199

Анонимен

преди 1 година

До 202 Точно така е,ама има един дето не може да губи ли го е страх, като загуби,какво ще стане и ги хвърля като пушечно месо украинците.Даже се говори на запад,че трябва даде вземат мерки да го спрат.

198

на Бирлин

преди 1 година

След декемврийското, януарското и февруарско првеземане на Бахмут, ще следва мартенското.

197

Хаха

преди 1 година

Всички били нацисти!? А руснаците не са нацисти, дето сринаха десетки градове, избиха сума народ, и принудиха милиони да напуснат домовете си!? Да не говорим че в русия нацистите са повече!

196

слава на Украйна

преди 1 година

руските крепостни напреднат назад..ха.ха

195

Анонимен

преди 1 година

Здравейте Суперкировци!

194

Анонимен

преди 1 година

Трябват яки бомби за тая Укрия! Какви са тея танкове, манкове, артилерия... Термобарични, вакуумни, тактически ядрени....Да я изравни със земята! Имало деца и старци - всички са нацисти!

193

Говедо

преди 1 година

Укрите живеят в някакъв Закон на Паркинсон:"Приходите(новомобилизираните) се стремят да догонят разходите"!Хвърлят нови и нови хора към Бахмут,а не могат и да си ги приберат после!

192

Майка Русия

преди 1 година

Трябват още бомби и снаряди по тия фашисти и нацисти! Какво ги жалим?

191

Анонимен

преди 1 година

До 201 ми не са нужни Термобаричните са най-мощите след ядрените,а на руснаците не са американците,а и става въпрос за цивилни близки по народност ,а някакви там муджахидини или някакви други.И не си мисли,че ги нямат щом имат ТОС-1А.С тая разлика че ония са по-големи и по-далекобойни.Рдин залп от 12 ракети покрива 60 хектара и развива над 1000 градуса и прониква навсякъде ,а ударната вълна руши всичко на километри от взрива.

190

Анонимен

преди 1 година

На Медведве приятелките на дъщеря му са Англия. Ще му се разсърди ако я тресне.

189

Непобедимая

преди 1 година

И сега като извадим новата МЕГАтонна ядрена бомба и си я треснем в задния двор, чак и краварите ще разберат!

188

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам. Сега се оплакват, че са убили врага ли? Каква е целта на тази статия? Украинците за Русия са враг от зигота до дядо. Сега седят и се жалват, че избили украинци... Спрете тая водка бе тавариши, говорите само глупости!

187

Чугунолеяр

преди 1 година

До Анонимен 192 / Може да унищожите Англия само за няколко минути в мокрите сънища на джуджетата.

186

Могучая

преди 1 година

Като извадим Сарматите, Искандерите, Кинжалите и другите тактическите ядрени ше видите вии!

185

Анонимен

преди 1 година

До 191.И ти как искаш да се справи,вие се криете в градовете, а тя за да се справи да извади термобаричните "Торнадо С" и "Смерч" и за една седмица да ви разцепи в Бахмут.ама имало цивилни няма значение и така следващия град .И колкото войници толкова и цивилни да убива.Ти така ли го разбираш.

184

Анонимен

преди 1 година

Предсказанията, че заради обратния ефект от санкциите и високите цени на американската газ икономиката на ЕС ще се срине не се сбъднаха. ЕС е богат и има най-мощната икономика и ще продължи да се срива устойчиво поне още 1-2 години, а ако зимите са топли ще може да се срива дори и 3 години и при това ще може да храни близо 10 милиона украински имигрантии докато накрая окончателно се срине.

183

Анонимен

преди 1 година

Русия е приела правилата на играта и сега се държи въз основа на това, че СВО ще продължи вечно. Това се гарантира от бездънността на руските ресурси и време. Посланието на Путин показа това в пълна степен. СВО се превръща в неразделна част от живота на съвременна Русия, същата структура на ежедневието, какъвто е конфликта с Палестина за Израел. В същото време никакво "Всичко за фронта, всичко за победа", в Украйна е изпретен ограничен контингент и старо съветско оръжие. Тактиката на Русия е минимизиране на разходите.

182

Анонимен

преди 1 година

Петата статия гарантира само, че страните започват консултации и обсъждане съвместни действия за защита на страна от НАТО. Но петата статия не действа когато няма какво да се защитава, когато например една България или Англия вече не съществуват физически, от какво да се защитава купчина кирпич където само тук там са останали хора в мазетата?

181

Боби

преди 1 година

До АнонимеН 1. РФ нищо няма да и се случи докато има положителен търговски Баланс. Да сори сега са на Плюс. 2. Руските олигарси Путин им го каза преди Години. за вашите пари има две офшорни зони. Слагате си там парите плащате си като попве данъка(15% мисля) и след това вашите пари са защитени. Някои го направиха други не - е сега разбраха Колко запада е "Толерантен", "Демократичен" и т.н. - Останаха с Блокирани сметки...

180

Анонимен

преди 1 година

Англия може да бъде унищожена буквално за няколко минути.