16

Анонимен

преди 1 година

Кравари, как може да имате такива лоши деца там?!?!? Стрелят се по училищата, крадат класифицирана информация. Направооо хахахахах

15

Малчик с Танкчик

преди 1 година

До само питам Зеленски е евреин, защо да ходи на църква? Това не е тайна бре русофиле! Нека и аз САМО ДА ПОПИТАМ: Путин ще ходи ли днес до сатанинската църква която си построи? Да призове Лавей от отвъдното.

14

Нагли смешници

преди 1 година

Дезинформационна операция в които операции наглосаксите имот исторически опит, но тоя път няма да им се получи.. Няма как тоя редник -пикльо дето още няма наболи мустаци да има достъп до такъв вид информации.

13

ХутинЧеБурят

преди 1 година

Как ли? Точно така, както украинските хакери засипаха нета с информация за пилоттите които събориха Мариупол и избиха хиляди цивилни. Най якото е, че жената на командващия е снасяла яко информация срещу мъжа си и другите руски пилоти военнопрестъпници. След като Украйна смачка руснаците на дневен ред идват трибуналите, репарациите и издирването на мародерите, еднте към съда а другите към отвъдното. Някой трябва да плаща!

12

Сата НАТОП

преди 1 година

Малкото бразилско сигънне ще се научи, че да изнасяш ксерокопия на служебни документи, за да се прайш на мъж, води до разширена алка фпанделата.

11

Сата НАТО

преди 1 година

ДЕМОКРАТИТЕ ОРГАНИЗИРАХА ПУСКАНЕТО НА ДОКУМЕНТИТЕ В УИКИЛИЙКС ЗА ДА ПРЕЦАКАТ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ КАТО ИЗДАДАТ , ЧЕ САДАМ Е НЯМАЛ ХИМИЧЕСКО! ----///----- Садам никога не е бил набеждаван за химическо, защото беше ясно, че има такова и го е използвал срещу кюрдите.

10

Анонимен

преди 1 година

Американците са патриоти и такива хора като това момче и Сноудън са герои.

9

Анонимен

преди 1 година

Лапето беше толкова стресирано, направо още малко военните щяха да го гръмнат :))) Направо не знаеше къде се намира и на кой свят е горкото :)))

8

АнонимеН

преди 1 година

ДЕМОКРАТИТЕ ОРГАНИЗИРАХА ПУСКАНЕТО НА ДОКУМЕНТИТЕ В УИКИЛИЙКС ЗА ДА ПРЕЦАКАТ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ КАТО ИЗДАДАТ , ЧЕ САДАМ Е НЯМАЛ ХИМИЧЕСКО! СЕГА ПАК ГО ПРАВЯТ! ОДОБРЯВАМ ПУСКАНЕТО НА ИНФОРМАЦИЯТА НО НЕ ОДОБРЯВАМ ДА ОБВИНЯВАТ НЕВИННИ ХОРА ЗА ТОВА КАТО ИЗКУПИТЕЛНИ ЖЕРТВИ!

7

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо. Когато арестуваха Плевнелиев за данъчни престъпления и го качиха в самолета по чехли, черният печат му го сложи съюо 21 годишен служител на Митниците

6

Анонимен

преди 1 година

Значи проблемът е, че инфото е станало обществено достъпно, а не че съдържанието е лошо!

5

Анонимен

преди 1 година

Набедиха човека с цел хибридна война срещу вътрешни опоненти нищо съществено не е изнесено, само общи приказки даже Песков съобщи че не са разглеждали информацията обстойно

4

баба мара

преди 1 година

момчето ще лежи зян за няма нищо светът знае кои е световното зло и какво може дасе очаква от него на нас ни е ясно какво представлява пентагона и какво може дасътвори цру няма новина на мен ми е интересно кои сви 900 000 долара определениза българия

3

Анонимен

преди 1 година

За кокошка нема прошка, за милиони нема закони както се пее в чалгата :)))

2

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е системен. Отговорът е във въпроса- в статията споменавате ЧЕЛСИ Манинг, роден като Брадли Манинг. Абе оправяйте се. Диалектика.

1

АнонимеН

преди 1 година

НИКАК! ДЕМОКРАТИТЕ ВЕЧЕ СИ ПРИЗНАХА, ЧЕ Е ТЯХНО ДЕЛО! ЖАЛКО ЗА ТОРМОЗА НАД ТОВА МОМЧЕ!