154

Анонимен

преди 1 година

При ГЕРБ нямаше война и инфлацията беше по-голяма., справка - първи мандат на Лойко. Те просто от самото начало тръгнаха много зле, това беше знак да не им даваме шанс, но нямаше будни граждани, като сега.

153

До Къса памет

преди 1 година

Твоята памет е много по-къса: При ГЕРБ нямаше война! За добро или лошо...

152

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ПО СВЕТЛИЯТ ПРИМЕР НА БОЙКА КАЛДАРЪМ КАДЪНА И АЗ СЕ РАЗДАВАМ В ХАРЕМА НА СУЛТАН ЕРДОГАН. 300 ЗАПТИЕТА МЕ ПРАВЯТ НА БОЙКА КАДЪНА ДА ПРИЛИЧАМ. ЦЯЛАТА ОМАЦАНА В ПРАВОВЕРНА ПРОПАГАНДА ПРОСЛАСЯМ ИМЕТО НА НАЙ ВЯРНАТА КАДЪНА НА СУЛТАНА И ПОДКРЕПЯМ ДЕЛОТО И ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ АНЕКСИРАНА ОТ ТУРЦИЯ ПО ПРИМЕРА НА КРИМ И РУСИЯ. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОЙКА КАЛДАРЪМ КАДЪНА И НАПРАВЕТЕ ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ТУРСКА.

151

Какво и с колко?

преди 1 година

Тази кака да не усуква по килифарски, а да каже в прав текст ще постигнат ли намаляване на цените на храните, ако вземат властта? Имат ли план в тази насока? Ако имат, да каже в цифри какво предвиждат - колко време предполагат, че ще им е нужно да постигнат намаляване на цените на храните? С по колко процента на отделните видове храни? Разбира се, това може да бъде само план, но тя да каже имат ли такъв и да се обоснове с аргументи как ще постигнат това!

150

ГД БОЕЦ

преди 1 година

ТЕМЕНУЖКЕ, КОГА СЪПАРТИЕЦА ТИ БИКОВ, ЩЕ МИ ПЛАТИ 1000-ТО ЛЕВА? ОСЪДИХМЕ ГО ЗА ЛЪЖА И СИ ЧАКАМЕ ПАРИТЕ.

149

СРС запис

преди 1 година

"Томиславе, народа трябва да се тpoви... да му се eбавa мaйкaта."

148

Теменуцке

преди 1 година

Ако бяхте вие на власт (слава Богу, че не сте), сега щеше да има статия с твоя лик, в която обясняваш колко добре се справяме, а параметрите на икономиката са пред пълен колапс. Познаваме ви твърде добре, за да лъжеш толкова нагло. Дебеланке.

147

Те винаги са били де

преди 1 година

ГЕРБ станаха Лъжливото Овчарче.

146

Гербави

преди 1 година

Затворницииииии! Ще изгниете по килиите!

145

НЯКОИ ХОРА ПОМНИМ!

преди 1 година

Някои хора си спомняме чудовищната инфлация, през първия мандат на ГЕРБ. Някой да ми припомни цифрата. Дали не беше... 17%????????

144

Мда

преди 1 година

Герб толкова льгаха , че никой вече за нищо не им вярва

143

Анонимен

преди 1 година

Герб са *** мъртъвци!

142

Софиянка

преди 1 година

Теменужка вярваш ли в тези лъжи дето ги говориш непрекъснато

141

Сашко

преди 1 година

Боко, още чакаме 1 лев надолу за цената на горивата . Шарлатанин , някой от нас НЕ СМЕ общи работници или *** ! Тоест имаме си собствено мнение. Не сме Чеченеца дето гласувал за теб години наред защото нямало закоги?

140

Анонимен

преди 1 година

И бай Тошо немаше да допусне такова поскъпване! Изобщо Нушке, за покойници може да плещиш какво ли не.

139

икономист

преди 1 година

До АучИ как смело си вярва, че Герб могат да контролират цените.... Наскоро служебният министър спомена, че таргетираната подкрепа е невъзможна, защото ще причини неравнопоставено положение на пазара на някои предприятия, за сметка на други... И ще ни накажат от ЕК, а и изисква много технологично време да се направи.

138

КЪСА ПАМЕТ

преди 1 година

До Анонимен 161 "При ГЕРБ инфлацията беше 1%, бензинът 1,30 лв за литър..." __ ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ БУДА С КРАДЛИВАТА ШАЙКА!!...

137

Анонимен

преди 1 година

При ГЕРБ инфлацията беше 1%, бензинът 1,30 лв за литър и всички ходеха по два пъти на почивка през лятото. По границите имаше задръствания от туристи за Гърция, километрични опашки, ресторантите претъпкани. Това са фактите. Сега е стагнация и беднотия, хората си броят стотинките,

136

Анонимен

преди 1 година

ДА ТАКА Е МИС ПИГИ,АКО БЯХА ГЕРБ НА ВЛАСТ ЩЯХМЕ ДА СМЕ ОЩЕ ПО-БЕДНИ,А ЦЕНИТЕ ДА ХВЪРЧАТ НАГОРЕ КАТО ВОЛНИ ПТИЧКИ!...

135

Ауч

преди 1 година

Теменужка е от най-противните бушони на тиквата, от нея по-противна е само десислива атанасова