20

...

преди 1 година

Не са построили и сто метра велоалея, а търсят сметка на пътищата на Борисов? Що не посочил какво сте построили последните две години, че да сравним вашите пътища, с тези на Борисов?

19

Надблюдател

преди 1 година

Две години вече ще минат откакто го няма Борисов, а тия още правили "анализ"! Пълни некадърници! Колкото за парите за Хемус, в сметките на АПИ имаше заделени 492 милиона , но ПП-тата ги измъкнаха, набутаха ги в бюджетния излишък, и след това изчезнаха!

18

Анонимен

преди 1 година

Плевела с Боко да поемат вината .Плевела беше постоянно във фирма Фабер за магистралите с тогавашен шеф Пепи Клисурски сега ПП Пряка Демокрация .Те подписваха договори ,алооо Гешев ти няма ли да търсиш отговорност или ще си стои като флагче на корнер питам щото си плащам данъците ?

17

мак

преди 1 година

Тоз да не иска да се строят само магистрали? Ако бяха строени качествено, щяха да имат по-дълъг живот, или греша? Пък за жълтите павета какъв им е проблема? Д.татките токчета ли чупят на тях, та се налага ремонт?

16

дедо Ташунко

преди 1 година

Акъла ви е малко, Шишков. Той бързо се износва.

15

Хххх

преди 1 година

В БГ магистралите са за еднократна употреба след една зима трябва да се правят нови

14

Анонимен

преди 1 година

Много са смешни някои хора какви глупости пишат. ПП били откраднали парите за Хемус, той Гешев щот не е човек на Борисов и кламер да откраднат, ще ги погне. *** лъжи, за прости хора!

13

Потвърдено

преди 1 година

Тоя е такъв, какъвто изглежда.

12

Анонимен

преди 1 година

А то от това били дупките? А аз си мислех, че е така от лошо строителство.

11

Анонимен

преди 1 година

Докога ще ги търпим, питам?!!!!

10

хи-хи-хииии.........

преди 1 година

Да не смееш дума за Мбаце да кажеш. Той топка рита, пътища построи, с пищов до главата си спи................

9

Франк Лойд Райт

преди 1 година

Износват се, но пък са направени от единствения в света БИОасфалт: разгражда се сам и без остатък... Българският технологически гений този път създаде иновация в екостроителството на пътища: БИОАСФАЛТ ,,БОЙКО" 1!

8

Анонимен

преди 1 година

Гледай само, като станеш министър с каква секретна информация се сдобиваш!? Магистралите малко! Тц тц тц, умен човек, учил, министър...

7

Аноним

преди 1 година

Къде са оставените пари за Хемус от правителството на Борисов и защо откакто подмяната властва захвърлихте инфраструктурата на цяла държава кой е отговорен

6

Анонимен

преди 1 година

Крадливите и лъжливи комунисти от БСП, ДБ и ПП спряха строежа на Хемус и изпокрадаха парите!

5

Калеко Алеко

преди 1 година

Аууу другарете и товарищите от кръга на фигуранта запяха друга песен, преди проблема се криеше в "некачественото строителство" и "откраднатите средства", а сега когато те трябва да ги стопанисват проблема се оказа друг - били малко с натоварен трафик и бързо се износвали...ами малко са, една такава магистрала блокира като стигна до Плевен, след като фигуранта вдигна юмрук и всичко в страната замря, а комунистическите му милиционери така и не откриха мистериозните чували с пари извозвани с тирове

4

Анонимен

преди 1 година

Каквито магистралите, такова и износването.

3

АнонимеН

преди 1 година

ЛЪЖЕ!!! В ГЕРМАНИЯ ТРАФИКА Е ПО-ГОЛЯМ АМА НЕ СЕ ИЗНОСВАТ ТОЛКОВА БЪРЗО И ЦЕНИТЕ НА КОИТО ГИ ПРАВЯТ ФИРМИТЕ СА СЪЩИТЕ! ОБАЧЕ ТУК ДАЛАВЕРАТА Е КАТО НАПРАВЯТ НЕКАЧЕСТВЕН ПЪТ И СИ ПЛАЩАТ И ПЪТЯ ПОЛУЧАВА АКТ 16 :D

2

Анонимен

преди 1 година

Ми, като са малко магистралите, що не построихте за толкова години още 2-3 поне? Ето сърбите ги строят и нощем и са готови за има няма половин година....и са и качествени, не като при нас - затворени за ремонти всеки месец.

1

Анонимен

преди 1 година

В западните страни трафикът е много по-голям, включително пи тях минават много повече тирове, но там някакси не се износват.Този говори така все едно българина не е излизал от България и не е виждал.