

а какво да кажем ние с гайдите работили по 50 години за по 450 лева пенсия ?

14

Анонимен

преди 1 година

Как му се викаше, харакири или сепуко?

13

Анонимен

преди 1 година

Кой упълномощи радевите лакеи,многомилиардните субсидии за бизнеса да продължат до края на 2023 гидина

12

Богат българин

преди 1 година

От високите скали ага, МУСТАФА, ЛОВЕЧ ГРАДА ПОГЛЕДНИ. АГА. Тази за БЕЛИТЕ МАНАСТИРИТЕ Я ПЕЯ ПО-ДОБРЕ дори и от певиците. Тези най-известните и приятелките ми. Такива са Гергана, пилето шарено, Галената, че дори и Василката БОТЕВАТА. ЧН 2023 г.

11

do 11

преди 1 година

е това е радевото правителство

10

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Искахте промяна имате я ХАЙДЕ сега още гласувайте за подмяната за юмруците за отровите БЛАТО хаос разруха инфлация саботажи грабежи манипулации Откакто черепа направи преврат това е в държавата ни