48

Анонимен

преди 1 година

За последните 12 години ГЕРБ и ДПС са създали около 5 нови работни места. И тези работни места са за чистачки и секретарки с двойно предназначение. 1.5 милиона Българи са напуснали държавата за тези 12 години. Никой не иска да стои в бедна, корумпирана кло ака в която сметката ти за парно е по-голяма от заплатата.

47

Мягистралата

преди 1 година

На ада. ТИР със 110. Джип със 180.

46

Анонимен

преди 1 година

У нас има нещо като Държава ама не съвсем. Всеки плюе другия, а себеси не вижда. С такива хора няма как да стане Държава.

45

Анонимен

преди 1 година

Най-големите престъпници в България: Пеевски, Борисов, Гешев и Цацаров пазели закона? Какво да говорим повече? Пълна пародия, трагикомедия, гротеска е ситуацията в Бугарско

44

Радослав

преди 1 година

До 41: виж, че при почти всяка ужасяваща катастрофа става все едно и също: виновният познат на КАТ, с 20+ глоби, без книжка, без регистрация на МПС-то, дрогиран, пиян, но вилнеещ на свобода с любезното съдействие на прокуратура, КАТ, МВР или каквото там се сетиш. Автобусите все технически изрядни, преди 2 дена минали преглед, а то като го погледнеш барутник на 50+ години с милиони км изминати след последният ремонт.

43

Анонимен

преди 1 година

Баце иска пак в държавната вила - да си вика компаньонки с данъците на българите.

42

Анонимен

преди 1 година

Лойко обучи много паплaч да краде и сега ги мързи да работят. За това има много хора, които го защитават. Той ги пази и те го пазят. Това е ГЕРБ

41

Радослав

преди 1 година

До 41: и ако има камери какво? Семерджиев с колко нарушения беше преди да убие двете момичета? А колко индивида има с по 200-300 акта и си карат като пичове защото са от "нашите момчета"? А колко чужденци минаващи транзит са снимани и никога не са глобени? Те актовете излизат след 1 година, а ония вече е забравил, че е минавал през България. И 2 милиона камери да има докато закона важи само за част от населението нещата няма да се оправят!

40

Анонимен

преди 1 година

Калта и мърсотията по пътищата е по лоша от леда и снега.

39

Петров

преди 1 година

убитаци, провалени ченгета катаджии, тръгнали да се доказват пред себе си че не са толкова некадърни, начело с уволнения за кражби милчев това е института за пътна опасност

38

Анонимен

преди 1 година

Тогава нека официално ги обявят кои са тези автомагистрали със страховито определение.

37

Българин!

преди 1 година

То у нас ВСИЧКИ АВТОМАГИСТРАЛИ СА АВТОМАГИСТРАЛИ НА СМЪРТТА! И вината за това СИ Е ИЗЦЯЛО НАША! Живея в Търговище! Така се случи, че миналата година се наложи единият ни комшия да ни кара десетина пъти до Варна! Човекът е професионален шофьор и кара със 140 - 150 км в час! На всяко отиване и на всяко връщане обаче се намираха ПОНЕ 10 ШОФЬОРА, КОИТО НИ ЗАДМИНАВАХА, СЯКАШ СМЕ СПРЕЛИ! Пък колко карат пияни и дрогирани ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ! НЯМА КАМЕРИ! НЯМА ПОЛИЦАИ! АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ КОНТРОЛ!

36

Герб

преди 1 година

Нещата които герб причини на бьлгарите наистина са ужасяващи смьртните случеи по магистралите строени от тях са най малкото близо милион бьлгари вече ги няма завинаги след тяхното управлениеДруги повече от милион и половина емигрираха

35

Анонимен

преди 1 година

Кажете ги на Кюлчан Крадлев Похотлихски.

34

Shark

преди 1 година

Магистралите че са ни калпави е вряно, герб каквото са пипнали нищо не става след това. Само крадене и това е. Но е вряно също, че и водачите масово са калпави. Дрисльовци, качени на скъпи коли, карат все едно че са на писта и са безсмъртни. Докато не започнат яко глоби за превишена скорост, дори отнемане на книжка и сваляне на номерата при превишаване над определени километри, това няма да се оправи.

33

Ром"с

преди 1 година

Във Италия има хубави магистрали -макс скорста е 130км\ч ..в Гърция страхотна магистрала -130 ...в една друга страна на магистралата е макс 120 км ..нашата Хемус макса трябва да Е 120 ...на места и до 100км.. . Тракия макса до Пловдив трябва да е 100-110 км..след Пловдив макса да е 130 и камери и камери ..и глоби .. А то излиза ,че управниците назначени от ГЕРБ по магистралите и МВРта не могат да се управят с 2 магистрали у нас..зная че има и към Калотина и Капитан Андрево..

32

Герб завинаги

преди 1 година

През август миналата година 20 души загинаха при тежката катастрофа край Своге, заради която трима министри подадоха оставки. Застрахователят обаче е изплатил минимална сума, допълват от Асоциацията."Уважаеми господин Борисов, знаете ли, че животът на един човек струва 10 лева? Да, 10 лева! На толкова застрахователна компания "Бул Инс" АД оцени живота на нашите майки, бащи и деца!

31

Герб

преди 1 година

Обезщетения по 10 лв. за катастрофата край Своге, и то само за тримаПървоначално застрахователят дори отказвал да плати каквито и да е пари

30

Радослав

преди 1 година

До 30:Магистрала струваща милиони и милиарди на км трябва поне 15 години да се ползва без да се нуждае от какъвто и да е ремонт. А масово се ремонтират колите по 5 пъти на година защото се карат по герберски гордости и постижения! Пирамидите в Египет са на 5000+ години и никога не са ремонтирани, а са в пъти по добро състояние от бойковоте пътеки. Римски пътища на 2000+ години все още стоят и се ползват, а гордостта на бойко рухна за 2 месеца!

29

Герб

преди 1 година

господин Борисов, знаете ли, че животът на един човек струва 10 лева? Да, 10 лева! На толкова застрахователна компания "Бул Инс" АД оцени живота на нашите майки, бащи и деца! Поведението на този български застраховател ни кара да се чувстваме унизени и огорчени, без вяра в справедливостта и закона. Ако "Бул Инс" АД нямат финансовия ресурс да платят за смъртта на 20 души, то тогава ние си