121

Анонимен

преди 1 година

До 135 Именно това казвам ъпчо това, което правите е за пари, а няма никакво полезно приложение. Зацепи ли ъпчо? Тоя дето е написал нещо за НАСА взима по-малко от тоя дето е написал някаква просстотия като тикток.

120

До доналд

преди 1 година

Това само ти го смяташ. Заради комплексите ти за малоценност поради нищонеможенето ти. Начина ти на разсъждение недвусмислено показва, че нямаш никакъв допир до корпоративни процеси, продукти, механизми и практики при работен процес. Това е защото те е мързяло когато е трябвало да учиш. Никой не ти е виновен и да, повечето хора са повече от теб.

119

Анонимен

преди 1 година

До донал Единственият, който се смята за нещо повече от другите тук, си ти.

118

До 132

преди 1 година

Защо да не взема еднакво? Ти си мислиш, че всеки който пише за НАСА прави астро-физични алгоритми ли? Сега да те светна, че 95% от кодерите в НАСА получават много по-малко от тези в НетФликс. Просто продукта на вторите генерира огромни печалби, а първите са на държавен бюджет. НАСА никога не е била предпочитана компания за програмисти.

117

IT лентяй

преди 1 година

Поредната серия злобни коментари по адрес на IT индустрията от хора които не правят разлика между компютър и компот. Причината да има толкова търсене, следователно и добри заплати е, че ние решаваме проблеми. Да, това ще доведе до промяна на пазара на труда и някои професии ще станат ненужни, но ще се повяват нови. Вероятно повече ИТ професионалисти ще успеем да се адаптираме и ще бъдем търсени и добре платени. Но ... важното е на Вуте да му е зле!

116

Анонимен

преди 1 година

Тролаа дали пише за НАСА или за баба Мара все взима 100000000 долара даа вервайте ми. :-)

115

Анонимен

преди 1 година

Мале като знам, че само с професията си карам някакви дърти изкуфялници като тоя донал и афу в коментарите да се пенявят през устата от яд, ми носи още по голямо удоволствие да си върша работата.

114

До доналд

преди 1 година

Ти си безработен. Пълна пародия е да смяташ, че ние избираме платформите за даден апп. Идва клиента и представя какъв проект иска да изпълним. Следват седмици срещи и уточняване на детайли и функционалности. Ако клиента е поислал апп само за андроид, ние му правим такава оферта. Ако иска мултиплатформена - правим друга оферта. Не го избираме ние. Избира клиента. Ние само изпълняваме и взимаме парите.

113

Анонимен

преди 1 година

Май ти се засегна сложи още 15 минус трольо. :-)

112

Анонимен

преди 1 година

Хахах фена на огризката се засегна нещо

111

Анонимен

преди 1 година

До доналд сматай колко си в час щом апп за скпaния ти айфон ти е критерия за добър програмист. Аповете за телефони ги пишат най долната прослойка програмисти, най вече индийци. Малoумeн си нa животно, ама имаш наглостта да раздаваш епитети, смешкоо

110

Анонимен

преди 1 година

До Програмист Именно дори да си оставиш ръцете ти подхвърлят някакви пари, системата е сбъркана и шще има промяна не може такива като теб да взимат пари за нещо, което вредии на обществото, като повечето ви неща дето правите.

109

доналд

преди 1 година

Този Програмист е повече Простмикс. Бързата к*чка.... Та нека преведа 12К лева са 6000 евро месечно или 72К годишно. С тези пари не се купува нито вила, нито може да се плаща за прислуга. Не знам защо има такова самочувствие. Сигурно е благородник. Ако живее в София сигурнно вече е разбрал, че цените гонят Париж. Свърши се вече бирата за 1,70 и Виенски Шницел за 4лв, сега искат по 30лв.

108

Анонимен

преди 1 година

Няма лоша програми и AI има лоши програмисти, като бездарника дето се има за програмист и гледа другите все едно е нещо повече.

107

Анонимен

преди 1 година

Само 300 млн. ли? Не. Много повече.

106

Анонимен

преди 1 година

До доналд Ако от цгм дадат пари за ап ще има. Просто никой не го интересува за смотаните айфони, понеже са незначителен пазар тук. Това че си се набутал с телефон за който няма апове си е изцяло твоя вина. И да не би да си мислиш че кадърните програмисти са по държавните фирми?

105

Програмист

преди 1 година

Дали пиша за НАСА или за порнхъб и получавам все 12 000лв месечно, за мен е еднакво полезно. А какво е за теб, изобщо не ми дреме. За мен е важно моето.

104

До 119

преди 1 година

Каква е полесността при стъпването на луната? И защо смяташ, че е някаква страшна трудност да преведеш перфектно написани алгоритми от математици и физици на компютърен език? Писането на 3д енджин за компютърна игра е далееееч по-сложно. Но нямаш представа и от там си правиш грешни заключения.

103

Анонимен

преди 1 година

Тоя пишман програмиста ме подсти, че да напишеш програмата на космически апарат е едно друго е да пишеш за тикток и порнохъб. Доста е голяма разликата в значението и колко е полезно едните неща и другите.

102

доналд

преди 1 година

Кви програмисти кви пет лева.... чак като направят ап на софийския градски транспорт за айфон ще ги призная. Очква се за 2050. То в БГ са още в средновековието, но си мислят че били програмисти. Говорят като индустиалци от 19 век, а те горките на заплатки!!! Тва българина е нещо феноменално!!!!