250

анонимен келеш

преди 1 година

Никой не иска с русия и путин.Факт!Една изкуствено създадена Македония и тя даже не иска:):):)Всички искат в ЕС и НАТО!:):):)

249

NEW рашизъм

преди 1 година

Путин и Хитлер са едно и също лице!!! Дребно, злобно , кръвожадно и с мания за величие!!! Въвлече в безсмислена война целия си народ - шиэофрения на ента степен!!! Превърна Украйна в развалина!!! Върна руснаците в средновековието и това няма да му бъде простeно никога.

248

Анонимен

преди 1 година

Zапочнаха от кремл империалистическа агресия, сега пуска "отечествение" кьор фишеци за неграмотни "братушки" със замъглени от гаден самагон остатъци от съзнание!

247

Анонимен

преди 1 година

Тоя очевидно много е огладнял откакто путин го изрита и сега му се подмазва с такив априказки , белким пак го вземе при себе си и получи малко огризки от трапезата

246

Анонимен

преди 1 година

Ами 1918?! Или бързо се забравя, че на 3 март 1918 Русия капитулира и пред България даже...

245

Анонимен

преди 1 година

WarGonzo:На север Вагнер се опитват да настъпят близо до Васюковка и Роздоловка. В луганското направление в повечето райони инициативата е на руските войски. Те атакуват Белогоровка, в района на Краснопоповка и Площанка.В Новоселовски предстоящи битки. Предния ден те се опитаха да атакуват ВСУ в посока Куземовка. Сега ситуацията се промени. Украинската армия обстрелва Кременная.

244

Анонимен

преди 1 година

WarGonzo:Югозападно от Бахмут ЧВК Вагнер провежда щурмови операции близо до Предтечино, опитвайки се да отреже участъка от магистрала H-32, водеща към града от Константиновка. Артилерията на ВСУ в този район поразява Курдюмовка и Клещеевка.Оркестърът продължава атаките на източните покрайнини на самия Бахмут и малко на север в района на Ягодни. Те също така постепенно пробиват отбраната на украинския гарнизон в Красная гора.

243

Анонимен

преди 1 година

WarGonzo: В посока Херсон руската артилерия удари позициите на ВСУ в областния център и Антоновка. Зомбинацитата отговориха с удари по Альошки и Нова Каховка. В посока Запорожие ВС на РФ се опитаха да атакуват в посока Мали Щербаков и Новоданиловка. Артилерията удря самия Орехов. На Донецкия фронт битките продължават в западната част на Маринка.Руската армия атакува и от Водяни. Артилерия работи в укрепения район на ВСУ в Авдиевка. На свой ред украинската армия обстрелва Донецк и Ясиноватая.

242

Анонимен

преди 1 година

The Economist, репортаж от района на Харков, съобщава, че в Купянск (в момента под контрола на ВСУ) проруските настроения остават значителни. През септември 2022 г. войските на Въоръжените сили на РФ бяха принудени да се оттеглят от Харковска област под натиска на Въоръжените сили на Украйна. След това е обявена частична мобилизация в Русия.

241

Анонимен

преди 1 година

Германия ще достави на въоръжените сили 19 стари танка Leopard 2, които сега се използват в учения като имитация на враг. Някои се смеят на факта, че на украинците се дават стари бо.к.л.уци. Това е отчасти вярно, но основната задача, както обикновено е да се усети ситуацията, действията за отговор и т.н. Доставката на стари западни танкове ще бъде прецедент, който без добър отговор от Русия ще бъде последван от доставка на нови западни танкове.

240

Анонимен

преди 1 година

Бахмут. Тази нощ зомбинацитата се опитаха да проведат разузнаване със сила, напредвайки в посока от Бахмут в посока Белая гора - Андреевка,но бяха унищожени от артилерийският огън на руските витязи.В районите на Белая гора и Часов Яр е нанесено огнево поражение на зомбита и техника. Вагнеровците освобождават селището Краснополие.Те проведоха настъпателни действия в посока Андреевка - Красное и превзеха опорния пункт на ротата. Унищожен е склад с боеприпаси в района на населеното място Краснополие.

239

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически канали в Telegram пишат:Американците се нуждаеха от украинската криза, за да изстискат пазарите на газ/петрол от Русия,както и да заредят своя ВПК за милиарди поръчки,плюс да продадат целия военен бо.к.лук от складовете.Какво получи обикновенният украинец(без да броим Зеленски и елита)? Отговорът е ***: обикновените хора получиха правото да умрат за интересите на глобалните играчи. Всъщност САЩ все още имат свои интереси по отношение на самата Русия, защото продават не само своя газ, но и руският, след като са го купили преди това.

238

анонимен келеш

преди 1 година

Медведка,синчето ти Иля да плаче и да не плаче ше види САЩ вече само през крив макарон:):):)Добре го беше уредил там детето с тези магазини и бензиностанции,но такъв е живота:):):)

237

Анонимен

преди 1 година

Медвед,разкажи за имотите си в САЩ и защо синчето е негодно за военна служба!

236

Анонимен

преди 1 година

Отечествена е война за Отечество.Вие сте на чужда територия,руски окупатори нагли!

235

До ПРАВ Е МЕДВЕДЕВ

преди 1 година

Пак както дявола евангелието - Меркел каза че отдавна имат информация че Русия планира нападение и са ползвали Минските споразумения за да успеят да подготвят Украйна за такова. Айде като сочиш с пръст за стотиците хиляди жертви ,щеше ли ди има толкова жертви ако Русия не бе започнала война и не бе нахлула на чужда територия ?!?!?! Сваляй имперските очила и погледни реално на нещата.

234

Ленин

преди 1 година

Цял живот се стягат за войни, после *** рани и така върви циклично живота им. ***, които е крайно време да си намерят майстора. Вижте какво направиха другите богати на ресурси държави.Тези само за ракети мислят, а можеше да направят поне един телефон. Бившите републики ги разбраха, постепенно и руснаците ще се осъзнаят и надявам се накрая ние.

233

HMLF

преди 1 година

Медведев, и ти ли не си чувал за плана Ленд-Лийз? Жалко, че тогава Америка ви е спасила, щеше да е прекрасен света без вашите дрънкания на оръжия и нищо за човека, което да му помогне да живее добре. В същност не е трбвало Америка да си спасава и 20-те години на миналия век-от ГЛАД!

232

ех,медведев

преди 1 година

В голяма грешка си,ситен!Втората световна я спечелиха САЩ!Вие само проляхте кръвта на над 30 млн за тяхната победа!И оръжие ви дадоха,и храна,и суровини само и само да се биете за тях!Изработиха ви отвсякъде!А сега с кръвта на своите пробвате оръжия!Нищо не става от вас!

231

Анонимен

преди 1 година

...Пионков...нали беше СВО....и този е кандидат за Сибир....