103

Антикомунист

преди 1 година

Л.а.й.н.е.нце " zelenski" единият от родителите ми е бил в " белене " и едва остава жив а аз бях белязан като дете на "народен враг" от твоите мр.ъ.с.ни.***. След 89 та трябваше да има възмездие а не пак да сте на власт.

102

ОБЕКТИВЕН

преди 1 година

УКРОПИТЕЦИТЕ ДА ВЯРВАТ СЛЯПО НА БАЙДЪН И ТЪПИТЕ ИМ ПОЛИТИ ,КАТО КЛОУНЧЕТО НАРКОМАН ,ЧЕ ТЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЯХ ХАХАХХАААА ........ НАПРАВИХА ГИ ПУШЕЧНО МЕСО!

101

Zеленски

преди 1 година

До Антикомунистгнустливиглисти сте вие либерални фурнаджии..

100

Анонимен

преди 1 година

Има ли пръжени укронацита ?

99

Mалорусь

преди 1 година

Станали им ясно на манипулаторите, че на БЪЛГАРИНА му е все тая какво искат от ЕС и НАТО за тяхната война срещу РУСКИЯТ чепик. Украйна не ни е на сърце, а студенокръвните се пукат, че фашисткататемата им избледня за сметка на трагедията в Сирия и турция. Народът ни ви е претеглил отдавна.

98

Антикомунист

преди 1 година

Dnes. bg

97

Антикомунист

преди 1 година

Г.н.у.с.т.н.ите руски телевизии ги спряха но русофилите си имате" does.bg I dir.bg"

96

Как е побеждават ли?

преди 1 година

Как е побеждават ли украинските наемници на НАТО? Сводката е лаконична и нищо не значеща!

95

бг жените умират

преди 1 година

Вместо да ни занимавате с Украйна, обърнете внимание на дехуманизацията на българската жена в нашите медии. гледам в едно кафе box и съм шокиран. в всички клипове мъжете са готини, подстрижки, косички, а момиметата в грозни пластмасови костюми, често на главите имат разни качулки, рога приличат на роботи и най ужасното - надпис SB. потърсих в нета - това е съкращение от нацисткия термин за "специално отношение" тоест това не са хора е същества за убиване?! и това по български медии...

94

Анонимен

преди 1 година

Който си мисли че тук оценяването на коментарите не се манипулира от екипа на сайта трябва да е най-голямата овцааа на този свят! Онези от сайта си слагат на поразия минуси и плюсове...както им кефне, а вие си мислете че оценяването е само от обикновените потребители, овчициии!

93

Антикомунист

преди 1 година

Руските телевизии са за по- простата част от населението, което поради липса на умственни възможности лесно се манипулира!

92

Анонимен

преди 1 година

до 99 Много ясно че манипулират плюсовете и минусите. В една тема има примерно масово плюсове ЗА Русия. В следващата тема има масово минуси на постове които са за Русия. Един пример ще дам само в ютюб. На песента за Лена имаше 700 000 гледания за 3 дни. На 4-я ден бройката беше 500 000 гледания. За к'во да говорим повече.

91

Путин

преди 1 година

ще го карат с чувал в Хага! Сега по Хоризонт предават!

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 99. Разбираме много добре, но ни е кеф да го дразним докато се пукне от злоба.

89

Анонимен

преди 1 година

Кравари и краварки и козари и козарки има във входовете и блоковете под нас и над нас и под вас и над вас огледайте се. Те са пррости нагли същества и ще отговарят пред господа

88

Анонимен

преди 1 година

Аз неразбирам защо на хората тук им пука за плюсовете и минусите? Неразбирате ли, че всичко това е манипулирано? Трият постове, спират телевизии, дори цели медийни групи само и само да не излезе истината наяве, което в ерата на интернет е абсьолютно невъзможно? Всичко това е, за да се докаже, че черното е бяло, но сори! Няма как.

87

Анонимен

преди 1 година

Опулен с плюсовте и минусите, има друга статия срещу Путин !!! Бегай бърже, че общественото мнение фръкнА!!!

86

Антикомунист

преди 1 година

Товарищ " сиромах" ( да си останеш все такъв) , отровната руска пропаганда много отдавна трябваше да бъде забранена. Ревете , че се ограничавало свободата на словото (големи сте демократи когато ви изнася) , ами да разрешим пропагандата и на неонацизма и последователите на хитлер като сте такива борци за свобода на словото!

85

Вай вай

преди 1 година

а мен ме залъгват с 5 копейки....

84

Анонимен

преди 1 година

Опуления криворък умнокрасивобогат с плюсовете и минусите днес съвсем ще изтръпне. Дано му плащат достатъчно за да ходи на очен лекар.