799

Хайде по-спокойно

преди 1 година

<<<<Тръгне ли Русия ще измете всичко до Ламашна.>>>> тя за 10 месеца не може да превземе няколко села около Донецк, щяла до Ламанша - руската пропаганда вече не върви!

798

Аз чух за 5 милиона

преди 1 година

... поне толкова са емигрантите от Украйна, съответно поне толкова руснаци ще трябва да заемат новоткрилите се работни места там. Пък като гледам, строителството ще е процъфтяващ бизнес в Украйна през следващите 10-15 години.

797

Fena

преди 1 година

До 1234. Мони (предполагам, че пишеш от трабанта), тези които не обичат НАТО са повече в България от теб и Роско. Така, че ако някой трябва да си ходи - то това сте Вие. Ънфорченатли! Бягате като украинци, щом чуете за референдум по въпроса.

796

Анонимен

преди 1 година

Тръгне ли Русия ще измете всичко до Ламашна.

795

хм

преди 1 година

Само едно не мога да разбера - уж украинското разузнаване пише, че руснаците свършили оръжието и боеприпасите, а щели да мобилизират допълнително още половин милион войници, за нова голяма офанзива. С какво е ги пращат да се бият? С голи ръце ли? То вярно пропагандата е много важна, ама и много противоречиви глупости се пишат. Поне за онези, които могат да мислят.

794

Анонимен

преди 1 година

Мечти на американски *** тука... Да не станат на сълзи като дойдат танковете:)))

793

Анонимен

преди 1 година

След някоя година рускините ще струват 1 кока-кола ... Прекрасна възможност за САЩ да ликвидира на практика мъжкото население на руската *** ! Имам една вест за руските агенти в БГ - идва клането ви !

792

1234

преди 1 година

До Спрете се бреЩом толкова обичате русия,отидете там.Какво правите тук при натовците-отидете в русия там е много добре-щом мобилизираните бягат и не искат да се бият за рашистите

791

ееее

преди 1 година

Защо да правят мобилизация сред населението. Веднага Митрофанова да обяви тук оферта към всички русофили, гражданство за службата. Ние останалите нормални хора сме готови да им съберем дори пари за заминаване и оборудване в името на това всички *** да си изпълнят мечтата.

790

Горките руснаци

преди 1 година

Да не си руснак - могат да те мобилизират, затворят, малтретират ръководителите на собвствената ти държава!

789

Анонимен

преди 1 година

Познавам достатъчно русофили, за да знам, че това не са хора. Те биха предоставили и дъщерите и жените си на руската армия, само и само да докажат лоялността си.Това са промити мозъци и са точно толкова опасни за България, колкото са били партизаните в края на втората световна война.Ако Украйна падне и путин напредне към източна Европа, тук ще има такава кървава гражданска война, че на русофилите ще им се види тясно.

788

кубанская столица

преди 1 година

За окончателна спечеля и да започна преговори с нато с нови чист лист,ала какво искате?Соледар е практически наш и Артем (Бахмут) също. Русские водят бой в центъра на града.

787

Анонимен

преди 1 година

фейк

786

Анонимен

преди 1 година

Досега НАТО се придвижваше към границите на Русия. Време е сега Русия да се придвижи към границите на НАТО. С голям кеф очаквам нашият умнокрасивитет да напълни гащите и да почне да си вади от чекмеджетата старите партийни книжки от БКП , както и да проведе шествия , пеейки "Вставай, страна огромная".

785

Агроном

преди 1 година

Малко са. Поне 5 млн мобилизирайте, за да има повече тор.

784

Спрете се бре!

преди 1 година

От къде оръжия за 500 000 армия? Нали всичко им свърши? Нямаха храна,ракети, джавелините ги съсипаха, хаймарсите ги разбиха, за байраклтарите да не говорим!Смешковци колкото и да плюете мравка срещу мечка шанс няма!!!

783

Анонимен

преди 1 година

а от къде ще намерят 500к че вече всеки нормален напусна диктаторска рашия

782

Анонимен

преди 1 година

до 894 - Какъв комунистически режим те гони в Русия - в Русия в момента управлява Единна Русия - това е консервативно-националистическа партия, която се подкрепя от други консервативни партии в света и техните лидери - Тръмп. Льо Пен, Берлускони, Орбан. Ходи се прегледай, че не знаеш на кой свет се намираш

781

Анонимен

преди 1 година

Хубавото на войната в Украйна е, че най-накрая лъсна грозното, античовешко лице на комунистическия режим в Кремъл. Сега вече и най-неинформирания селянин знае за какви 'хора' в Кремъл иде реч. Отреп*ките продължават да гласуват за Възраждане, нo русофилството в България (така грижливо насаждано от комунистическия режим) се стопи след началото на войната.

780

Анонимен

преди 1 година

Никаква нова мобилизация не се предвижда в Русия - това е лъжа на укропропагандата