65

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Поредна порция нелихристовизми. Погледнете само това лице! От него струи интелигентност почти толкова, колкото авторката на тази, прости Господи, статия.

64

Случаен минувач

преди 1 година

Хубавото е, че сед ареста рязко ще спрат подобен род атаки. Западните служби ясно показаха, че не им пука за вербуваните изпълнители. Те са разходен материал. Сега всеки "доставчик на пратки" сто пъти ще премисли: "а стрували си?".

63

АНГЕЛ

преди 1 година

Супер смъртоностния новичок успя да убие само котката на Скрипал. Дори Антифриза върши повече работа. Нима има заблудени хора които вярват че Путин би убил Навални въпреки че Укро-Американските тайни служби вече убиха Дугина и блогъра Татарски.Навални е в затвора 3 години. АКо Путин го искаше мъртъв отдавна щеше да е мъртъв, но той не е такъв човек за разлика от Американците които публично са признавали опити за убийство на чужди лидери. Фидел Кастро на пример !

62

Анонимен

преди 1 година

Дайте да помислим тогава. Да речем че предам на някого предмет, който впоследствие избухва убивайки човека на място и ранявайки 30 души в оживено кафене. Държавата в която това се случва няма значение. Според вас има ли вариант полицията да ме третира по различен начин където и да било по света?

61

Анонимен

преди 1 година

може освен Навални и Далай Лама да е замесен. тия там са абсолютно болни мозъци. Но все пак това е добра новина, една гнусна сабака по-малко, независимо кой го е извършил.

60

Gorskio

преди 1 година

78 - да бе - пълно е с доказателства. За 1 ден я намериха. За какво да правят разследване - направо да я бесят... А убийството на Немцов още не е разкрито, сещаш ли се кой е общият елемент?

59

Българин

преди 1 година

Има достатъчно видео доказателства, че тя вкарва бомбата. Най-вероятно зад това стоят хора, които могат да вкарат толкова взривно вещество в Санкт Петербург. Трудно би го направила сама. Или и е било платено, или е била използвана от укронацистките служби.

58

Вижте

преди 1 година

Със сигурност още много такива подаръци ще има ! Украинците няма да простят това, което прави Русия със страната им, доживот !

57

Анонимен

преди 1 година

Честно казано не искам да съм на мястото на тази. След няколко месеца ще се моли за куршум, но веротно ще го получи чак след години. Ако е умна, при първа възможност ще се самоубие.

56

До 70 Москва

преди 1 година

А, според теб босовете на наркокартелите, как от затвора си управляват хората? Тук е по същия начин.

55

Каквото почукало

преди 1 година

Той горкия тъкмо се възгордял, че го увековечили със статуя и взела та гръмнала така става като се занимаваш с тероризъм.

54

Анонимен

преди 1 година

Гний в ада Владлене!

53

Москва потъна

преди 1 година

И пак Навални намесиха от каторгата в Сибир дърпа конците чрез телепатия ли как? Ако не беше трагично щеше да е смешно.

52

КИРО

преди 1 година

липсва ми само нашето ***, Христо Грозев. Ще снима римейк. Пък може и някоя наградка да му дадат за тежест, хем че те вече много олекнаха.Но, ще чакаме включване. Стартът е даден.

51

До 52

преди 1 година

Има няколко тр00ла тук от години, и за толкова време, не промениха и малко дори репертоара си. Само IP- тата

50

Електра

преди 1 година

КГБ с мъчения, знаят как да изкопчват признания...

49

Анонимен

преди 1 година

Новия сапунен жалък сериал, ала Навални. Сега ще четем колко е невинна, че е жертва, че не е тя .. това вече минава границите

48

Анонимен

преди 1 година

Не днес.бг не е виновна само е занесла статуетката изчакала е 30 мин. и секунди след като излиза следва взрив, укроорсетата севсем станаха като ИДИЛ ама нищо чудно ,господарите едни и същи.

47

Анонимен

преди 1 година

Как пък разбрахте,че говори под принуда ,от това 20 секундно видео нищо не може да се разбере..

46

Анонимен

преди 1 година

Лавров: "Русия няма да търпи враждебни на нея страни на руската граница. Никакви". Това не е просто заявление, това е програмно заявление.