9

Анонимен

преди 1 година

Казах го още в началото!! Вкарайте двама лигльовци в затвора и всичко ще приключи на мига. Толкова е просто но не е за глупави хора.

8

Kyber terror ima

преди 1 година

ПО време на наредни проучвания заради полученисигнали за трайно увредени деца с еоказа че само секунди престой в класните стаи са достатъчни за трайно проникващо увреждане.Къбер терористите облъчват тежко всяко училище в зависимост от личния състав.. МНого от децата имат тежки увреждания на очи,главен и малък мозък,вътрешни органи ,лимфна система,кръвоносна система,полови органи..Провежда се диверсия "ЛИКВИДАЦИЯ НА Българските граждани"..МВР не вземат мерки ..Подиграват се на жертвите ..

7

Анонимен

преди 1 година

Защо спирате занятията, БЕЗСРАМНИЦИ?!?

6

Кибер терор ИМА

преди 1 година

След проведени тестове в училища се оказа че всички деца са тежко трайно увредени от видео кибер терора. Уврежданията са трайни трудно лечими.. Видео терора е ЗАБРАНЕН от КОнституцията члл. 32. Всички монтирани камери ,екрани,скенери увреждат тежко проникващо.. НЕзаконната КИБЕР терористична техника е закупена с ограбени милиарди от народа през бюджета. Престъпниците още са на свобода..

5

Ано

преди 1 година

Като знаем какви "акъли" работят в МВР пък и да взимат решение? Не звучи сериозно.

4

до 3

преди 1 година

Всява страхове и паника! Да се докладва на Гешев! Руски хибридчик!!

3

Анонимен

преди 1 година

Ще ПреЦЕняте , вий , негграмотници...

2

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиците ще гръмнат накрая някое школо и ще обвинят Русия, да влезнем във война.

1

Анонимен

преди 1 година

Спомням си през 90-те бяха модерни бомбените заплахи по училищата, 2-3 звъннаха не учихме на следващия път директора каза учи се и това тия заплахи се игнорират, хайде стига с тия глупости.