189

Анонимен

преди 1 година

Донецка посока,Маринка.Продължават позиционните боеве на проспект Дружби и в района на завода за ремонт на гуми,който вчера беше превзет от руската армия без загуби.Фашистката craH е изтласкана на запад,но те оказват яростна съпротива.Донецка посока,Авдиевка.На север от града ВС на РФ разшириха зоната на контрол около Новобахмутовка и настъпиха в посока Новокалиново. На юг руските войски изтласкаха фашистката craH от укрепен пункт северно от Водяни.Лека-полека най-мощният Авдиевски укрепен район е превземан,от където фашистката craH ежедневно се обстрелва Донецк и убива деца, жени и старци.

188

Анонимен

преди 1 година

Направление Запорожие.Тук-без сериозни активни действия по земя,но с активност във въздуха.ВС на РФ нанесоха удар върху помещенията с техника в Орехово на фашистката craH. В резултат на удара са унищожени най-малко 4 танка, 4 бойни машини на пехотата, 5 бойни бронирани машини и 6 камиона. Такива удари с добри резултати за руските витязи са много важни в навечерието на обявеното контранастъпление на фашистката craH.

187

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите. На север вагнеровците продължават настъплението си в район интернет - щурмуват училище 24. В центъра на града, след като овладяват полицейския участък, "музикантите" атакуват укрепените позиции на фашистката craH близо до жп гарата. В южната част на града боевете се водят на ул.Чайковски-в района на училища 2 и 40.

186

Сияна

преди 1 година

До АнонименНа преден план са крадливите,агресивните и лъжливите.Кога ще дойдат времената на умерените,умните и възпитаните в БГ само Бог знае.

185

Даа християните

преди 1 година

В Европа не са били преследвани от стотици години.. Украйна уби рибата..

184

Анонимен

преди 1 година

Старобелско направление (западно от ЛНР и източно от Харковска област). Продължават артилерийските дуели и взаимното разузнаване в района на Купянск. ВСУ създават фалшиви огневи позиции. Обстановката продължава да е напрегната без щурм на значителни сили от двете страни. В Лиманския участък на ВС на РФ зоната на контрол беше разширена в района на Макеевка и дере Журавка. Руснаците превзеха няколко опорни пункта на фашистката craH.

183

Анонимен

преди 1 година

Лидия е хубаво име подходящо за жена рая също.

182

Украинците

преди 1 година

се върнаха не през Средновековието ( Инквизицията) а през Римската империя когато християните са ги преследвали..или през Турско робство!

181

Рая

преди 1 година

До АнонименКойто е посегнал на религията ,хубаво не е видял.А на водачите на Русия им е практика да злоупотребяват с духовните ценности.Това няма да бъде подминато.

180

Анонимен

преди 1 година

Абе хора проверявайте си написаното. Форума е пълен с граматически грешки. За лъжите и инсинуациите да не говорим но те се борят с грамотност и знание.

179

Лидия

преди 1 година

Руските политици на чело с *** са се съюзили със САТАНАТА и не признават Бог.Себелюбиво се издигат като ,,величие" над християнската религия.С престъпните си действия нарушават важни за човечеството норми в отношенията между хората.Нито е велика ,нито е справедлива на този етап Русия с нейните пишман водачи.Искат да уплашат целия свят ,но със своите действия вървят срещу себе си.

178

Анонимен

преди 1 година

До анонимен какво е това "оуновец" пиши по ясно нищо не ти се разбира.

177

Анонимен

преди 1 година

До анонимен насаждаш омраза с квалификации за които нямаш компетенции.

176

Анонимен

преди 1 година

Вижте какво казват оуновеца Д Корчинский и бандеровеца А Данилов за Православната църква в Украина - "кокошарник който трябва да бъде изгорен"

175

Анонимен

преди 1 година

Защо трябва да бъдат наказвани интелигентните и образовани хора и то системно и методично и да се толерира точно обратното. Не умните са на мода.

174

Анонимен

преди 1 година

Русия винаги е била управлявана от писхично и душевно болни лидери... е освен Екатерина Велика ама тя е германка :)

173

him

преди 1 година

Пфу, много кирияк стефчовци бе, колко от вас помнят Фори светулката, Пимен, Инокентий и заповедтта на А. Сталийски Св. Синод да бъде окупиран от гамени каратисти на ЦСКА и създаването на Алтернативен синод? И къде са те сега - всички те няколко години по късно писаха дълги молби-прошения да бъдат приети в Св. Синод а Фори избяга в САЩ!

172

Анонимен

преди 1 година

Защо трябва да се премахват коментари само защото критикуват опорки които насаждат омраза по особено неприемлив и некоректен не умен начин.

171

Анонимен

преди 1 година

Какво им е отношението към еизичниците? Имам пизната, уйка е, лемо си пада бисексуална и се притеснявам за нея :(

170

Боби

преди 1 година

Относно Статията Крадеца вика ХВАНЕТЕ Крадеца! в Украйна имаше РПЦ - Руска Православна Църква и я има от 1000 година след христа. Монасите са построили Киевско - Печорската Лавра и стотици други църкви и манастири. Киевската власт създаде УПЦ - Украинска Православна Църква като подкупи всеселенския Митрополит в Инстанбул. От тогава Киевската Хунта отнема храмове на РПЦ и ги предава на УПЦ