104

Kuncho

преди 1 година

Прав е другаря :) Нито има офшорни сметки нито 5 милиона :) Просто наговите офшорни фирми имат сметки не той, а и той има много повече от някакви си 5 (пет) милиона !

103

Анонимен

преди 1 година

ОВЧАРОВ Е ТЕРОРИСТ

102

Р.Овч

преди 1 година

Невинен съм бате имам свидетели от маалата.

101

Анонимен

преди 1 година

Прав е Овчаров нема сметки за 5 млн..Това за него е обида, да не търговски фирмаджия,или строителна фирма за герберски поръчки или зърнар?! Р. Овч. е на друго, по-високо ниво. НЕК, Лукойл, атомна енергия, а за такива кримидеиности възнагражденията са атомни, десетки милиони $ в сигурни сметки в чужбина.

100

ЧАПАЕВ

преди 1 година

СПИСЪКА МАГНИТСКИ Е ПУНТА МАРА. ЗАЩО ГИ НЯМА ВЪТРЕ КОСТОВ, СОФИЯНСКИ, НИНОВА, ДОГАН, РАДЕВ -ГРИПЕНА?

99

до 102

преди 1 година

а те бият ***

98

КЪШ

преди 1 година

А къде е рашков-дамаджаната с НЕГОВИТЕ 20 АПАРТАМЕНТА???

97

hahahaha

преди 1 година

не е за сметки, капиш? не е. скоро и ЮК. и ЕЮ.

96

Анонимен

преди 1 година

От АЕЦ и ядрена енергетика разбира! Колко е обективен е въпрос!

95

Анонимен

преди 1 година

Накрая всички честни и неподкупни нашенци от списъка Магнитски ще ги издирват с червена бюлетина на изток от Урал. Това ще стане след ерата Путин, докарала списъка Магнитски.

94

В.

преди 1 година

Има сили търсещи хаос в управлението. Атакуват Президента, БСП и ГЕРБ. Възраждане са малки, ДПС остава без подкрепа заради земетресението.

93

анонимен келеш

преди 1 година

От 15 г.всеки ден се виждаме с Овчаров докато си разхождаме кучетата в Южния Парк.Винаги ухилен до ушите богат пенсионер:):):)Доберманът му също е доволен:):):)Тва сега му е сигурно 3ти поред Доберман:):):)Явно е фен на породата!

92

Анонимен

преди 1 година

затова ли те наричаха"дългият инкасатор"

91

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК

преди 1 година

Заедно с Вальо топлото вдигнаха 2 милярда евро. Тогава беше министър на енергетиката през 2005-2009 година. Сигурно има милярди.

90

Как да се съгласи,

преди 1 година

че има 5 М в офшорки,като сумата е с много пъти по-голяма,а офшорките се водят на някое близко лице-я от семейството,я друг верен ятак?Не съм фен на Пеевски,но той води съдебни дела в САЩ заради включването му в списъка Магнитски.Р.Овч.защо не води(е,рано е още,но поне да обяви намерение да заведе дела)?Не напразно наричат Р.Овч."дългия инкасатор",той е една от касичките на БСП и те ще го защитават яростно.А като държиш комитетската касичка си друга писта,много хора и дела зависят от тебе.

89

Рундьо Травеститов Р

преди 1 година

като разделим наполовина се пада по 2.5 млн. на калпак!

88

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо, като корупция в България ! Особено чисти и почтени са всички наследници на БКП, както и всички бивши червени апаратчици, станали в последствие капиталисти . А пък децата на тези, са изучени в Канада,Сащ и ЕС за мениджери и са образец за морал и евроатлантизъм. Очевидно е, че САЩ са в грешка - подвел ги е Путин, за да набедят тези хора !

87

Траян

преди 1 година

Дано никой да не вярва на тоя измамник. Отдавна трябваше да е на топло. На американците не им дреме за него, техните финансови служби уведомяват че е комисионерче с милиончета. Нашите служби си ги знаем ----той е невинен, няма сметки в офшорни фирми, само лични сметки в ЮАР, ДУБАЙ и други братски дестинации....

86

Анонимен

преди 1 година

Овчаров защитаваше българския АЕЦ и енергетика и затова е неудобен на лайнарете.

85

Анонимен

преди 1 година

Абе Гешев бръмча като стършел когато САЩ наложиха санкции на криптобанката Нексо,сега какво се умълчал като пуукал?Нещо обиски,задържане и запориране на сметки няма ли да видим?