416

При Путин

преди 1 година

Елена, защо не отиде БСП при Путин да го убеди да спре войната, да се изтегли от Украйна и да върне отвлечените хора? Все слушаме как се подкрепя войната, а вие защо искате нападната и заплашена от унищожение страна да спре да се бори за оцеляване? Защо никой не ходи в Русия да договаря мир? Защо няма коментари на тази тема от БСП?

415

МИС БИКИНИ

преди 1 година

ЛЕНА-срещу ЛЕНА.......... ХИЕНА срещу ХИЕНА

414

отец Нафърфорий

преди 1 година

Който иска МИР трябва да се обръща към Москва , от тях зависи , те разпалиха войната , нали така Ленче .

413

Анонимен

преди 1 година

Глупости, Щатите загубиха във Виетнам и Афганистан, Съветите загубиха в Афганистан.

412

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 443 Да добавя и Русия срещу Финландия.Пак агресия от страна на Русия и пак загубена.

411

G.I. Joe

преди 1 година

Ядреното оръжие е стара технология и за това САЩ пуснаха бомбите в Япония. Засекретиха на Тесла технологиите които тотално ще променят играта ако излязат наяве.

410

До 438

преди 1 година

Първи ти ... Приятен път... Каквото пожелаваш това получаваш и то с предимство ... ахахххяаххах

409

Анонимен

преди 1 година

Сериозно ли никой? А Виетнам срещу САЩ, Афганистан срещу СССР? То и Русия не беше губила война. Бива неграмотност, ама чак толкова не бива.

408

ГОСТ

преди 1 година

Навсякъде по света където се сформират нови държави се минава през войни и след това се успокояват нещата, примери те за това са безкрайни . Установяването на границите на САЩ става след войни с Мексико и Канада, разпада на бивша Югославия е същата работа, дори и нашите граници са следствие на доста войни със съседите ни - такъв е закона при образуването на нови държави.

407

Анонимен

преди 1 година

Русия правилно се е насочила към Азия... Просто трябва да продължат по тоя път. Европа да се оправя както може.... заедно със САЩ.... щели да да страдт от студ и глад - каквото поискаха това получиха... Колкото до окраина - Русия трябва да неутрализира около 500 000 нацисти, след това нема проблеми. Трекбва им и Одеса за да махнат цирея от черно море и до там...

406

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

Руско Ленче , бегай с мама си в Русия ! В България няма да се върнеш ! Чака те съд затвор , за национално предателство !

405

Бунгур

преди 1 година

Изпращаме откачалки в Европейския съюз и после им берем срамът. Тази *** ще каже ли нещо умно,или само ще се нагушва всеки месец с 15 000 евра всеки месец. Следвашия път пак да изпратим кухи манерки и да плащаме грешни пари за нищо правене и празни приказки.

404

Анонимен

преди 1 година

Че нема страшно, нема. рузззките свинне ще попълнят още подвижни крематоруми, докато им дойде акъла да си се приберат в коччинката.

403

Анонимен

преди 1 година

Taa не е лошо да изгледа филма Навални. Нали е журналист, може да го оцени/разбере.

402

Антипутиноид

преди 1 година

Джуджето в Кремъл се изяде от яд, че Индия и Китай пращат хуманитарна помощ в Украйна и не подкрепят войната му. А индийците вече се смеят на руската пропаганда, и подкрепиха тавана на цената на петрола. Те и китайците им се смеят, ама при тях коментарите в уейбо се трият до минути.

401

Киев

преди 1 година

Ленчекурводолна, я и ги разправяй тези врели некипели в Москва! Какво ми дрънкаш от ЕВРОПЕЙСКИ парламент? Да агитираш да спреш оръжие на Киев, означава, че си шпион на Путин. Украйна и Европа трябва да спечелят тази Война, независимо колко години и векове ще трае тя. Няма друго какво да се дискутира, който твърди друго, да заминава да се бие за Русия в Бахмут, не на Бахамите

400

Киев

преди 1 година

Ленчекурводолна, я и ги разправяй тези врели некипели в Москва! Какво ми дрънкаш от ЕВРОПЕЙСКИ парламент? Да агитираш да спреш оръжие на Киев, означава, че си шпион на Путин. Украйна и Европа трябва да спечелят тази Война, независимо колко години и векове ще трае тя. Няма друго какво да се дискутира, който твърди друго, да заминава да се бие за Русия в Бахмут, не на Бахамите.

399

Анонимен

преди 1 година

Ако се стигне до ядрена война няма да има победители а рестарт за Земята

398

Киев

преди 1 година

Ленчекурводолна, *** и ги разправяй тези врели некипели в Москва! Какво ми дрънкаш от ЕВРОПЕЙСКИ парламент? Да агитираш да спреш оръжие на Киев, означава, че си шпион на Путин. Украйна и Европа трябва да спечелят тази Война, независимо колко години и векове ще трае тя. Няма друго какво да се дискутира, който твърди друго, да заминава да се бие за Русия в Бахмут на на Бахамите.

397

Анонимен

преди 1 година

Русия правилно се е насочила към Азия... Просто трябва да продължат по тоя път. Европа да се оправя както може.... заедно със САЩ.... *** щеили да *** от студ и глад - каквото поискаха това получиха... Колкото до окраина - Русия трябва да неутрализира около 500 000 нацисти, след това нема проблеми. Трекбва им и Одеса за да махнат цирея от черно море и до там...