78

Няма път назад

преди 1 година

Никакво отстъпление от Бахмут. Там са любимите на Зеленски нацита от доброволческите батальони. Кракен дадоха фира в Соледар. Имаше статия, че Днипро1 са в или около Бахмут. Те ще са следващите украински херои, на които Урсула ще отдава слава.

77

От Големо Бучино

преди 1 година

Света винаги е бил двуполярен. Преди двата полюса бяха САЩ и СССР, сега са САЩ и Китай, а кремълското жуже е готово да целува топките и да го поема от кого ли не - Китай, Турция , Индия и за благодарност че му жулят гумената попа им дава евтини суровини, при което родния бюджет за януари е с най-голям дефицит от 98ма насам.

76

aZ-ът

преди 1 година

Аз чакам с нетърпение Китай да излезе от високомерието си на хилядолетна империя ("ние сме били тука преди вас, ще останеме и след вас") и да му светне в камбаната, че следващите след Русия в плана на Запада са те. И че сами няма да се справят срещу обединения Запад. Затова както Запада се обединява трябва да се обединят и те. С оръжията на Русия, икономиката на Китай и ресурсите на Иран - запада няма НИКАКЪВ ШАНС. НИКАКЪВ. НУЛА. ЗЕРО.

75

До оня ден Бахмут

преди 1 година

беше малък и незначителен град, където руската армия се самоубиваше по никому неизвестни причини, а сега "ситуацията в Бахмут става все по-тежка"... и после, се изненадват медиите и политиците, че никой не им се връзва вече. Хората, четели "фейк нюз" сайтове и други източници. Ами четат, като се пишат и говорят глупости, хората не са длъжни да търпят това положение.

74

123

преди 1 година

Да фърля пешкира овреме, щото дойде ли ред тренерът да фърля, може Зеленясълият да отгърми по нанадолнището

73

Спиртоваров

преди 1 година

До Р.КазанджийскиНещо за"страшните" джавелини? Май укрите ги захвърлиха и си минаха на модифициран съветски образец? Нещо за френските и германските гаубици? За"байрактар"? На"Старлинк"и HIMARS май им хванаха цаката? Или се бъркам? А руснаците са вкарали в Украйна произведени за експорт танкове Т72. Тоест"олекотени". От ИДИЛ се разправиха с турски Леопард 2 в Сирия!!!! След като руснаците обучиха сирийски танкисти рязко намаляха загубите на сирийците.

72

Анонимен

преди 1 година

До 75 Сигурен ли си,щото не е точно така.Байдън си има и той своите проблеми,много хора вече питат за изхарчените пари за Украйна и си задават въпроси за ,какво се харчат тия пари.

71

Ха-ха-ха-ха

преди 1 година

Абе друзя къв е тоз pyшки ген. лейтенант дето танцува дибидюс roл в телеграм? Злите езици говорят че е командващ частите в Беларус. Май толкова вървят по план нещата че човека се е побъркал от радост.

70

Барабински

преди 1 година

Тавариши, нещо се мъти и ще се измъти, но в расиюшка, а за останалите държави е ясно - там всичко въври по плана на Байдън.

69

СЛАВА КОКАИНА

преди 1 година

С какво се е нашмъркало нашето наркоманче тази сутрин?

68

запознат

преди 1 година

Зеления терорист е сдин от няколко клонинга прозведени в САЩ! На срещата с Байдън в Киев за момент в полезрението на камерите попада втори резервен клонинг! Накой казват, че е биоробот на който бързо му се изтошават батериите и трябва често да се сменя с резервен, затова се е появил двойника на кадъра с Байдън!

67

Дааам

преди 1 година

Зеленцето ме кефи. Особен пичага е. Като свалят некой хеликоптер, некой танк и се хвалят как побеждават, как вече преминават в контранастъпление. Като ги запукат малко по-сериозно сериозно и се едно денонощно мрънкане как ситуацията е тежка, търпят се загуби, искат се самолети, ракети, ПВО, ПРО и превземат Русия за два дена. Много напомня на един друг чичко, дето си пръсна черепа след като не можа да преживее столицата в руини и затягащата се примка от двете му страни.

66

Мнение

преди 1 година

И що така? Нали настъпваха?

65

До 56

преди 1 година

Този мухъл всъщност е евреин, говорещ на руски (пред камерите плямпа Мовь) които се прави на украинец и прилича на грузинец !

64

от Китанчево

преди 1 година

Гледам тук прорушките тролчета пак си мечтаят, обаче се чудя защо най-хард зет патриотите в русия грустят и кършат пръсти? И говоря не за тези които са с 2 грама мозък и интелект на аквариумни рибки, а такива които наистина могат да мислят и гледат реално на нещата - например Гиркин Стрелков.

63

Дисни

преди 1 година

Жабока Кърмит изнася поредния си епизод на Мъпет шоуто! Говори се, че гост на шоуто през тази седмица щяла да бъде мисс Пиги от САЩ! Била финансов министър там, а преди това шеф на частния федерален резерв собственост на дълбоката държава!

62

Чоко

преди 1 година

С този темп на напредване ръшистите ще завладеят Украйна някъде към 2150 година, кат дадат окола 50 млн. жертви.

61

Д. Телкийски

преди 1 година

Най ме кефи как чмобиките от разни части на русия ривът в разни видеа че денеерците ги пращат директно на убой на передевой. И много правилно , нали са отишли да ги освобождават, не виждам от какво се оплакват, то иначе какво освобождение ще е ако освобождаваните трябва да умрат?

60

мдаа

преди 1 година

Явно най-накрая ще заповяда да отстъпят, поне тия, които са живи, че там беше голяма месомелачка. Денафикацията вървеше на пълни обороти.

59

Анонимен

преди 1 година

Видят, че започнат да губят нещо и"то е без никакво значение". Иначе добре укрепен град още от 2014г. На височина. От него се контролира пътя за снабдяване на основния гарнизон в района Авдеевка. Абе какво да ти разправям. И стоящ на пътя за основната цел на Русия от самото начало на Специалната операция. Силно укрепената от НАТО линия Краматоск-Славянск. А Украйна не е в НАТО! Та още легенди за"суверенна държава Украйна"и "агресора Русия". Защо не прочетете определението за"суверенна държава"?