748

Анонимен

преди 1 година

Колкото и минуси да слагаш ще те държим отговорен задето ни нападаш.

747

Анонимен

преди 1 година

След разпадането на Съветския съюз на територията на украйна е имало един милион съветски военослужащи заедно с оръжията. Украйна е трябвало да ги предаде доброволно на правоприемника на СССР а това е Русия. Не че тя им ги отнема тя Русия ги получава по презумция това е.

746

Анонимен

преди 1 година

Ти защо нападаш колегата ще те държим отговорен за това така да знаеш.

745

Анонимен

преди 1 година

Имаха възможност да избират между позора и войната. Избраха позора но ще получат и войната.

744

Анонимен

преди 1 година

До аноним.Човек който не е християнин не е и не може да бъде новия месия

743

Анонимен

преди 1 година

Речта на Путин ми върна вярата в живота и в това че има справедливост !

742

Анонимен

преди 1 година

Дано лицемерните евроатлантически меки китки си получат заслуженото и да си гледат наркоманизираните деградирали общества. Техния елит е за смяна, не руския. Всяка една дума на Путин е истина.

741

Анонимен

преди 1 година

",и дали Байдън няма да е новият месия.." 830,Байдън е марионетка на глобалистите! Само за ден през отворената граница с Мексико влизат в САЩ 18 000 души в болшинството си маргинали,а България като съюзник на САЩ чака визи и реди опашки пред посолството! Ако за Вас това не е показател за отношение към нас,то " Прости им Господи,защото не знаят какво говорят" Синът на Байдън е имал доста доходен бизнес в Украйна т.е Байдън има и личен финансов интерес към Украйна. Байдън е част от унищожението

740

Бай Коста

преди 1 година

До Costa...Ако щат и 1000 комплекса да оставят на "дежурство" все тая,при положение,че една дузина ядрени носители са достатъчни за унищожаването на Земята!Пък ако си мислиш,че онези отсреща са толкова прости и пасат трева,докато другаря ти Путин се е въоръжавал до зъби,то значи си или много наивен,или много п...т!Ти си избери кое от двете!А относно "Безаналоговата" руска военна техника....видя се от цял свят каква е!

739

Costa

преди 1 година

Разбира се, няма нищо добро във факта, че светът е стигнал до подобна ситуация, но, както се казва "искаш мир" - ти знаеш за какво се подготвяш и като се има предвид, че това вече е в разгара си, е добра кауза да тестваш ядрения си арсенал. Така че екипът на Министерството на отбраната и Росатом е даден - да се подготви.

738

Анонимен

преди 1 година

От заглавието. Правилно е обвинил Запада. Ето сега самия Борел изпраща писма на държавите членки да дават оръжия на украйна и те безропотно се подчиняват .Дори инициативата беше преди идването на САЩ. За цялата ситуация в Европаи са виновни Борел Мишел Урсула и Столтенберг.

737

Бивш

преди 1 година

Е с тази реч вече се показаха в цялата си същност. В текста имаше всичко, и лъжа и подлост и закани и алчност и некадърност и простотия и недалновидност и безсилие и безпереспектива и унизение и обиди. Най важното е,че му се вижда края ех ако знаете на колко народ ще му олекне и колко товар ще свалим от гърбовете си,и дали Байдън няма да е новият месия........

736

До costa

преди 1 година

Как да нямат аналог на сармат, а Минетман III какво е или Трайдънт която е базирана за подводно изтрелване, тва какво са? Само вашите русофилски мозъци нямат аналог!

735

До 823

преди 1 година

Да ама и 6000 ядрени глави са насочени срещу мАсква. Американската ядрена триада е в 100% готовност, 24 часа в денонощието, 7 дена в седмицата. Това никога не го забравяйте драги русофили и за разлика от руските стратегически оръжия, американските работят на 100%, а не са кьорфишек като на ушанките.

734

Costa

преди 1 година

сега Русия няма да пита никого за количеството и качеството на ядрените оръжия. САЩ нямат аналози на Сармат, което означава, че сега е възможно да се поставят на дежурство не 46 комплекса, а 100 или 200.

733

да ама не

преди 1 година

Ако Украйна имаше оръжие за масово поразяване както твърди *** руските войски щяха да са още в Русия!

732

какво се чудим

преди 1 година

ОБИКНОВЕН РАШИЗЪМ1

731

Куку

преди 1 година

Какви ги говори тоя?Украйна имаше оръжие за масово поразяване още преди 90година,предаде го доброволно на Раша а те за благодарност унищожиха половината от държавата им.Прав е бил Бисмарк,че договор с Раша струва колкото тоалетна хартия!

730

Анонимен

преди 1 година

обръщам се към *** христова научете руски език тогава превеждаите.знам англииски руски и немски превода не ви отговаря гледах по телевизора цялото исказване на путин вие сте една лъжкиния

729

Изтрещял Бакшиш

преди 1 година

По голям *** от Путин не съм виждал