234

Анонимен

преди 1 година

До ЕС считат Китай за колония. Освен че искат да колонизират Русия и Украйна като първо използват Украйна за черната работа после пада и тя.

233

Анонимен

преди 1 година

Това което го виждате в ЕС и САЩ може много бързо да стане и у нас след изборите ако спечелят т.н.евроатлантически сили кратко казано фашистите.

232

Анонимен

преди 1 година

Обаче всичко е обратно на това как изглежда. На Запад вече има диктатура докато на изток Русия и Китай изглежда има повече демокрация и това е неблагоприятно , докато виждате Запада колко агресивен и арогантен ужас.

231

Анонимен

преди 1 година

ЕС все още считат Китай за своя колония. Този манталитет ще ни докара голяма беда.

230

Анонимен

преди 1 година

Интересно нещо. Запада твърди че в Русия нямало демокрация пък те самите колко са демократични нямам думи. Разпореждат на Китай и Иран. А защо водят прокси война с Русия защото им се противопоставя 20 год.

229

Анонимен

преди 1 година

"Ако Китай достави оръжия на Русия, ще има последици" ЕС ще наложи санкции на Китай ,както на Русия и тогава инфлацията в ЕС от двуцифрена ,ще стане три цифрена .Ей такива най-вероятно ще са последиците :))))

228

Боби

преди 1 година

До r3v0lv3r История учил ли си? В СССР имаше едно нещо наречено венни окръзи Значи оръжието от Полша и приебалтика отиде в Беларус От Източна Германия отиде в Киевския Военен окръг От България Унгария и Чехословакия в Ростов Значи запасите останали от СССР Ъкрайна и стигнаха до 2022 година като водеха гражданска война 8 години... РФ има достъп до запасите на 10 подобни окръга + запаси и промишлеността на Белорус - Повярвай ми още много снаряди има за утилизация(ВСВ до март 1942 караха на запаси)

227

Анонимен

преди 1 година

Западните колонизатори са правили ужасни неща в своите колонии. Четох за много страшни инквизиции от Белгия , Португалия и Испания. Запада не иска да помогне на Украйна а иска да я използва за колонизиране на Русия и после Украйна. Същевременно искат да господстват над Китай и Индия...

226

до Револвер

преди 1 година

Приемаме, че руското производство не е достатъчно, но отчитай факта, че 122мм и 152мм снаряди се произвеждат само у нас и вероятно в Чехия и Полша, което също не е достатъчно за Украйна. Затова, САЩ тарашат всичко складове, де що има, защото пък те въобще не произвеждат такива. Да не говорим, че снарядите, които те произвеждат за всякаквите му там високоточни системи са с просто жалки количества, измервани в стотици на година, докато РФ произвеждат само за 152мм около 1,5м. снаряда годишно.

225

Анонимен

преди 1 година

Китайците може и тайно да им доставят оръжие, чрез посредничество на трети страни. Със сигурност им доставят електроника за оръжията им.

224

Анонимен

преди 1 година

Не съм добре със здравето и ако да България спечелят изборите и ме арестуват там ще си остана. Сигурно има и други които се страхуват. Хора моля ви кажете какво да правим. Русофобите да овълчени и злонамерени.

223

Анонимен

преди 1 година

Джангъл Джоузеф пак се изказал.

222

Анонимен

преди 1 година

Като си представи човек че родината на Борел мисля че е Португалия един от най големите завоеватели и колонизатори не е чудно че той е войнствен...

221

r3v0lv3r

преди 1 година

До Боби стига глупости, дават им 122 мм и 152 снаряди за старите съветски гаубици. На всички е ясно, че руското собствено производство, в момента не стига за интензивният начин на война, който използват руснаците.

220

Анонимен

преди 1 година

До Всички , представям си обаче какво чака хора като мен които подкрепят Русия но не са трролове още след изборите ако ДБ и ПП спечелят какво ни чака. Аз съм на пенсионна възраст и се плаша че може да започнат арести.

219

ХХХ

преди 1 година

А вие можете да доставяте на Украйна ?

218

Анонимен

преди 1 година

Вcички, кoитo вяpвaт нa тeлeвизopитe и живeят c миcълтa, чe Рycия e aгpecop, a Укpaйнa жepтвa, ги чaкa нeчoвeшкo paзoчapoвaниe и бoлкa. Кoгaтo paзбepaт кaквo ca пoдкpeпяли.

217

Щерю

преди 1 година

- Какви ще са последиците, Г-н Борел? - Амииии, в ЕС ще трябва да започнем да учим да пеем химните на Русия, на руски език и на Китай, на китайски език. - А-ааа, това ли било...

216

Анонимен

преди 1 година

смях

215

Боби

преди 1 година

До Анонимен 218 РФ не Купува снаряди от Китай. Танкови оръдия Китай 105 нарезно копие на Л5 Англия и 125мм Гладкостволно копие на СССР 125мм оръдие. Но снарядите са подобни но с различна балистика. Пример СССР снаряси са с 4 пера за стабилизация Китай - 5 пера за стабилизация. Преди да се ползват такива снаряди трябва да се подменят(ФИЗИЧЕСКИ) прицелите на Танковете нали се сещате че само Т-90 е с 100% цифровизирана карантия. Останалите са със сбирщайн технологии. Същото но важи и за артилерията