46

Анонимен

преди 1 година

ЕС се набъка с неквалифицирани хора(изключение са тези от истока), който нито имат желание да се образоват нито да работят а и системата само ги тантурка.А месното население застарява безвъзвратно и няма как да се подържа високо технологична икономика.Може да има технологий но като няма ресурс(включително и човешки)не може да се развива.В Англия е почти същотоТа какво и кое е предимството им пред Русия?За да се развива една високотехнологична икономика е нужен растеж във всяка сфера на на живота

45

Дедо Йоцо

преди 1 година

Само алабализми. Такива неграмотни кадри обосноваха "научно" разграбването на страната ни и се омазаха с рушвети. Но няма да ги харчат още дълго...

44

Анонимен

преди 1 година

Гладна кокошка просо сънува. Гледайте док.филма my precious congo и вижте бедняците да ровят в мините за жълти стотинки, а после белгийците да препродават металите на пазарна 100-кратна цена. За тях (западноевропейците) ние сме на нивото на конго- населението и ще преразпределят към нас единствено дълговете си, ние да ги плащаме, а те да си ги харчат.

43

Сандо

преди 1 година

Декарбонизацията е една лъжа! продават но въздух в прекият смисъл на думата. Кви са тия сертификати иначе?

42

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно е само да се спомене,че на запад ще се прави най-много ток от слънцето(и ще лъсне цялата илюзия за благоденствие в бъдеще) защото няма от какво друго да го правят.

41

Анонимен

преди 1 година

До До 38 - Абе млъкнете с тая Русия! Човекът говориза Англия. Няма значение, колко по-дорбе е АНглия от Русия - пак не е фактор световната икномика. Няма нищо общо с онзи военен вликан от реди 110 години. Няма я финансовата им мощ. Сега са просот начело на един церемониален съюз.

40

Анонимен

преди 1 година

Стига глупости. Има разпределение на инвестициите, ама инвестициите бувкално купуват аквтивите. Случва се следното - наемат евитна ръка, ползват ресурси, посторяват си производствата, стават монопол, смкват заплтие до минимум, уволянват на макс и така запувашт всичко, че никой не може да започне,дори да мечтае, че ще е секонкурира с тях.

39

Щирлиц

преди 1 година

УНСС ?Ясно.

38

Анонимен

преди 1 година

УНСС - Утре НосИ Съответната Сума ! На чичко Паричко Хаджиниколов само рецесии иконфликти му се привиждат ,само и само да не си признае че западът умре ! Няма суровини - няма икономика ...

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46 - Повечто хора се кефят на Капитализма, когато много нисши са свободни, когато няма масовно лобиране и се спазваат някакви права. Проблемът идва, когато 5-6 играча вземат всичко и мачакт под тях. Все едно, да играеш Монополи, но с двама други, дето държат всички улици, без твоята евтина, ама няма свободни хотели и къщи, и ти започваш с 200 кинта,а те имат по 50 млн.

36

Анонимен

преди 1 година

За мен РФ е по-опасна от СССР, който е бил огромен сега Русия пак е най-голяма, но е по-компактна и използваресурсите по-ефективно. СССР беше много раздутс разни стански държави, сега пакги контролират, но по-бритноамеркански начин.

35

Анонимен

преди 1 година

От 48 - Какъв невероятен анализ! Какви изрази!

34

Анонимен

преди 1 година

Какъв е този казионен по грантаджия?

33

Анонимен

преди 1 година

Тука много хора бъркатСССРс РусияА не си дават сметка,че и в Русия вече има капитализъм,по нов и по суровОсвен това има и ресурси за векове напред съобразно населението и потенциал да се развива и в съвременните технологии.Има и военен потенциал да разруши Света няколко пъти.Та оставете тия глупост.В статията става дума за богатствата на Запада,което е една илюзияТрактор без гориво е купчина желязо.Технология без ресурс е само няколко листа хартия.Т.е.богатства,ама на хартия в действителност

32

Анонимен

преди 1 година

Те нямат пари за топла вода да се подмиват и миришат, богатства ще преразпределят.

31

Анонимен

преди 1 година

Рецесия в САЩ има от миналата година, но промениха значението на думата рецесия и рецесия от две тримесечия на спад вече е три мисля, но утре, ако им изнасяможе да стане и четири.

30

Анонимен

преди 1 година

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

29

Анонимен

преди 1 година

"Повече няма ти обяснявам" - А и не си ми обяснявал нищо, защото ръсиш погрешна информация. Но се радвам, ако решиш, поече да не говориш с мен или с когото и да е било, рпеид да посетиш специалист.

28

Анонимен

преди 1 година

До До 28 - Отново - Англия не е световен фактор. Бритянската империя покриваше 33.5 млн кв. км. Два пъти българия е смешно за сравнение. БВП на несъщестуващи и икономически провалени съюзи същи не е особено добр фактор. След "изходът" от ЕС, Англия има недосстиг на работници, Лондон спря да е финансовата столица на Европа, като тази част я пое Амстердам, а логистиката се разпиля из северните държави.

27

Анонимен

преди 1 година

Великобритания е била фактор преди 80 години сега вече не е реално, това е все едно Кисинджър на 100 години с акъл, ама физически е труп. Тоест казва си тежкото мнение, но не може да го наложи, чрез икономическо-веонни способи.